Mehmed Bir Cihan Fatihi bu akşam neden yok? Mehmed Bir Cihan Fatihi çekimleri durdu mu?

Mehmed Bir Cihan Fatihi bu akşam neden yok? Mehmed Bir Cihan Fatihi çekimleri durdu mu? Tüm merak ettikleriniz haberimizde..

Mehmed Bir Cihan Fatihi bu akşam neden yok? Mehmed Bir Cihan Fatihi çekimleri durdu mu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:50
13 Mart 2018 Salı 12:05

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 13 Mart Salı akşamı izleyiciyle buluşacağı düşünülüyordu ancak yapılan açıklamaya göre dizi 20 Mart'ta yayınlanacak. Peki ama Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi neden 1 hafta sonraya ertelendi? Sosyal medyada dizi ile ilgili iddialar doğru mu? İşte diziye dair detaylar...

Mehmed Bir Cihan Fatihi ne zaman başlıyor?

Kanal D’nin iddialı yapımı 'Mehmed Bir Cihan Fatihi', 20 Mart’ta başlıyor. Yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın, başrolünü ise Kenan İmirzalıoğlu’nun üstlendiği dizi, hem Fatih Sultan Mehmed’in hem de dönemin dört önemli devlet adamının hayatlarından kesitleri, dizi kurgusuyla ekrana taşıyacak. Osmanlı tarihinin en önemli padişahlarından Fatih Sultan Mehmed’in hayatından esinlenilerek hazırlanan 'Mehmed Bir Cihan Fatihi' için geri sayım başladı. İlk bölümü 20 Mart’ta yayınlanacak dizide, Fatih Sultan Mehmed’in yanı sıra dönemin dört önemli devlet adamının hikayesi aktarılacak: Çandarlı Halil, Zağanos, Şahabettin ve İshak Paşa...

Mehmed Bir Cihan Fatihi çekimleri durdu mu?

Dizi ile ilgili geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklamaya göre Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi 13 Mart Salı akşamı izleyici ile buluşacaktı. Yeni yapılan dizi haberlerine baktığımızda dizinin 20 Mart'ta ekranlara geleceği bilgisi var. Herkesin merak ettiği ise dizinin ilk bölümü neden yayınlanmıyor, neden ertelendi? Sosyal medya da dizi ile ilgili yapılan iddialar doğru mu?

Sosyal medyada Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisiyle ilgili yapılan yorumlara göre dizi setinde çekimler işçilere ücret ödenmediği için durdu. Dizinin yeni bölümü de bu nedenle ertelenmiş olabilir.

"Kenan İmirzalıoğlu’nun bölüm başına 350.000 Lira, aylık 1.400.000 Lira ücret aldığı Mehmed – Bir Cihan Fatihi dizisinin 8 aydır süren çekimleri boyunca maaşlarını alamayan set işçileri çekimleri ve seti durdurdu."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar