Koca Koca Yalanlar dizisinin Müjgan'ı Evrim Alasya kimdir?

Koca Koca Yalanlar dizisinin Müjgan'ı Evrim Alasya kimdir? Sorusu dizinin ilk bölümünün 13 Ağustos'ta yayınlanacağı duyurulması ile birlikte merak konusu oldu. Koca Koca Yalanlar dizisinin Müjgan'ı Evrim Alasya kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Koca Koca Yalanlar dizisinin Müjgan'ı Evrim Alasya kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
12 Ağustos 2018 Pazar 19:04

Koca Koca Yalanlar dizisinin Müjgan'ı Evrim Alasya kimdir? Sorusu dizinin ilk bölümünün 13 Ağustos Pazartesi günü saat 20:00'da yayınanacağını  duyurulması sonrası merak konusu oldu. Koca Koca Yalanlar dizisinin Müjgan'ı Evrim Alasya kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Koca Koca Yalanlar dizisinin oyuncu kadrosunda Hakan Yılmaz (Ahmet), Evrim Alasya (Müjgan), Selen Uçer (Nilgün), Pelin Öztekin (Canan), Ferdi Sancar (Şahin), Rüzgar Aksoy (Osman), Tuğçe Karabacak (Sude), Sertan Erkaçan (Alp), Sacide Taşener (Hatice), Selen Domaç (Refika), Doğa Zeynep Doğuşlu (Ilgaz), Tolga Ortancıl (Fırat), Elif Dilara Güneş (Pınar), Bartu Mutlu (Umut), Berke Mutlu (Aliş), Müge Bayramoğlu (Ayşe), Beril Özcan (Rüya), Deniz Kılıç (Orhan), Furkan Bay (Emin) gibi isimler alıyor. İşte Koca Koca Yalanlar dizisinin Müjgan'ı Evrim Alasya kimdir? Sorusunun yanıtı.

Evrim Alasya (Müjgan)

35 yaşında, liseyi bitirir bitirmez ilk aşkı Ahmet’le evlenip üç çocuk doğurmuş. Çocuklarına ve kocasına kendini adamış, fedakar, anaç bir ev kadını. Tatlı dilli, hoş ve güzel bir kadın. Ama evlilik hayatı bu. Biraz salmış kendini. Yaşıtları üniversiteye giderken Müjgan çocuklarla uğraşmış, dört duvar arasına sıkışmış. Ne bir ilgi alanı kalmış, ne de sosyal çevresi. Müjgan’ın miladı kocasının onu aldattığını öğrenmesi olacak. Bu gerçekle yüz yüze geldikten sonra yaptıklarına kendi de inanmayacak.

Koca Koca Yalanlar dizisinin Müjgan'ı Evrim Alasya kimdir?

Evrim Alasya, 2 Ağustos 1979 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Rahmetli Zeki Alasya ile bir akrabalığı yoktur. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Çimentaş spor Kulübü’nde Ulusal ve uluslararası yarışmalara katılan lisanslı sporcuydu. Beş yaşındayken ritmik jimnastiğe başlayan Evrim Alasya, lise yıllarında başarılı bir ritmik jimnastikçiyken tiyatroya gönül vererek 1997 yılında bitirdiği liseden sonra Konak Belediye Tiyatrosu’nun kursuna kaydını yaptırdı. Evrim Alasya, 2 yıl sonra da girdiği İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuar bölümünün ardından 2003 yılında Pınar çocuk tiyatrosuyla mesleğe başladı.

Evrim Alasya, 2003 yılında Pınar çocuk tiyatrosunun İstanbul şubesinde görev yapmak için İstanbul’a geldi ve 2006 yılına kadar çocuk tiyatrosunda çalıştı. 2006 yılından sonra da Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer tarafından 1999 yılında kurulan Oyun Atölyesi’nde çalışmaktadır.

Evrim Alasya, dizi oyunculuğuna bir dönemin en çok izlenen dizisi “Bir İstanbul Masalı”nda küçük bir rolde oynayarak başladı. Dizinin başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ahu Türkpençe, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Arsen Gürzap, Vahide Perçin, İsmail Hacıoğlu, Ozan Güven oynamıştı.

Evrim Alasya, 2010 yılında Gönülçelen dizisinin cilveli şarkıcısı “Balçiçek” rolünü canlandırırken Tuba Büyüküstün, Cansel Elçin, Onur Saylak, Günay Karacaoğlu, Ayda Aksel, İlhan Şeşen, Yasemin Çonka, Begüm Kütük Yaşaroğlu ile birlikte oynadı.

Muhteşem Yüzyıl isimli dizide 58. bölümde Nebahat Çehre’ye olan benzerliği nedeni ile onun gençliğini oynayan Evrim Alasya, 2014 yılında yayınlanmaya başlayan ve başrollerinde Mete Horozoğlu, Ekin Koç, Ayça Bingöl, İlker Kızmaz ve Tolga Sarıtaş olan “Benim Adım Gültepe” dizisinde Suna karakterini canlandırmıştır.

Evrim Alasya, Kanal D ekranlarında 18 Haziran 2015 tarihinde Sadullah Çelen yönetmenliğinde başlayan “Güneşin Kızları” adlı dizide “Güneş” karakterini canlandırdı. Dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Kanat Heparı, Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Sarpcan Köroğlu, Burcu Özberk, Sarper Arda, Meltem Gülenç, Teoman Kumbaracıbaşı, Funda İlhan gibi isimler yer almaktadır.

Pınar Çocuk Tiyatrosunda Rol aldığı Oyunlar

Lokamapüf,
Androcles Ve Aslan,
Mutluluk Dağıtan Eskici,
Mavi Pullu Balık,
Yel Değirmeni,
Fırtına,
Ben Bir Kurbağayım,
Küçük Kız Ve Yıldız,
Ayrılık,
Deli Dumrul

Oyun Atölyesindeki Rol Aldığı Tiyatro Oyunları

2005-2006 – Atinalı Timon : William Shakespeare
2009-2010 – 7 Şekspir Müzikali : William Shakespeare
2011-2012 – Don Juan’ın Gecesi : Éric-Emmanuel Schmitt
2012 – 2013 – Antonius ile Kleopatra : William Shakespeare

Filmleri ve Dizileri

2015 – Güneşin Kızları (Güneş) (TV Dizisi)
2014 – Benim Adım Gültepe (Suna) (TV Dizisi)
2013 – Vicdan (TV Dizisi)
2011 – Muhteşem Yüzyıl 2. Sezon (TV Dizisi)
2010 – Gönülçelen (Balçiçek) (TV Dizisi)
2008 – Muro – Nalet Olsun İçimdeki İnsana (Fidan) (Sinema Filmi)
2008 – Gece Sesleri (Neslihan) (TV Dizisi)
2008 – Başka Semtin Çocukları (Evrim) (Sinema Filmi)
2005 – Ihlamurlar Altında (Sema) (TV Dizisi)
2003 – 2005 – Bir İstanbul Masalı (TV Dizisi)

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

REİS SELCUK En beğenilen yorum
ÖRNEK OLMAK ZORDUR BU HAYATTA SAGIN KALMAZ Bİ ANDA ANNELİK HZ MERYEMDEN BAŞLADI BU TOPRAKLARDA YANI EREN DERT GÖRMEZ BU TOPRAKTA SIKINTI VE DERT AYRI BİR KAVRAM AYNI DEİLDİR BİRİ GECİCİ DİGERİ KALICI GELİR İNSANA HAYATTA GÖRMEK GEREKTİMİZİ GÖRMELİYİZ BU TOPRAKTA BEN 016 MERKEZ TAMAM SELCUK
REİS SELCUK
İDEAL BOYDA SAGLIKLI BAYANSINIZ BUNLAR ALEKA DİYEBİLİRSİNİZ İDEAL BİR ANNE OLABİLMEK İCİN ÖNCE SAGLIK BAŞTA 2 HAL VE HAREKET SONRA SÖZ GELİR YANINA BİZ İNSANLAR HEP UNUTUYORUZ MERYEM BİR KADIN GELİRMİ BU TOPRAKLARA SİZ TAM ONUNKADAR OLAMASANIZDA ONUN YANINDAN COK GECMİŞSİNİZ BİR DAGA BU BİLE ŞEREF İNSANA GÜZEL İNSANSINIZ KALBİZİN TEMİZLİGİ GİBİ KARŞINA CIKARSIN RABBİM KULLAR DAGA