Lerzan Mutlu 'Bakire misin?' sorusunu görünce çılgına döndü

Şarkıcı Lerzan Mutlu, sosyal medyada bir takipçisinden gelen "Bakire misin?" sorusunu görünce çileden çıktı. Ünlü şarkıcı gelen soruya "Aptal mısın?" diyerek karşılık verdi.

Lerzan Mutlu 'Bakire misin?' sorusunu görünce çılgına döndü - Sayfa 1

Sık sık paylaşımlar yapan 43 yaşındaki şarkıcı, Instagram'dan hayranlarının sorularını yanıtladı. Gelen sorulara içtenlikle yanıt veren Mutlu, bir takipçisinin mesajı karşısında neye uğradığını şaşırdı.

1 16
 
Lerzan Mutlu 'Bakire misin?' sorusunu görünce çılgına döndü - Sayfa 2

Şarkıcı, "Bakire misin?" sorusuna, "Aptal mısın?" yanıtını vererek, şaşkın emoji koydu. Mutlu, "Sizin gibi güzel bir kadın neden yalnız?" sorusuna ise, "Potansiyel yok bu adamlarda... Bir de zeka alamıyorlar aklımı ben ne yapayım. Yanımda sırf adam olsun diye aptal bir çantacıyla mı dolaşayım?" cevabını verdi.

2 16
 
Lerzan Mutlu 'Bakire misin?' sorusunu görünce çılgına döndü - Sayfa 3

Lerzan Mutlu, 12 Şubat 1977 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Avukat bir baba ve ev hanımı bir annenin tek kızı olarak doğdu. Erenköy İlkokulu, Özel Kadıköy Kız Koleji'nde okuduktan sonra liseyi Yıldız Kolejinde bitirdi. 10 yaşındayken babası kalp krizi neticesinde vefat etti.

3 16
 
Lerzan Mutlu 'Bakire misin?' sorusunu görünce çılgına döndü - Sayfa 4

Liseyi bitirdikten sonra İsviçre'de bir özel üniversiteye kayıt oldu, ancak 6 ay sonra yarım bırakarak Türkiye'ye geri geldi. Konservatuarın imtihanlarına girerek, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musukisi Devlet Konservatuarı'nı kazandı. Ünlü şarkıcı konservatuvar bölümünü de yarıda bıraktı.

4 16