Muammer Ketenci'den Hatice'ye tepki

Şarkıcı Hatice'nin defilesinde kalçasını göstermesine sinirlenen modacı Muammer Ketenci, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına bağlanarak Hatice'ye ateş püskürdü.

Muammer Ketenci'den Hatice'ye tepki
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
12 Mart 2019 Salı 15:05

Şarkıcı Hatice, önceki gün sahneye çıktığı defilede transparan elbisesinin kuyruğunu açarak kalçasını gösterdi. Muammer Ketenci, bugün telefonla bağlandığı canlı yayında defilesinde sahneye çıkan Hatice'ye ateş püskürdü.

"Hatice'nin bu hareketi yapacağını bilmiyordum"

Muammer Ketenci şöyle konuştu: "Benim baş mankenim İpek Tanrıyar'dı. Hatice'nin bu hareketi yapacağını bilmiyordum. Ben sadece giydirip çıkarıyorum insanlar gündeme gelmek için her şeyi yapıyorlar.

O hareketi yaptığını sonradan gördüm. Benim sosyal medyama bakanlar Hatice'nin paylaşımına çiçek gönderip 'Harikasın' demişler orada kafamdan vuruldum. Böyle bir harekete siz nasıl harikasınız dersiniz dedim."

 

"Elbiseyi Hatice'ye vereceğim çıktığı programlarda giysin"

"Provaya geldiğinde Hatice'yi ikaz ettim kaç kere çünkü transparan bir elbiseydi. Elbiseler oynanıldığı anda Hatice'nin neler yapacağını biliyorsunuz o zıpır bir kız. O da bana 'Muharrem Sen merak etme' dedi. Bunu gördükten sonra kafamdan vurulmuşa döndüm. Hatice bunu yapmak istiyorsa ne kadar söylesem de dinlemeyeceğini bilmem lazımdı."

Hatice'ye niye böyle yaptığını sordum. 'Ben de podyumda ne yaptığımı bilemedim' dedi. böyle olaylar olduğu için pişmanım. Dünden beri insanlar Hatice'nin giydiği elbiseyle fotoğraf çektirmeye geliyor. Elbiseyi Hatice'ye vereceğim çıktığı programlarda giysin."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar