Mesleği için canını tehlikeye attı!

Mesleğiniz için neler yapardınız? Özellikle fobiniz varsa! İşte canlı canlı toprağa gömülenden uzun süre su altına kalanlara kadar, yıldız oyuncuların sanat için korkularıyla yüzleştikleri anlar.

Mesleği için canını tehlikeye attı! - Sayfa 1

Ekran başında hayranlıkla izlediğimiz filmlerin baş kahramanları oldukça zorlu bir süreçten geçerek karşımıza çıkıyorlar. Bu çalışmalar kimi zaman yeni bir dil öğrenmeyi, kimi zaman da kılıç kullanmak için alınan eğitimler gibi zorlu eğitimleri içerebiliyor. Bir role bürünebilmek için en büyük korkularıyla yüzleşmek gibi! İşte sanat uğruna en büyük korkularıyla yüzleşmek zorunda kalan 10 ünlü.

1 11
 
Mesleği için canını tehlikeye attı! - Sayfa 2

Ryan Reynolds – Klostrofobi korkusu

Usta oyuncu Ryan Reynolds, Buried filminin çekimleri sırasında klostrofobisiyle yüzleşmek zorunda kaldı. Son derece gerçekçi sahneler çekilen film oyuncunun mücadelesi buna değdi. Sahne o kadar gerçekçiydi ki izleyenler, ana karakterle birlikte bir kutuya sıkışmış gibi hissettiklerini söyledi. Reynolds ise en büyük korkusuna karşı gösterdiği bu mücadeleyle ilgili şunları söyledi; "Buried duygusal ve fiziksel olarak gerçekten çok zordu. "

2 11
 
Mesleği için canını tehlikeye attı! - Sayfa 3

Salma Hayek – Yılan fobisi

Güzel oyuncu Salma Hayek de en büyük korkusuyla yüzleşmek zorunda kaldı. Quentin Tarantino'nun senaryosunu yazdığı bu klasikleşen filmi izleyenler bilir. Filmde, Salma Hayek'in yılanla dans ettiği bir sahne bulunuyor. Ancak Salma Hayek'in yılan korkusu nedeniyle bu sahne onun için oldukça zordu. Bu nedenle de Quentin Tarantino ona rol teklifinde bulunduğunda bu "küçük" ayrıntıdan söz etmedi. Salma Hayek öğrendiğinde ise yılanla dans etmeyi reddetti ancak Tarantino onu bir şekilde ikna etmeyi başardı. Sonuç olarak ise bizlere bu unutulmaz filmden ikonik bir sahne kaldı. Öte yandan Salma Hayek sahnede bir koreografi olmadığını ve tamamen doğaçlama olarak dans ettiğini söylüyor.

3 11
 
Mesleği için canını tehlikeye attı! - Sayfa 4

Scarlett Johansson – Kuş korkusu

Hollywood'un en güzel kadın oyuncularından olan Scarlet Johansson, We Bought a Zoo filminin çekimleri esnasında kuş fobisi nedeniyle zorluklar yaşadı. Ornitofobi yani kuş korkusuna sahip olan Johansson sette oldukça zor anlar yaşadı.

4 11