Koca Koca Yalanlar dizisinin Osman'ı Rüzgar Aksoy kimdir?

Koca Koca Yalanlar dizisinin Osman'ı Rüzgar Aksoy kimdir? Sorusu dizinin ilk bölümünün 13 Ağustos'ta yayınlanacağı duyurulması ile birlikte merak konusu oldu. Koca Koca Yalanlar dizisinin Osman'ı Rüzgar Aksoy kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Koca Koca Yalanlar dizisinin Osman'ı Rüzgar Aksoy kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
12 Ağustos 2018 Pazar 19:27

Koca Koca Yalanlar dizisinin Osman'ı Rüzgar Aksoy kimdir? Sorusu dizinin ilk bölümünün 13 Ağustos Pazartesi günü saat 20:00'da yayınanacağını  duyurulması sonrası merak konusu oldu. Koca Koca Yalanlar dizisinin Osman'ı Rüzgar Aksoy kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Koca Koca Yalanlar dizisinin oyuncu kadrosunda Hakan Yılmaz (Ahmet), Evrim Alasya (Müjgan), Selen Uçer (Nilgün), Pelin Öztekin (Canan), Ferdi Sancar (Şahin), Rüzgar Aksoy (Osman), Tuğçe Karabacak (Sude), Sertan Erkaçan (Alp), Sacide Taşener (Hatice), Selen Domaç (Refika), Doğa Zeynep Doğuşlu (Ilgaz), Tolga Ortancıl (Fırat), Elif Dilara Güneş (Pınar), Bartu Mutlu (Umut), Berke Mutlu (Aliş), Müge Bayramoğlu (Ayşe), Beril Özcan (Rüya), Deniz Kılıç (Orhan), Furkan Bay (Emin) gibi isimler alıyor. İşte Koca Koca Yalanlar dizisinin Osman'ı Rüzgar Aksoy kimdir? Sorusunun yanıtı.

Rüzgar Aksoy (Osman)

32 yaşında yaşlarında yakışıklı, bekar bir adam. Ahmet ve Şahin’in arkadaşı. Şahin’le birlikte emlak işi yapıyor. Her sorun ve olay karşısında rasyonel davranan, gerçekçi ve doğruları insanların yüzüne hiç eğip bükmeden dümdüz söyleyen bir kişiliği var. Büyük bir aşka tutulmadan evlenmeme kararı almış. Onsuz olamayacağını düşündüğü kadını ararken Canan’la tanışmış. Bu iyi huylu ve masum kadına gün geçtikçe aşık olmuş. Ama hala kocasının yasını tutan Canan’a bir adım bile yaklaşamazken Canan, Sinan’la yakınlaşınca, sevdiği kadın için mücadele etmeye karar verir.

Koca Koca Yalanlar dizisinin Osman'ı Rüzgar Aksoy kimdir?

Rüzgar Aksoy Haliç Üniversitesi Konservatuvar bölümünde yüksek lisans yapmıştır.

1981 yılında Mersin‘de dünyaya gelen yakışıklı oyuncu dizi ve sinema oyunculuğunun yanı sıra seslendirme sanatçısı olarakta bir çok projede yer almıştır. Oğlak burcudur.

Bugüne kadar Adanalı, Serçe, Türkan, Karakol Herkes Adalet İster, Annem Uyurken, Araf Zamanı, Ah Neriman, Benimle Varmısın, Gecelerin Ötesi, Kara Sevda ve Keşif gibi sinema ve dizilerde rol almıştır.

2018 yılında ise Star Tv ekranlarında yayınlanan Yüz Yüze dizisinde Ender karakterini canlandırmaktadır.

Seslendirme yaptığı bazı dizi ve sinema filmleri ise, Kobra Takibi, Karartma, Devlet Düşmanı, Judging Amy, Bay & Bayan Smith, Alacakaranlık, Tarih Öğrencileri, Şanslı Slevin, Bana Söz Ver, 300 Spartalı, Hitman, Sanırım Karımı Seviyorum, Tek Türkiye, Öldüren Sis, Kızıl Uçurum, Yalanlar Üstüne, Avatar, Kesinlikle Belki, Felekten Bir Gece, Hızlı ve Öfkeli 4, Kız Kardeşimin Hikayesi, Müzede Bir Gece 3, Teklif, Yaz Aşkı, 127 Saat, The Losers, Shameless, İlk Yenilmez, Salgın, Gece Takibi, Alvin ve Sincaplar, Legends of Tomorrow.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar