için kaldı

Kerimcan Durmaz'dan oruç açıklaması, Kerimcan Durmaz oruç tutuyor mu?

Kerimcan Durmaz'dan oruç açıklaması, Kerimcan Durmaz oruç tutuyor mu? sorusu birçok sözlük ve dijital platformda gündem olmasıyla insanların kafasında merak konusu oldu. Peki ama Kerimcan Durmaz oruç tutuyor mu?

Kerimcan Durmaz'dan oruç açıklaması, Kerimcan Durmaz oruç tutuyor mu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
5 Haziran 2018 Salı 17:37

Kerimcan Durmaz'dan oruç açıklaması, Kerimcan Durmaz oruç tutuyor mu?

Sosyal medya platformu Twitter'da bir kullanıcının ''Kerimcan Durmaz'ın geçen yıl yaptığı açıklamalar sözlük ve sosyal medya platformlarında yeniden gündeme geldi. Peki ama Kerimcan Durmaz oruç tutuyor mu? Kerimcan Durmaz'dan oruç açıklamasıyla ilgili detayları haberimizde derledik.

Kerimcan Durmaz'dan oruç açıklaması, Kerimcan Durmaz oruç tutuyor mu?

Sosyal medya kullanıcılarının iddialarına Kerimcan Durmaz'ın yanıt vermesiyle Kerimcan Durmaz oruç tutuyor mu? sorusu gündeme geldi. Peki ama Kerimcan Durmaz oruç tutuyor mu? 

Sosyal medya fenomenlerinden Kerimcan Durmaz, takipçilerinin kendisine yönelttiği “Oruç tutuyor musun?” sorusuna çektiği video ile cevap verdi.

İftar açmak için gitmiş olduğu bir mekandan video ile yanıt veren Kerimcan Durmaz, “Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Biz de Mustafa ile iftara geldik. 17 dakika kaldı. Bugün hiçbir problem yaşamadım. Ama son iki saattir karnım acıktı. Allah gerçekten sabrını veriyor. Herkesin tuttuğu oruçlar kabul olsun” açıklamasında bulundu.

Geçtiğimiz dönemlerde de basın mensuplarına açıklama yapan Kerimcan Durmaz, muhafazakar olduğunu şu sözlerle belirtmişti: “Muhafazakarım, Kur'an okuyup namaz kılıyorum, gerçek hayatımı yansıtsam yer yerinden oynar”

“NEDEN BEN DE ÜNLÜ OLMAYAYIM?”

Basın mensuplarıın kendisine yönelttiği “Şöhret olmayı hep istemişsiniz. Neden?” sorusuna cevap veren Durmaz, şu sözleri kaydetmişti: “Küçükken takip ettiğim ünlüler vardı. Beyonce, Justin Bieber gibi isimler. Hep diyordum ki; ‘Neden ben değilim?, ‘Neden ben de ünlü olmayayım ki?’ Nasıl olursa olsun, şarkıcı, oyuncu ya da başka bir şey; bir patlama olmasını çok istiyordum. Allah da kalbime göre verdi”

Sosyal medya haricinde ünlü olmanın yollarını denemediğini belirten Durmaz “Ne sahne aldım, ne bir yerde biriyle görünmeye çalıştım. Bunların hiçbiriyle bir yere gelmeyi düşünmedim. Sadece ‘bilinmeyi, tanınmayı’ hayal ediyordum. ‘Ben buyum, burdayım; içinizdeyim, buyrun’ demek istedim” şeklinde konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar