Koca Koca Yalanlar 1. bölüm izle - Koca Koca Yalanlar ilk bölüm izle

Koca Koca Yalanlar 1. bölüm izle, Koca Koca Yalanlar ilk bölüm izle. Üç çocuk annesi olan Müjgan'ın kocası Ahmet'i başka bir kadına kaptırmamak için verdiği mücadeleyi anlatan dizinin ilk bölümü bu akşam yayınlanacak. İşte Koca Koca Yalanlar 1. bölüm izle, Koca Koca Yalanlar ilk bölüm izle bilgileri

Koca Koca Yalanlar 1. bölüm izle - Koca Koca Yalanlar ilk bölüm izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
13 Ağustos 2018 Pazartesi 09:56

Koca Koca Yalanlar 1. bölüm izle, Koca Koca Yalanlar ilk bölüm izle. Başrollerini Hakan Yılmaz (Ahmet) ve Evrim Alasya'nın (Müjgan) paylaştığı dizinin konusu üç çocukları ile sakin ve düzenli bir hayat yaşayan Ahmet ve Müjgan'ın hayatına giren genç ve güzel bir kadın herşeyi mahveder. Ahmet, Sude'ye aşık olmuştur. Ancak Müjgan'ın kocasını kaptırmaya hiç de niyeti yoktur. Yakın arkadaşları Nilgün ve Canan'ın yardımıyla çetin bir mücadeleye şahit olacağız. Koca Koca Yalanlar 1. bölüm izle, Koca Koca Yalanlar ilk bölüm izle bilgilerini sizler için derledik. Dizinin ilk bölümü bu gün saat 20:00'da Kanal D'de İşte Koca Koca Yalanlar 1. bölüm izle, Koca Koca Yalanlar ilk bölüm izle bilgileri

Koca Koca Yalanlar Fragmanı

Koca Koca Yalanlar 1. Bölüm Fragmanı

Koca Koca Yalanlar 1. Bölüm Fragmanı - 2

Koca Koca Yalanlar 1. bölüm izle

Koca Koca Yalanlar 1. bölüm izle - Koca Koca Yalanlar ilk bölüm izle

Koca Koca Yalanlar konusu

Üç çocuk annesi olan Müjgan kocası Ahmet ile birlikte sakin ve düzenli bir hayat yaşamaktadır. Mali müşavir olan Ahmet sabah sekiz, akşam beş çalışan iyi bir aile babasıdır. 17 yıl aynı yastığa baş koyan Müjgan ile Ahmet’in evliliği, Ahmet’in genç ve güzel bir kız olan Sude ile karşılaşmasıyla çatırdamaya başlar. Müjgan başlangıçta kocasının kendisini aldattığına ihtimal vermez. Ancak kocasının da her geçen gün değiştiği gözünden kaçmamaktadır. Sude genç, güzel, hırslı ve zengin bir koca üzerinden istediği yaşama kavuşmak isteyen bir kadındır. Müjgan, yakın arkadaşları Nilgün ve Canan’ın desteğini alarak çetin bir mücadeleye girer. Üç kadın aşk, sadakat ve evlilikleri üzerinden hayatlarını sorgularken, o güne kadar farkına varmadıkları bütün gerçeklerle yüzleşirler.

Koca Koca Yalanlar oyucuları

Hakan Yılmaz (Ahmet), Evrim Alasya (Müjgan), Selen Uçer (Nilgün), Pelin Öztekin (Canan), Ferdi Sancar (Şahin), Rüzgar Aksoy (Osman), Tuğçe Karabacak (Sude), Sertan Erkaçan (Alp), Sacide Taşener (Hatice), Selen Domaç (Refika), Doğa Zeynep Doğuşlu (Ilgaz), Tolga Ortancıl (Fırat), Elif Dilara Güneş (Pınar), Bartu Mutlu (Umut), Berke Mutlu (Aliş), Müge Bayramoğlu (Ayşe), Beril Özcan (Rüya), Deniz Kılıç (Orhan), Furkan Bay (Emin)

Hakan Yılmaz (Ahmet)

36 yaşında. Müjgan’ın kocası. Kuzu gibi bir adam Ahmet. Dürüst, ilkeli, tutumlu. Kadınlara yan gözle bile bakmayan Ahmet’in değişimi Sude’yle tanıştıktan sonra başlar. Biraz orta yaş bunalımı, biraz da bunca sene yapamadıkları onu dürtükler. Sude’nin çocuksuluğu, seksiliği Ahmet’in aklını başından alır. Bir yanda onca yıl emek verdiği çocuklarının annesi, karısı Müjgan; öte yanda aklını çelen, egosunu okşayan Sude.

1969 yılında doğan Hakan Yılmaz, İlk sahne deneyimini ilkokul 2. sınıfta Cimri ile Manav piyesinde yaşadı. Okul yıllarında Üstün Gürtuna’nın hocalığında folklor çalışmalarında bulundu. Lise yıllarında Çetin Cengiz’den modern dans dersleri aldı. Yetmedi aynı salonda 3 yıl dans dersleri verdi. Güzel sanatlar tiyatro bölümünü kazanamadı.

Amatör tiyatro grupları ile okullarda çocuk oyunlarında oynadı ve askere gitti. Askerde 15 ay fotoğrafçılık ve animasyon ekibinde görev alıp gösteriler yapan Hakan Yılmaz, askerden sonra Antalya'ya yerleşti orada çizgi tiyatrosunda 2 yıl oynadı ve televizyonda Çizgi Show adlı programda yer aldı.

İstanbul'a dönüp Teyfik Gelenbe’nin tiyatro kursuna katılıp ders aldı. Bir arkadaşı ile Star TV için skeç programı hazırladı. Ancak yayınlanacağı akşam Körfez Savaşı başladı ve program bu güne kadar halen yayınlanmadı. Oyunculuğa ara verip grafikerlik yaptı. Hakan Yılmaz, 1994 yılında 'İner misin? Çıkar mısın?' adlı yarışma programında kendi yazdığı skeçlerde oyunculuk yaptı 1995 yılında Televizyon Çocuğu adlı show programında oyunculuk yaptı, reklam filmlerinde oynadı.

1997 yılında Yangın Ayşe adlı dizide oynadı 1998 yılında 120 bölüm Büyük Küçük Demeden adlı çocuk yarışma programını sundu. Reklam filmleri çekti. 1999 yılında Ayrılsak da Beraberiz adlı dizide oynamaya başladı ve 500 bölüm oynadı. 2004 yılında Uy Başuma Gelenler adlı dizide oynadı. 2004–2005 sezonunda Sevgili Karım adlı tiyatro oyunu ile İstanbul ve Anadolu'da 75 oyun oynadı. Bir çocuk babası olup 2009 yılı sonunda eşinden boşanmıştır. Avrupa Yakası adlı dizide Osman Koçarslanlı karakterini canlandırdı. Daha sonra ise Yahşi Cazibe adlı dizide Kemal Kükreyen karakterini oynadı. İlk evliliğini 2009 yılında sonlandıran Hakan Yılmaz, 2013’ten beri Elif Yılmaz ile evli.

 Evrim Alasya (Müjgan)

35 yaşında, liseyi bitirir bitirmez ilk aşkı Ahmet’le evlenip üç çocuk doğurmuş. Çocuklarına ve kocasına kendini adamış, fedakar, anaç bir ev kadını. Tatlı dilli, hoş ve güzel bir kadın. Ama evlilik hayatı bu. Biraz salmış kendini. Yaşıtları üniversiteye giderken Müjgan çocuklarla uğraşmış, dört duvar arasına sıkışmış. Ne bir ilgi alanı kalmış, ne de sosyal çevresi. Müjgan’ın miladı kocasının onu aldattığını öğrenmesi olacak. Bu gerçekle yüz yüze geldikten sonra yaptıklarına kendi de inanmayacak.

Evrim Alasya, 2 Ağustos 1979 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Rahmetli Zeki Alasya ile bir akrabalığı yoktur. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Çimentaş spor Kulübü’nde Ulusal ve uluslararası yarışmalara katılan lisanslı sporcuydu. Beş yaşındayken ritmik jimnastiğe başlayan Evrim Alasya, lise yıllarında başarılı bir ritmik jimnastikçiyken tiyatroya gönül vererek 1997 yılında bitirdiği liseden sonra Konak Belediye Tiyatrosu’nun kursuna kaydını yaptırdı. Evrim Alasya, 2 yıl sonra da girdiği İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuar bölümünün ardından 2003 yılında Pınar çocuk tiyatrosuyla mesleğe başladı.

Evrim Alasya, 2003 yılında Pınar çocuk tiyatrosunun İstanbul şubesinde görev yapmak için İstanbul’a geldi ve 2006 yılına kadar çocuk tiyatrosunda çalıştı. 2006 yılından sonra da Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer tarafından 1999 yılında kurulan Oyun Atölyesi’nde çalışmaktadır.

Evrim Alasya, dizi oyunculuğuna bir dönemin en çok izlenen dizisi “Bir İstanbul Masalı”nda küçük bir rolde oynayarak başladı. Dizinin başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ahu Türkpençe, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Arsen Gürzap, Vahide Perçin, İsmail Hacıoğlu, Ozan Güven oynamıştı.

Evrim Alasya, 2010 yılında Gönülçelen dizisinin cilveli şarkıcısı “Balçiçek” rolünü canlandırırken Tuba Büyüküstün, Cansel Elçin, Onur Saylak, Günay Karacaoğlu, Ayda Aksel, İlhan Şeşen, Yasemin Çonka, Begüm Kütük Yaşaroğlu ile birlikte oynadı.

Muhteşem Yüzyıl isimli dizide 58. bölümde Nebahat Çehre’ye olan benzerliği nedeni ile onun gençliğini oynayan Evrim Alasya, 2014 yılında yayınlanmaya başlayan ve başrollerinde Mete Horozoğlu, Ekin Koç, Ayça Bingöl, İlker Kızmaz ve Tolga Sarıtaş olan “Benim Adım Gültepe” dizisinde Suna karakterini canlandırmıştır.

Evrim Alasya, Kanal D ekranlarında 18 Haziran 2015 tarihinde Sadullah Çelen yönetmenliğinde başlayan “Güneşin Kızları” adlı dizide “Güneş” karakterini canlandırdı. Dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Kanat Heparı, Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Sarpcan Köroğlu, Burcu Özberk, Sarper Arda, Meltem Gülenç, Teoman Kumbaracıbaşı, Funda İlhan gibi isimler yer almaktadır.

Pınar Çocuk Tiyatrosunda Rol aldığı Oyunlar

Lokamapüf,
Androcles Ve Aslan,
Mutluluk Dağıtan Eskici,
Mavi Pullu Balık,
Yel Değirmeni,
Fırtına,
Ben Bir Kurbağayım,
Küçük Kız Ve Yıldız,
Ayrılık,
Deli Dumrul

Oyun Atölyesindeki Rol Aldığı Tiyatro Oyunları

2005-2006 – Atinalı Timon : William Shakespeare
2009-2010 – 7 Şekspir Müzikali : William Shakespeare
2011-2012 – Don Juan’ın Gecesi : Éric-Emmanuel Schmitt
2012 – 2013 – Antonius ile Kleopatra : William Shakespeare

Filmleri ve Dizileri

2015 – Güneşin Kızları (Güneş) (TV Dizisi)
2014 – Benim Adım Gültepe (Suna) (TV Dizisi)
2013 – Vicdan (TV Dizisi)
2011 – Muhteşem Yüzyıl 2. Sezon (TV Dizisi)
2010 – Gönülçelen (Balçiçek) (TV Dizisi)
2008 – Muro – Nalet Olsun İçimdeki İnsana (Fidan) (Sinema Filmi)
2008 – Gece Sesleri (Neslihan) (TV Dizisi)
2008 – Başka Semtin Çocukları (Evrim) (Sinema Filmi)
2005 – Ihlamurlar Altında (Sema) (TV Dizisi)
2003 – 2005 – Bir İstanbul Masalı (TV Dizisi)

 

Selen Uçer (Nilgün)

35 yaşında. Müjgan’ın en yakın arkadaşı. Bakımlı, giydiğini yakıştıran hoş bir kadın. Herkesin yardımına koşan, açık sözlü, renkli kişiliğiyle arkadaş ortamının aranılan kişisi. Kocası Şahin ve oğlu Fırat’la kendine göre sakin ve mutlu bir hayatı var. Müjgan’ın çok şanssız olduğunu düşünerek arkadaşına tam destek verecek. Nilgün kocasıyla evliliklerinin şahane olduğunu düşünüyor. Maalesef kocasının yüzüne gülerken arkasından türlü oyunlar oynadığını, karşısına çıkan her kadınla onu aldattığını bilmiyor.

Selen Uçer, 5 Mayıs 1983 tarihinde istanbul’da doğmuştur. Tam adı Leyla Selen Uçerdir. Annesi ve babası Kimya mühendisidir. İstanbul'un Karaköy semtinde bulunan Avusturya Lisesi'ni bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Bölümünden mezun oldu.

Aynı zamanda Üniversite yıllarında Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları’nda oyunculuğa başladı. Yarı zamanlı olarak İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Şan Bölümü'ne devam etti. İstanbul Devlet Konservatuarı’nda Gül Sabar’ın öğrencisi olarak şan eğitimi öğrenim gördü. Akademi İstanbul’da kısa bir süre Işıl Kasapoğlu’nun öğrencisi oldu.
Ardından ABD. Chicago'daki Roosevelt Üniversitesi'nde 2000 yılında burslu olarak oyunculuk ve tiyatro alanında yüksek lisans eğitimini yaptı. Doğaçlama komedi grupları ile çalıştı. 2002 yılında New York’da prestijli off-Broadway tiyatrolarından biri olan, Ensemble Studio Theatre’da stajyer oyuncu olarak sahneye çıktı. Genç bağımsız sinema yönetmenlerinin projelerinde oyunculuk yaptı. 2003 yılında kendi yazdığı“Amerikan Rüyası”(Dream in New York) adlı oyununun başrolünü üstlendi. Oyun festivallerde, off-Broadway sahnelerinde oynandı. Moskova Sanat Tiyatosu'nun New York atölyesine katıldı. 2004 yılında istanbul’a döndü.

Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Oyunculuk bölümünde ‘Doğaçlama’,’Komedi ve Karakter’, ‘Oyunculuk için Ses Kullanımı’ dersleri verdi. Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezinde atölye çalışmaları yürüttü.

Selen Uçer, Almanca ve İngilizce bilmektedir.

2005 -2006 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları’nda sahnelenen ‘Kantocu’ müzikaliyle yardımcı kadın rolünde Afife Jale/Sadri Alışık en iyi yardımcı komedi/müzikal oyuncusu ödüllerine aday oldu. Sonraki yıl Tiyatro DOT’da (Tiyatro Dergisi En iyi oyun ödülünü alan) ‘Böcek’de oynadı. Halen DOT’da tiyatro çalışmalarına devam ediyor.

Selen Uçer aynı zamanda Deniz Çakır, Dolunay Soysert, Mete Horozoğlu ve Bülent Alkış’la birlikte oynadığı “Cam” adlı tiyatro oyunundaki rolüyle 2011 Afife Tiyatro Ödülleri’nde "Yılın En Başarılı Müzikal/Komedi Yardımcı Kadın Oyuncu" ödülünü kazanmıştır.

2008 yılında yönetmeni Murat Saraçoğlu, senaristi Sırrı Süreyya Önder olan “O... Çocukları” filminde bir fahişeyi oynadı. Filmin başrollerinde Altan Erkekli, Özgü Namal, Demet Akbağ, İpek Tuzcuoğlu, Sarp Apak, Sezin Akbaşoğulları gibi oyuncular rol aldı.

2013 yılında yönetmen Serdar Temizkan’ın yaptığı “Kutsal Bir Gün” adlı sinema filminde Arda Kural, Ali Düşenkalkar, Gözde Kansu, Erkan Taşdöğen ile birlikte rol aldı.

2017 yılında "Evlat Kokusu" dizisinde Hande Soral, Barış Kılıç, Sedef Avcı, Murat Han, Yeşim Salkım, Selen Uçer, Alihan Türkdemir, Balım Gaye Bayrak, Nail Kırmızıgül, Pınar Çağlar Gençtürk, Haktan Pak, Hülya Duyar, Engin Yüksel, Tuğçe Kumral, Dilan Telkök, Aksel Üstün, Doğancan Sarıkaya ile beraber oynadı.


Pelin Öztekin (Canan)

30 yaşında. Nilgün’le birlikte Müjgan’ın en iyi arkadaşı. Kendine ait bir güzellik salonu var. Çalışan, kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadın. Ama duygusal dünyasında, hassas ve kırılgan. Rüya adında 7 yaşında bir kızı var. Kocası Serkan’ı dört yıl önce bir kazada kaybetmiş. Osman ise Canan’ın aradığı kadın olduğunu düşünmektedir. Canan ise artık kocasından umudu kesince bambaşka bir aşka yelken açmaya karar verir.

1987 yılında İzmit’te doğdu. Babası ünlü tiyatrocu Rasim Öztekin’dir. İlk ve ortaöğretimini İstanbul Fenerbahçe’de bulunan Nurettin Teksan okulunda tamamlamıştır. Liseyi de Fenerbahçe Lisesi’nde okumuştur.

Lisenin ardından 2005 yılında “Hayat Bilgisi” TV dizisinde ilk televizyon dizisine rol almıştır. 2006 yılında BKM Mutfak oyuncu kadrosuna katılmıştır. Atölyedeki eğitim sürecinde yeniden başlayan Bir Demet Tiyatro da birçok rol almıştır.
2007 yılında Haldun Dormen'in yazıp yönettiği “Hisseli Harikalar Kumpanyası” nda Şebnem karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkmıştır.

2012 yılında ekranlara gelen “Benzemez Kimse Sana” isimli yarışma programına yarışmacı olarak katılmıştır.

20 Mart 2014 tarihinde mide ameliyatı geçirip 6 ayda 153 kilodan 100 kiloya düşen oyuncu Pelin Öztekin, 2015 yılında da şubat ayında 25 kilo daha verip 75 kiloya indi. Toplamda 3.5 yılda 86 kilo verip 67'ye düştü.

Dizi ve Filmleri:

2018 - Yuvamdaki Düşman
2016 - Hayat Şarkısı
2013 - İki Kafadar Chinese Connection (Sibel)
2013 - Doksanlar (Neşe)
2010 - Çok Filim Hareketler Bunlar
2009 - Neşeli Hayat (Kasiyer)
2008 - 2010 - Çok Güzel Hareketler Bunlar (Pelin)
2008 - Sınıf (Gökçe)
2006 - Bir Demet Tiyatro2003 - Hayat Bilgisi (Demet)

Ferdi Sancar (Şahin)

37 yaşlarında. Nilgün’ün kocası. Ahmet’in arkadaşı. Şahin, kurnaz bir adam. Karda yürüyüp izini belli etmez. Okumamış ama parayı bulmuş. Emlakçılık yapıyor. Epeyce para kazanmış. Çapkınlığın erkekliğin şanından olduğuna inanıyor. Ona göre her erkek yapıyor ama söylemiyor, maksat yakalanmamak. Yakalanınca da inkâr etmek. Zaten Nilgün’ün onun çevirdiği dolaplardan haberi yok. Şahin’e göre bir çiçekle bahar geçmez. O da demet demet çiçekle orta yaşının baharını yaşıyor.

Ferdi Sancar, 24 Mart 1980 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyunculuk eğitimi alan Ferdi Sancar, ilk tiyatro deneyimine “Evde Üç Başına” isimli oyun ile başlamıştır. Oyunculuğu çok seven Ferdi Sancar ‘Mahallenin Muhtarları” dizisinde çocuk oyuncu olarak oynama fırsatı bulmuştur. Ferdi Sancar böylece televizyon dünyasına erken adım atmış, geleceği için iyi olmuştur.

Ferdi Sancar, 20 yaşına geldiği zaman 2000 yılında kendi yazmış olduğu “İbret” adlı oyunu kimsesi çocukları için dört arkadaşı ile Türkiye’yi dolaşarak sahnelemiştir. Ferdi Sancar’ın bu hareketi herkes tarafından beğeni toplamış ve oyuncuyu tebrik etmişlerdir. Askerlik görevi sırasında moral ekibi ismi altında taburları gezerek çeşitli tiyatrolar sergiledi.2009 yılında bir reklamda canlandırdığı Sincap Necmi rolüyle geniş kitlelere ulaştı.

Ayrıca Ferdi Sancar 2009 yılında Cem Yılmaz’ın yazdığı “Yahşi Batı” adlı sinema filmi ile ilk defa oyunculuğa başlamış oldu. 2014 yılında “Ufalıyım Ezelden” adlı dizide de oynayan Ferdi Sancar herkes tarafından sevilen bir oyuncu haline gelmeyi başardı. 2016 yılında güçlü bir kadrodan oluşan “Ölene Kadar” dizisinde oynadı.

2017 yılında “Aslan Ailem” dizisinde oynadı. Herkes tarafından sevilen dizilerin aranan yüzü haline gelen Ferdi Sancar, Burak Özçivit ve Murat Boz’un başrollerini oynadığı “Kardeşim Benim-2” dizisinde ‘Kato’ karakterini canlandırdı.

Yer Aldığı Projeler

2017 – Kardeşim Benim 2(Sinema Filmi)
2017 – Bahtiyar Bahtıkara (Sinema Filmi)
2017 – Aslan Ailem(TV Dizisi)
2016 – Rengarenk(TV Dizisi)
2016 – Ölene Kadar(TV Dizisi)
2016 – Nasıl Yani (Sinema Filmi)
2016 – Küçük Esnaf (Sinema Filmi)
2016 – Hasret Bitti (Sinema Filmi)
2015 – Tutar Mı Tutar (Sinema Filmi)
2015 – Kardeşim Benim (Sinema Filmi)
2015 – Hep Yek (Sinema Filmi)
2014 – Zaman Makinesi 1973 (Sinema Filmi)
2014 – Urfalıyım Ezelden(TV Dizisi)
2014 – Karaman’ın Koyunu
2013 – Babam Sınıfta Kaldı(TV Dizisi)
2011 – Düz Adam(TV Dizisi)
2009 -Yahşi Batı (Sinema Filmi)

Rüzgar Aksoy (Osman)

32 yaşında yaşlarında yakışıklı, bekar bir adam. Ahmet ve Şahin’in arkadaşı. Şahin’le birlikte emlak işi yapıyor. Her sorun ve olay karşısında rasyonel davranan, gerçekçi ve doğruları insanların yüzüne hiç eğip bükmeden dümdüz söyleyen bir kişiliği var. Büyük bir aşka tutulmadan evlenmeme kararı almış. Onsuz olamayacağını düşündüğü kadını ararken Canan’la tanışmış. Bu iyi huylu ve masum kadına gün geçtikçe aşık olmuş. Ama hala kocasının yasını tutan Canan’a bir adım bile yaklaşamazken Canan, Sinan’la yakınlaşınca, sevdiği kadın için mücadele etmeye karar verir.

Rüzgar Aksoy Haliç Üniversitesi Konservatuvar bölümünde yüksek lisans yapmıştır.

1981 yılında Mersin‘de dünyaya gelen yakışıklı oyuncu dizi ve sinema oyunculuğunun yanı sıra seslendirme sanatçısı olarakta bir çok projede yer almıştır. Oğlak burcudur.

Bugüne kadar Adanalı, Serçe, Türkan, Karakol Herkes Adalet İster, Annem Uyurken, Araf Zamanı, Ah Neriman, Benimle Varmısın, Gecelerin Ötesi, Kara Sevda ve Keşif gibi sinema ve dizilerde rol almıştır.

2018 yılında ise Star Tv ekranlarında yayınlanan Yüz Yüze dizisinde Ender karakterini canlandırmaktadır.

Seslendirme yaptığı bazı dizi ve sinema filmleri ise, Kobra Takibi, Karartma, Devlet Düşmanı, Judging Amy, Bay & Bayan Smith, Alacakaranlık, Tarih Öğrencileri, Şanslı Slevin, Bana Söz Ver, 300 Spartalı, Hitman, Sanırım Karımı Seviyorum, Tek Türkiye, Öldüren Sis, Kızıl Uçurum, Yalanlar Üstüne, Avatar, Kesinlikle Belki, Felekten Bir Gece, Hızlı ve Öfkeli 4, Kız Kardeşimin Hikayesi, Müzede Bir Gece 3, Teklif, Yaz Aşkı, 127 Saat, The Losers, Shameless, İlk Yenilmez, Salgın, Gece Takibi, Alvin ve Sincaplar, Legends of Tomorrow.

Tuğçe Karabacak (Sude)

25 yaşında. Hoş, havalı, seksi, bekar bir kız. Anne babası küçükken ölmüş, teyzesi Refika ile yaşıyor. Sude tipik bir mahalle kızı. Hayattaki tek amacı yağlı bir kapı bulup evlenmek… Fakat bunun için koşulları uygun değil. Bulup bulabileceği en yağlı kapı maalesef Ahmet olacak. Sude iyi yaşamayı seviyor. Giydiğini yakıştırmasını biliyor. Ünlü bir giyim markasının mağazasında tezgahtar olarak çalışıyor. Hırslı, kurnaz ve bencil bir kız olan Sude, Ahmet’i Müjgan’dan koparmaya karar verir. Adamın parasını yiyip bitirmede de herhangi bir sakınca görmez.

Tuğçe Karabacak, 1987 yılında Isparta’da doğmuştur.

Eğitimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi Moda Bölümü’nde tamamlamıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2012 yılında rol aldığı Çıplka Gerçek dizisi ile yaşamış; Aşk Laftan Anlamaz, Hayalet Dayı, Şehrin Melekleri ve Kurt Seyit ve Şura dizilerinde rol almıştır.

Atv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Yetkin Dikinciler, Hande Subaşı, Güven Hokna, Serkan Kuru, Orhan Aydın, Semih Öztürk, Gözde Okur, Hazal Şenel, Fatma Karanfil gibi bir çok ismin yer aldığı Bahtiyar Ölmez dizisinde Çağla karakterini canlandırmıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar