için kaldı

Kolçak: Cenazede 'hangi ünlüler gelecek' diye sordular

Sinema oyuncusu Eşref Kolçak, Cengiz Semercioğlu ile yaptığı röportajda, "Harun'un cenazesinde bana hangi ünlüler gelecek diye sordular." dedi.

Kolçak: Cenazede 'hangi ünlüler gelecek' diye sordular
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:45
19 Kasım 2017 Pazar 10:56

Türk sinema oyuncusu Eşref Kolçak Hürriyet Gazetesi'nden Cengiz Semercioğlu'nun sorularına yanıtladı. Harun Kolçak'ın ölümünden sonraki süreçte Semercioğlu'nun yazdığı yazı için kendisine kırgın olmadığını belirten Kolçak röportaja şöyle devam etti;

Harun’un mezarını sık sık ziyarete gidiyor musunuz?
- Gitmez olur muyum? Anacığının koynuna verdim ben onu. Anacığının mezarını açtırdım. Oraya beraber yatırdım onları. Yanında kendi mezarım da var. 

Allah uzun ömür versin...
- Allah sağlık versin. Eşimin mezarına “Evimin hanımı, çocuğumun anası, benim kadınım” diye yazdırdım. Haruncuğuma yeni mezar taşı yaptırdım. “Gir Kanıma” şarkısının birkaç notasını koydurdum üzerine. Benim mezar taşımda da “Sinema gelecek kuşaklara yazılmış canlı mektuplardır” yazıyor.

Harun’un cenazesinde selfie çekme yarışı yaşandı. Siz de haklı olarak tepki gösterdiniz... 
- O insanların bu kadar terbiyesiz olacağını ben tahmin etmedim. Düşünebiliyor musunuz, cenazeye gelmiş biri bana “Başka hangi artistler gelecek, resim çektireceğiz” diye sordu. 

İnanamıyorum...
- Bu nasıl bir insanlıktır! 

Akıl alacak bir şey değil...
- Evladımı mezara defnediyorum, gelmiş artistleri soruyorlar. Soranlar özellikle hanımlardı. 

Büyük terbiyesizlik...
- Mezarlıktan kaçtım desem yalan olmaz. Bir yere kadar tahammül ettim. Bir yerden sonra patlayacaktım artık. Ben evladımı kaybetmişim, bana sorduğu lafa bak! Hâlâ yolda çevirip “Abi, biliyorsun cenazede ben de vardım” diyorlar. Varsan varsın kardeşim. Ne yapayım yani? Cenazede bana en güzel sürprizi Bedia Akartürk yaptı. Gemlik’teki cenazeye geldi. Başka da gelen olmadı. Ama çok büyük mutlulukla söylüyorum. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan iki otobüs, bir de ambulans tahsis etti. İstanbul’daki merasimden sonra otobüsler buraya kadar geldiler. Burada rezalet oldu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar