Magazin dünyası idam istedi

Son günlerin gündem konusu çocuk istismarına karşı magazin dünyasındaki birçok isim idamın gelmesini istedi.

Magazin dünyası idam istedi - Sayfa 1

Hadise, Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Hotel’in Sevgililer Günü organizasyonunda sahneye çıktı. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, konserden önce basın mensuplarıyla bir araya gelen şarkıcı gözyaşları arasında konuştu, idam cezasının geri gelmesini istediğini söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Adalet Bakanımıza sesleniyorum; lütfen yasalar değişsin. Küçük çocuklara tecavüz eden adamlar yaşamasın. Çok içten söylüyorum, idam geri gelsin. Biz sanatçılar bu konuda birlik olmalıyız. Biz bir araya gelip Cumhurbaşkanımız ve Adalet Bakanımızın yanına gitsek, kesin bir şeyler değişir.”

1 8
 
Magazin dünyası idam istedi - Sayfa 2

Murat Boz sosyal medya hesabı Twitter'dan ''Durup dururken sokak ortasında genç bir kıza yumruk atanı da zorla hapis yatırın, hayvanlara işkence eden sadistleri de zorla hapis yatırın. Kadınları, kızları taciz eden sapıkları da zorla hapis yatırın. Ve 3 gün olmasın, ömürlük olsun.Lütfen!'' açıklamasını yaptı.

Ardından Demet Akalın'ın İnstagram'dan paylaştığı fotoğrafa 'Bu canilere idam cezası da az. İdam cezası verip 20 sene 30 sene idam etmeyip her gün uyandıklarında bugün ölecek miyim düşüncesini yaşatmak gerek' yorumunu yaptı.

2 8
 
Magazin dünyası idam istedi - Sayfa 3

Hande Yener bir hafta boyunca yaşanan taciz olaylarını Hz. Ali'nin 'Bir zulme engel olamıyorsanız, onu herkese duyurun' sözüyle paylaştı. 

3 8
 
Magazin dünyası idam istedi - Sayfa 4

Gülşen, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verdi. Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen şarkıcı, toplumda infial yaratan olaylar hakkında sert açıklamalar yaptı: “İş artık çığırından çıktı. Nefes alabilmek çok zorlaştı. Bunların son bulması için bir birey olarak, bir ana olarak elimden ne gelirse yapmaya hazırım.”

İdam konusunda referandum yapılırsa kararının “evet” olacağını açıklayan Gülşen, kanunların değişmesi gerektiğini söyledi: “Caydırıcı cezalar getirilmeli. Bir hayvanı arabanın arkasına bağlayarak metrelerce sürükleyen kişi 300 lirayla kurtulamaz. Bebeğe tecavüz eden, toplum içinde yaşayamaz. O insanlar başka aleme gitmeli.”

4 8