Lana Rhodes'dan itiraf: 12 yaşımdan beri hayal ettiğim sektör çok kötü

24 yaşındaki Amerikalı yetişkin film yıldızı Lana Rhoades, 12 yaşından itibaren hayalinin yetişkin film yıldızı olmak olduğunu ve bunun için çok mücadele ettiğini itiraf etti. Rhoades, sektöre girdikten sonra yaşadıklarının hayal ettiğinden çok farklı ve kötü olduğunu söyledi.

Lana Rhodes'dan itiraf: 12 yaşımdan beri hayal ettiğim sektör çok kötü - Sayfa 1

Amerika IIinois'de dünyaya gelen ve çok zorlu bir çocukluk geçirdiğini söyleyen Rhoades, hiç cinsel içerikli film izlememesine rağmen 12-13 yaşlarından itibaren yetişkin film yıldızı olacağını bildiğini söyledi.

1 23
 
Lana Rhodes'dan itiraf: 12 yaşımdan beri hayal ettiğim sektör çok kötü - Sayfa 2

Genç oyuncu, sektöre girdikten sonra çok daha rahat bir hayatının olacağını umduğunu, yaşadığı zorlu hayattan bir kaçış olarak The Girls Next Door programına benzer bir programa ilk fırsatta katıldığını ve programa hayranlık duyduğunu belirtti.

2 23
 
Lana Rhodes'dan itiraf: 12 yaşımdan beri hayal ettiğim sektör çok kötü - Sayfa 3

Çok genç yaşta katıldığı programdan sonra Rhoades, bir grup çetenin üyeleriyle beraber yakalanınca kısa süre de olsa cezaevinde kaldı.

3 23
 
Lana Rhodes'dan itiraf: 12 yaşımdan beri hayal ettiğim sektör çok kötü - Sayfa 4

24 yaşındaki yıldız, cezaevinden çıktıktan sonra bir kafede garson olarak çalıştı. Daha sonra bir gece kulübünde striptizci olarak çalışan oyuncu, gelen teklif üzerine 18 yaşında girdiği anda cinsel içerik film sektöründe çalışmaya başladı.

4 23