Koca Koca Yalanlar dizisinin Şahin'i Ferdi Sancar kimdir?

Koca Koca Yalanlar dizisinin Şahin'i Ferdi Sancar kimdir? Sorusu dizinin ilk bölümünün 13 Ağustos'ta yayınlanacağı duyurulması ile birlikte merak konusu oldu. Koca Koca Yalanlar dizisinin Şahin'i Ferdi Sancar kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Koca Koca Yalanlar dizisinin Şahin'i Ferdi Sancar kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
12 Ağustos 2018 Pazar 19:21

Koca Koca Yalanlar dizisinin Şahin'i Ferdi Sancar kimdir? Sorusu dizinin ilk bölümünün 13 Ağustos Pazartesi günü saat 20:00'da yayınanacağını  duyurulması sonrası merak konusu oldu. Koca Koca Yalanlar dizisinin Şahin'i Ferdi Sancar kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Koca Koca Yalanlar dizisinin oyuncu kadrosunda Hakan Yılmaz (Ahmet), Evrim Alasya (Müjgan), Selen Uçer (Nilgün), Pelin Öztekin (Canan), Ferdi Sancar (Şahin), Rüzgar Aksoy (Osman), Tuğçe Karabacak (Sude), Sertan Erkaçan (Alp), Sacide Taşener (Hatice), Selen Domaç (Refika), Doğa Zeynep Doğuşlu (Ilgaz), Tolga Ortancıl (Fırat), Elif Dilara Güneş (Pınar), Bartu Mutlu (Umut), Berke Mutlu (Aliş), Müge Bayramoğlu (Ayşe), Beril Özcan (Rüya), Deniz Kılıç (Orhan), Furkan Bay (Emin) gibi isimler alıyor. İşte Koca Koca Yalanlar dizisinin Şahin'i Ferdi Sancar kimdir? Sorusunun yanıtı.

Ferdi Sancar (Şahin)

37 yaşlarında. Nilgün’ün kocası. Ahmet’in arkadaşı. Şahin, kurnaz bir adam. Karda yürüyüp izini belli etmez. Okumamış ama parayı bulmuş. Emlakçılık yapıyor. Epeyce para kazanmış. Çapkınlığın erkekliğin şanından olduğuna inanıyor. Ona göre her erkek yapıyor ama söylemiyor, maksat yakalanmamak. Yakalanınca da inkâr etmek. Zaten Nilgün’ün onun çevirdiği dolaplardan haberi yok. Şahin’e göre bir çiçekle bahar geçmez. O da demet demet çiçekle orta yaşının baharını yaşıyor.

Koca Koca Yalanlar dizisinin Şahin'i Ferdi Sancar kimdir?

Ferdi Sancar, 24 Mart 1980 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyunculuk eğitimi alan Ferdi Sancar, ilk tiyatro deneyimine “Evde Üç Başına” isimli oyun ile başlamıştır. Oyunculuğu çok seven Ferdi Sancar ‘Mahallenin Muhtarları” dizisinde çocuk oyuncu olarak oynama fırsatı bulmuştur. Ferdi Sancar böylece televizyon dünyasına erken adım atmış, geleceği için iyi olmuştur.

Ferdi Sancar, 20 yaşına geldiği zaman 2000 yılında kendi yazmış olduğu “İbret” adlı oyunu kimsesi çocukları için dört arkadaşı ile Türkiye’yi dolaşarak sahnelemiştir. Ferdi Sancar’ın bu hareketi herkes tarafından beğeni toplamış ve oyuncuyu tebrik etmişlerdir. Askerlik görevi sırasında moral ekibi ismi altında taburları gezerek çeşitli tiyatrolar sergiledi.2009 yılında bir reklamda canlandırdığı Sincap Necmi rolüyle geniş kitlelere ulaştı.

Ayrıca Ferdi Sancar 2009 yılında Cem Yılmaz’ın yazdığı “Yahşi Batı” adlı sinema filmi ile ilk defa oyunculuğa başlamış oldu. 2014 yılında “Ufalıyım Ezelden” adlı dizide de oynayan Ferdi Sancar herkes tarafından sevilen bir oyuncu haline gelmeyi başardı. 2016 yılında güçlü bir kadrodan oluşan “Ölene Kadar” dizisinde oynadı.

2017 yılında “Aslan Ailem” dizisinde oynadı. Herkes tarafından sevilen dizilerin aranan yüzü haline gelen Ferdi Sancar, Burak Özçivit ve Murat Boz’un başrollerini oynadığı “Kardeşim Benim-2” dizisinde ‘Kato’ karakterini canlandırdı.

Yer Aldığı Projeler

2017 – Kardeşim Benim 2(Sinema Filmi)
2017 – Bahtiyar Bahtıkara (Sinema Filmi)
2017 – Aslan Ailem(TV Dizisi)
2016 – Rengarenk(TV Dizisi)
2016 – Ölene Kadar(TV Dizisi)
2016 – Nasıl Yani (Sinema Filmi)
2016 – Küçük Esnaf (Sinema Filmi)
2016 – Hasret Bitti (Sinema Filmi)
2015 – Tutar Mı Tutar (Sinema Filmi)
2015 – Kardeşim Benim (Sinema Filmi)
2015 – Hep Yek (Sinema Filmi)
2014 – Zaman Makinesi 1973 (Sinema Filmi)
2014 – Urfalıyım Ezelden(TV Dizisi)
2014 – Karaman’ın Koyunu
2013 – Babam Sınıfta Kaldı(TV Dizisi)
2011 – Düz Adam(TV Dizisi)
2009 -Yahşi Batı (Sinema Filmi)

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar