için kaldı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. bölüm final fragmanı-Final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Bir türlü istenilen reytingleri yakalamayan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi 6.bölüm final fragmanını paylaştı.

Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. bölüm final fragmanı-Final bölümü ne zaman yayınlanacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
25 Nisan 2018 Çarşamba 11:10

Kanal D’nin büyük bir emekle başlanan dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi istenilen beklentiyi karşılamadı ve final yapmaya karar verdi. İlk bölümünden bu yana dizi tutulmayacağı sinyallerini verdi. Reytinglerde en fazla 3.olan dizi maliyeti karşılamayınca dizi yönetimi final kararı aldı. Başka kanala transfer olacağı söylentileri olsa da dizinin bileti kesildi. Peki ya yeni bölüm ne zaman ekranlara gelecek? İşte Mehmed Bir Cihan Fatihi 6.bölüm final fragmanı..

Kanal D’nin büyük umutlarla başlayan dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi henüz 6. bölümü yayınlanırken final kararı aldı! Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu (Mehmed), Çetin Tekindor (Çandarlı Halil Paşa), Gürkan Uygun (Delibaş), Büşra Develi (Eleni), Hazal Filiz Küçükköse (Melike) gibi ünlü isimlerin yer aldığı yapım reytinglerde istediği sonucu elde edemeyince final kararı aldı.

Mehmed Bir Cihan Fatihi 5. Bölümde Mehmed, ağabeyi Alaaddin'in neden öldürüldüğünü öğreniyor! Sultan Mehmed Han, ağabeyi Alaaddin'in öldürüldüğünü öğrenir. Bunun üzerine saraydaki katilin kim olduğunu araştırmaya başlar. Mehmed, en yakınlarından biri olduğunun farkındadır. Mehmed, kurduğu tuzak sonucu bunu sağ kollarından biri olan Zağanos Paşa'nın yaptığını öğrenir. Zağanos Paşa'nın bu yaptığının nedeni ise oldukça şaşırtır. Zira Sultan Murad, kendisinden sonra tahta geçmesi için Alaaddin'i düşünmüştür. Kardeşler arasındaki huzursuzluğun Osmanlı Devleti'ne zarar vermemesi için Mehmed'in öldürülmesi gerekmektedir. Bunu engellemek isteyen Zağanos Paşa, harekete geçmiş ve Alaaddin'i zehirlemiştir.

Akşemsettin, Konstantiniyye'de yakalanan Şehzade Orhan'ın kaçmasına izin verir. Mehmed'in anlam veremediği bu olayın perde arkasından bambaşka bir neden yatar. Mehmed, yıllar boyu tahta çıkmanın ve Konstantiniyye'yi fethetmenin hayallerini kurarken akıl hocası Akşemsettin'in tavsiyelerini inleyerek onun öğrencisi haline gelmiştir. Çandarlı Halil Paşa, kızları Melike Hatun ve Esleme'nin yaptıklarından rahatsız olur. Melike'nin, Mehmed'e duyduğu aşk gözünü kör etmiştir. Bu durumu kabullenemeyen Çandarlı Halil Paşa, İshak Paşa ile evlendirmeye karar verir. Öte yandan Korkut'un, Firuze Hatun'u öldürmekten dolayı suçlu ilan edilmesi Çandarlı Halil Paşa'yı harekete geçirir. Esleme'nin tüm yardım çığlıklarını kulaklarını tıkayan Çandarlı Halil Paşa, Korkut'un öldürülmesi için harekete geçer. Bizans İmparatoru Konstantinos, Mara Hatun ile evlenmek için daha fazla zaman kaybetmek istemez. Sırp Despotluğu'ndan gelen Mara Hatun adına zorla bir mektup yazdırılır. Sultan Mehmed'e, gönül rızası alınmadan mektup yazdırıldığını belirtmek isteyen Mara Hatun, akıllıca bir hamle yapar.

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ 6.FİNAL FRAGMANI

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. Bölüm Final Fragmanı yayında! Bizans İmparatorluğu, Mehmed’e karşı önlem almaya çalışıyor; Mehmed, Konstantiniyye hayali için harekete geçiyor. Sultan Mehmed Han, Konstantiniyye hayali için hamlelerine devam eder. Bizans İmparatoru Konstantinos, Çandarlı Halil Paşa ve İshak Paşa’dan gizli yürüttüğü planı, tam istediği gibi devam eder. Şehzade Orhan ise Konstantinos ile iş birliği yapmanın eşiğindedir. Mehmed’in yükselişi, herkesi tedirgin eder. Öte yandan Eleni’nin, Mehmed’in yanında oluşu Bizans İmparatorluğu’nun tepkisini çeker. Eleni’nin, kendilerine karşı Mehmed’e yardım ettiğini düşünürler. Eleni’yi köşeye sıkıştırabilmek için Evdokya görevlendirilir. Eleni ile Mehmed’in iş birliği, Melike Hatun’u da rahatsız etmeye devam eder. Leyla Hatun ise Beyazıd’ın hedef haline geldiğini öğrenir. Saraydaki tehlikeler giderek artarken, Konstantinos ise Mehmed’in kara bir haber alacağını ifade eder.

Mehmed Bir Cihan Fatihi, merakla beklenen yeni bölümüyle 1 Mayıs Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar