Katie Price'ın geçirdiği kaza yüzünden bir gecede hayatı değişti: Artık yürüme engelliyim

Geçtiğimiz aylarda Türkiye'ye gelen ve iki bacağını kıran Katie Price, artık hiçbir zaman eskisi gibi olamayacağını belirtti. Kendisini "yürüme engelli" olarak kaydettirdiğini açıklayan Price, "Bir bacağım, konulan metal yüzünden diğerinden daha uzun. Bu yüzden yürürken topallıyorum" dedi.

Katie Price'ın geçirdiği kaza yüzünden bir gecede hayatı değişti: Artık yürüme engelliyim - Sayfa 1

Geçen ağustos ayında, sevgilisi Carl Wood ve çocuklarıyla birlikte Türkiye'ye hem estetik operasyon için hem dişlerini yeniletmek için Türkiye'ye gelmişti. Price, bu arada tatil yapacak fırsatı da bulmuştu.

1 10
 
Katie Price'ın geçirdiği kaza yüzünden bir gecede hayatı değişti: Artık yürüme engelliyim - Sayfa 2

Ancak bu tatil sırasında bütün planlarını ve görünüşe göre hayatını da değiştiren bir kaza geçirdi. Bir gece, 7 metrelik bir duvardan düştü ve iki ayak bileğini de kırdı. Ardından 8 saat süren bir operasyon geçirdi. O operasyonun ardından bir süre yürüyemedi, sonra da aparatlar kullanarak yürümeye başladı.

2 10
 
Katie Price'ın geçirdiği kaza yüzünden bir gecede hayatı değişti: Artık yürüme engelliyim - Sayfa 3

Katie Price, İngiliz The Sun gazetesine verdiği röportajda hiçbir zaman eskisi gibi olamayacağını belirterek kendisini "yürüme engelli" olarak kaydettirdiğini açıkladı. Price, geçirdiği son altı ayı da özetledi.

3 10
 
Katie Price'ın geçirdiği kaza yüzünden bir gecede hayatı değişti: Artık yürüme engelliyim - Sayfa 4

Price, her iki bacağının da sürekli olarak ağrıdığını, bir ördek gibi yürüdüğünü söyledi. Yıldız, gün içinde en çok 20 dakika yürüyebildiğini de sözlerine ekledi. Katie Price "Asla eskisi gibi olmayacağım. Bir bacağım, konulan metal yüzünden diğerinden daha uzun. Bu yüzden yürürken topallıyorum" dedi.

4 10