için kaldı

Kurtuluşu mucize! Kaybolan yaşlı kadın ormandan gelen sesle bulundu

Brezilya'da yaşayan Dona Geralda isimli yaşlı kadın, ormanlık alanda yürüyüş yaparken kuyuya düştü. Kaybolduğu saatler sonra anlaşılan yaşlı kadının komşuları morgları aradı ancak sonuç alamadı. Ormanda arama çalışmasına başlayan ekip duyduğu çığlıkla mucize kurtuluşa şahit oldu.

Kurtuluşu mucize! Kaybolan yaşlı kadın ormandan gelen sesle bulundu - Sayfa 1

Yaşlı kadın Curvelo'nun dışında, ağaçlık bir alanda bir kuyuya düştü. Hiç kimse yardım çığlıklarını duymadı, kaybolduğu saatler sonra anlaşılabildi.

1 8
 
Kurtuluşu mucize! Kaybolan yaşlı kadın ormandan gelen sesle bulundu - Sayfa 2

Komşuları yerel hastaneleri kontrol etti, morglardaki cansız bedenleri soruşturdu ancak hiçbir sonuç alınamadı. Sonra Dona Geralda'yı aramaya karar verdiler.

2 8
 
Kurtuluşu mucize! Kaybolan yaşlı kadın ormandan gelen sesle bulundu - Sayfa 3

Küçük gruplara bölünerek ormanın içine girdiler, 10 dakika sonra ekipten birinin bağırmasına yanıt geldi. Kurtarma ekibinde yer alanlardan biri, gazetecilere konuştu: "Bilinci açıktı ancak oraya nasıl geldiğini anlatamıyordu. Ona nasıl kurtulduğunu sordum ve 'Yağmur suyu içtim' diyeret yanıtladı. Aksi mümkün değildi."

3 8
 
Kurtuluşu mucize! Kaybolan yaşlı kadın ormandan gelen sesle bulundu - Sayfa 4

Brezilya medyasının özel yayınlarla ekrana getirdiği kurtulma hikayesi 'mucize' olarak tanımlanırken, yaşlı kadının diyabet hastası olduğu bildiriliyor.

4 8