Kubilay Aka'nın cinsel mesajlarını ifşa eden Beyza Güneş'in pozları

Çukur dizisinin Celasun'u Kubilay Aka'nın, kendisine attığı cinsel içerikli mesaj ve bel altı videoları ifşa eden Beyza Güneş'in yıldızı bir anda parladı. Güneş'in Instagram paylaşımları olay oldu.

Kubilay Aka'nın cinsel mesajlarını ifşa eden Beyza Güneş'in pozları - Sayfa 1

Vatanım Sensin dizi setinde tanıştığı kendisi gibi oyuncu sevgilisi Miray Daner ile 2,5 aylık ayrılığın ardından yeniden barışan ve aşklarını gözlerden uzak yaşama kararı alan Kubilay Aka, yine bir aldatma skandalına imza attı. Instagram üzerinden Beyza Güneş adında bir kıza cinsel içerikli mesajlar atıp bel altı videolar gönderdiği iddia edilen Kubilay Aka, bir anda en çok konuşulan isim oldu.

1 19
 
Kubilay Aka'nın cinsel mesajlarını ifşa eden Beyza Güneş'in pozları - Sayfa 2

İddiaya göre DM'den gün boyu cinsel içerikli mesajları attığı genç kız ile gece 1'de buluştu ve onu evine götürdü. Üstüne bir de sevgilisi Miray Daner hakkında şoke eden ifadeler kullandı. Beyza Güneş'in evde kadın eşyaları görmesi üzerine sık sık Miray Daner ile olan ilişkisini sormasıyla Kubilay Aka, "Arada gelip kalıyor, gereksiz yani..."

2 19
 
Kubilay Aka'nın cinsel mesajlarını ifşa eden Beyza Güneş'in pozları - Sayfa 3

İzmirli olan 25 yaşındaki Beyza Güneş İstanbul Üniversitesi'nde öğrenci.

3 19
 
Kubilay Aka'nın cinsel mesajlarını ifşa eden Beyza Güneş'in pozları - Sayfa 4

Magazin basınını günlerdir mesgul eden bu olay mesajları ifşa eden Beyza Güneş'e yaradı. Kısa sürede takipçi sayısını katlayan Beyza Güneş 13 bin kişi tarafından takip edilmeye başladı.

4 19