Karolin Fişekçi'den Orhan Pamuk iddiası

Yıllar önce Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk ile aşk yaşadığı iddiasıyla uzun süre gündem olan ressam Karolin Fişekçi, sosyal medya üzerinden dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Karolin Fişekçi'den Orhan Pamuk iddiası - Sayfa 1

Ressam Karolin Fişekçi'nin adı, 2011'de New York'ta yazar Orhan Pamuk'la yan yana çekilmiş fotoğraflarının ortaya çıkmasıyla duyulmuştu.
 
Adı Pamuk ile aşk dedikodularına karışan Fişekçi, uzun süre gündem olmuştu.

1 15
 
Karolin Fişekçi'den Orhan Pamuk iddiası - Sayfa 2

Önceki gün Habertürk yazarı Oray Eğin ile gazeteci Yiğit Karaahmet'in Clubhouse'daki odasına konuk olan 39 yaşındaki ressam Fişekçi, Orhan Pamuk'la ilişkisi hakkında açıklamalarda bulundu.
 
Pamuk'la sevgili olmadan önce hiç kitabını okumadığını daha sonra kitapçıdan parayla satın aldığını anlattı.
 
En sevdiği kitabının 'Benim Adım Kırmızı' olduğunu söyledi.

2 15
 
Karolin Fişekçi'den Orhan Pamuk iddiası - Sayfa 3

Pamuk'un o dönemlerde Hintli yazar Kiran Desai ile sevgiliyken kendisiyle de görüştüğünü söyleyen Karolin Fişekçi, şu ifadeleri kullandı:
 
Orhan Pamuk'la bir sergi açılışında tanıştık. Önce mailleştik, sonra beni atölyesine çağırdı. Cihangir'deki bir binanın 4'ncü ve 7'nci katında atölyeleri vardı. Hintli kadın geldiğinde 7’nci katta kalıyordu. Kadın gelince biz 4’ncü katta görüşüyorduk. Benimle keyif yapıp, resmi davetlere onunla gidiyordu.

3 15
 
Karolin Fişekçi'den Orhan Pamuk iddiası - Sayfa 4

Pamuk'un 2010 yılında Goa sahillerinde birlikte tatil yaptığı Hintli sevgilisi Kiran Desai'ye 'Hint Fakiri' dediğini de belirten Karolin Fişekçi şöyle devam etti:

Nobel alması Orhan'a çekicilik kattı ama zaten bir çekiciliği de vardı.

Fişekçi bugünlerde Kabala'ya merak sardığını da söyledi.

4 15