Murat Başoğlu kameralar karşısında tehditler savurdu

Murat Başoğlu, uzun bir aradan sonra röportaj verdi ve hem etrafa çok sert tehditler savururdu hem de ekranlara geri döneceği sinyalini verdi.

Murat Başoğlu kameralar karşısında tehditler savurdu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
11 Ocak 2019 Cuma 15:32

2017 yazında yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede çekilen görüntülerinin basına sızmasının ardından skandal ilişkisi ifşa olan Murat Başoğlu, uzun bir aradan sonra kameralara takıldı. Gazetecilere güle oynaya röportaj veren Başoğlu, hem etrafa çok sert tehditler savururdu hem de ekranlara geri döneceği sinyalini verdi.

"Bazı haddini bilmeyenler adam öldürmeyi sinek öldürmek zannediyorlar" diyen Başoğlu, ardından "Allah’a şükür kimse öyle bir şeye cesaret edemez. Benim adım Murat Başoğlu. Ben bastığım yerde ayağımın izini bırakırım. O yüzden herkes aklını başına devşirecek." diyerek kendisini eleştirenleri açık açık tehdit etti.

Başına gelen olaydan sonra düşmanlarını tanıdığını ve onlardan bir bir hesap soracağını söyleyen Başoğlu, "Her kötü olayın bir iyi sonucu vardır. Önemli olan benim bunlardan ne ders çıkardığımdır. Ben bunlardan çok güzel dersler çıkardım. Allah’ıma şükür beni çok seven insanlar olduğunu gördüm...

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar