için kaldı

Maske önemli

Kardashian- Jenner ailesinin eski damadı Scott Disick ile ilişkisi bir süre önce sona eren Sofia Richie, yeni sevgilisiyle plaj keyfi yaparken görüntülendi.

Maske önemli - Sayfa 1

22 yaşındaki Richie, geçtiğimiz günlerde Miami'de yeni sevgilisi olduğu ileri sürülen bir genç adamla birlikte objektiflere takıldı. Ünlü şarkıcı Lionel Richie'nin kızı olan model Sofia Richie, birbikte güneşlendiği genç adamı zaman zaman da öpücüklere boğdu.

1 9
 
Maske önemli - Sayfa 2

Günün sonunda Richie plajdan ayrılmadan önce pembe renkli pantolonunu giydi ve üzerinde dudak figürleri bulunan maskesini de taktı. Richie, güneşlendiği sırada da plajdan ayrılırken de güneş gözlüğünü de şapkasını da 
hiç çıkarmadı.

2 9
 
Maske önemli - Sayfa 3

Adını birkaç yıl önce Justin Bieber ile yaşadığı ilişkiyle duyuran Richie, daha sonra Scott Disick ile yeni bir aşka yelken açtı. Kourtney Kardashian'ın uzun süreli sevgilisi ve üç çocuğunun babası olan Disick ile ilişkisine başta babası Lionel Richie olmak üzere birçok kişi sıcak bakmadı.

3 9
 
Maske önemli - Sayfa 4

Ancak Sofia Richie, buna rağmen aşkına sürdürdü. Fakat Disick ile Richie, bu yaz aylarında ayrıldı. 37 yaşındaki Disick, Richie'den ayrıldıktan sonra yine 22 yaşında olan Delilah Hamlin ile yeni bir ilişkiye başladı.

4 9