Kylie Jenner: Sosyal zamanı özlüyorum

Koronavirüs, Kylie Jenner'ın hayatını da olumsuz yönde etkiledi. Katıldığı partileri ve giydiği iddialı kıyafetlerini paylaşan Jenner, bu kez daha önce çekilmiş bir videosunu yayınlayarak "Sosyal zamanı özlüyorum" ifadelerini kullandı.

Kylie Jenner: Sosyal zamanı özlüyorum - Sayfa 1

Dünyanın en genç milyarderi unvanını alan Kylie Jenner, Instagram'dan yayınladığı iddialı pozlarıyla adından söz ettiriyor.

1 15
 
Kylie Jenner: Sosyal zamanı özlüyorum - Sayfa 2

Giydiği pahalı kıyafetleri ve lüks yaşantısını sürekli olarak takipçilerinin beğenisine sunan Jenner, şu aralar tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle evden dışarı çıkmıyor.

2 15
 
Kylie Jenner: Sosyal zamanı özlüyorum - Sayfa 3

Gerekli izolasyon kurallarına uyan Kylie Jenner, sosyal medya hesabından daha önce katıldığı bir partiden çekilmiş bir videosunu paylaşarak altına şu notu ekledi:

Sosyal zamanı özlüyorum. İçeride ne kadar çok kalırsak, o kadar hızlı geri dönebiliriz. Umarım herkes sosyal mesafeyi ciddiye alıyordur.

3 15
 
Kylie Jenner: Sosyal zamanı özlüyorum - Sayfa 4

Kızı Stormie'ye hamileyken evden uzun süre çıkmayarak, basından saklayan Jenner, geçtiğimiz günlerde Instagram'dan koronavirüsü hakkında bir paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullanmıştı:

4 15