için kaldı

Merve Sevi'nin boşandığı eşi Çalkan Algün kimdir?

Eşi Çalkan Algün’ün başında şişe kırdığını iddia eden Merve Sevi boşandı. Peki Sevi'nin boşandığı eşi Çalkan Algün kimdir?

Merve Sevi'nin boşandığı eşi Çalkan Algün kimdir? - Sayfa 1

Yalancı Yarım adlı dizi ile hafızalara kazınan 31 yaşındaki Merve Sevi, spor salonunda tanıştığı ve 1,5 yıl evli kaldığı Çalkan Algün ile boşandığını duyurdu.

1 13
 
Merve Sevi'nin boşandığı eşi Çalkan Algün kimdir? - Sayfa 2

Güzel oyuncu Merve Sevi, geçtiğimiz yıl büyük bir heyecanla, Çalkan Algün ile hayatını birleştirmişti. Yaklaşık bir hafta önce sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkartan çift, boşanma iddialarını yalanlamıştı. Bu iddiaların yalanlanmasının üzerinden çok geçmeden çift dün tek celsede boşandı.

2 13
 
Merve Sevi'nin boşandığı eşi Çalkan Algün kimdir? - Sayfa 3

Evliliklerinin ilk aylarında şiddet haberleriyle gündeme gelen çiftten Merve Sevi, eşi hakkında başımda şişe kırdı diyerek şok eden açıklamalar yapmıştı. Oyuncunun dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile boşandıklarını duyurması, sevenleri tarafından mutlulukla karşılandı.

3 13
 
Merve Sevi'nin boşandığı eşi Çalkan Algün kimdir? - Sayfa 4

31 yaşındaki Sevi, önce avukatının yaptığı açıklamayı paylaşarak boşandıklarını duyurdu. Ardından sevenlerinden bir çok destek mesajı aldığını söyleyen Sevi, bir açıklama daha yaparak nasıl hissettiğini söyledi.

4 13