Dünyanın en tutkulu çiftinden mide bulandıran Sevgililer Günü paylaşımı!

2019'dan bu yana aşk yaşayan dünyaca ünlü şarkıcılar Shawn Mendes ve Camila Cabello Sevgililer Günü paylaşımıyla olay oldu. Mendes, sevgilisi Camila'nın ayağından öptüğü pozu paylaştı.

Dünyanın en tutkulu çiftinden mide bulandıran Sevgililer Günü paylaşımı! - Sayfa 1

Camila Cabello ve Shawn Mendes 'Señorita' isimli şarkının klibinde o kadar çok yakınlaşmışlardı ki herkes onları çok yakıştırmış, sevgili olduklarını düşünmüştü. Daha sonra ise bu yakınlaşma tutkulu bir aşka dönüştü.

1 15
 
Dünyanın en tutkulu çiftinden mide bulandıran Sevgililer Günü paylaşımı! - Sayfa 2

Bazıları bu aşkın yeni çıkan şarkılarının reklamı olduğunu iddia etmişti. Küba asıllı Amerikalı şarkıcı Camila Cabello ise aşkları için "İnsanlar ne isterlerse söyleyebilirler. Spekülasyon yapabilirler ama biz kendi hayatımızı yaşamaya devam edeceğiz, tadını çıkaracağız ve kimse izlemiyormuş gibi seveceğiz. Yaşamak istediğim hayat bu. İnsanların dahil olabilmesi için bir kapı açmayı asla istemiyorum" açıklamasını yapmıştı.

2 15
 
Dünyanın en tutkulu çiftinden mide bulandıran Sevgililer Günü paylaşımı! - Sayfa 3

Her ne kadar 'reklam aşkı' denilse de ikili hala beraber. Hatta karantinaya bile birlikte girdiler. Tutkulu aşıklar birlikte yürüyüşe çıkıyor ve yürüyüş yaparken bolca yakınlaşıyor.

3 15
 
Dünyanın en tutkulu çiftinden mide bulandıran Sevgililer Günü paylaşımı! - Sayfa 4

Ünlü çift, Sevgililer Günü'nü de boş geçirmedi. Takipçileri ikiliden romantik paylaşım beklerken çift, ilginç hatta bir miktar mide bulandıran bir paylaşım yaptı.

4 15