Kanal D'nin yeni yayın döneminde yeni dizileri ve günleri

Kanal D'nin yeni yayın döneminde yeni dizileri ve günleri azonceoldu.com'da! İşte Kanal D'nin final kararı alan dizileri..

Kanal D'nin yeni yayın döneminde yeni dizileri ve günleri
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
18 Mayıs 2018 Cuma 12:10

Kanal D’nin el değiştirmesinin ardından tüm kadrolarında ve dizilerinde de değişimler yaşandı. Kanal D, bünyesinde bulunan birçok dizinin fişini reytinglerinin kötü olması nedeniyle kesti. Kanal D gerçek anlamda köklü değişikliğe doğru gidiyor. Bakalım bu değişimler kanala artı mı yok eksi etkiler sağlayacak. Kanal D geçtiğimiz günlerde büyük harcamalarla ekranlara getirilen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi için final kararı aldı ve dizi ekranlara veda etti. Ardından yeni başlayan İnsanlık Suçu dizisi için de final kararı aldı.

Yeni sezonda Siyah Beyaz Aşk dizisinin de olmayacağı büyük ihtimaller arasında. Çıkan haberlere göre Kanal D tek dizisi dışında tüm dizilerin ipini çekti. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Kanal D’nin yeni sezonda vazgeçemediği dizinin hangisi olduğu, yeni sezon dizilerinin hangisi olduğu ve yayın günleri araştırılmaya başladı. Şimdi birlikte Kanal D yat-yın akışını gözden geçirelim ve yeni sezonda hangi dizilerin yer alacağına bakalım.

Kanal D'nin yeni yayın döneminde yeni dizilerin günleri

Selanik 1920 Destanı-Çarşamba

Kanal D’nin yeni sezonda ekrana gelecek iddialı dizilerinden biri Selanik 1920. Dizi yeni sezonda olmayacak olan Vatanım Sensin dizisi yerine geliyor. 2 sezondur Kanal D ekranlarında yer alan Vatanım Sensin’e izleyici bu sezon veda edecek. Selanik 1920 Destanı dizinin başrolünde dünyaca ünlü oyuncu Kevin Costner rol alacak. Nurgül Yeşilçay’ın da dizide yer alması bekleniyor. Ayrıca Hugh Jackman, George Clooney gibi isimlerin adları geçiyor. Dizinin dünya çapınca izleyici kitlesine sahip olması bekleniyor. belirleniyor. Büyük bir emekle hazırlıklar sürerken oyuncu seçimlerinde de oldukça titizlikle çalışılıyor.

Atatürk ile olan konuşması ile tarihte daha büyük yankı uyandıran General Nikolaos Trikupis için yapılan çalışmada rolü Erdal Çaylak oynayacak. Selanik- İstanbul arasında hummalı bir çalışma ile çekimlerine başlanan Selanik 1920 Destanı dizisinin ortak yapımcıları Turgay Meydan ve Kıvanç Said Bilgin’in dizinin tarihi yansıtması için oldukça yoğun çalışıyorlar. TM Production ve Y Production’un ortak yapımı olan Selanik 1920 Destanı dizi ana kastı yavaş yavaş belirtiyor. Seçimlerde yapılan titizliğe bakılacak olursa daha çok uluslararası platformda çalışmış ve eğitim almış oyuncuların dizide rol aldığını görüyoruz.

Kurtlar Vadisi Kaos-Perşembe

Geçtiğimiz yıldan bu yana merakla beklenen Kurtlar Vadisi Kaos heyecanla bekleniyor. Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, 2018 yılı itibariyle Şubat ayında ekranlarda olacağız açıklamasının ardından dizinin sevenlerinin kanal açıklamasını dört gözle bekliyordu. Dizinin yeni sezonda hangi kanalda olacağı merak edilirken söylentilere göre dizi Kanal D’nin yeni yayın döneminde ekranlara gelecek. Uzun yıllar farklı isimlerle ve versiyonlarla karşımıza çıkan Kurtlar Vadisi yeni sezonda Kurtlar Vadisi Kaos olarak karşımıza çıkacak. İzleyicilerine şimdiden iyi seyirler.

Arka Sokaklar-Cuma

Kanal D’nin final yapmayı göze alamadığı ve tek vazgeçemediği dizi kuşkusuz Arka Sokaklar. Dizinin yeni sezonda da Kanal D ekranlarında olacağı söyleniyor. Arka Sokaklar, Kanal D ‘de yayınlanan Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir. Arka Sokaklar dizisi 31 Temmuz 2006 günü başlamıştır. Her sezon ortalama olarak 40-43 bölüm arasında yayınlanmaktadır. İlk bölümü Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladı ve aradan 11 yıl geçmesine rağmen hiç bir zaman kanal değiştirmeyip yoluna Kanal D’de devam etmektedir. Arka Sokaklar dizisi yılların eskimeyen dizisi olarak yoluna devam ediyor. Dizisinin çocuk oyuncuları şimdi yetişkin oldu. İlk başladığında genç olan oyuncular ise şimdi kırk küsür yaşları aştı diyebiliriz.

BBG(Biri Bizi Gözetliyor) Haftanın Finali-Cumartesi

Yılların efsane programlarından biri olan BBG gözetlemeye Kanal D’de devam edecek.  Özellikle milenyum başlarında fırtınalar estiren Biri Bizi Gözetliyor adlı yarışma programını Show TV ekranlara getirmek istiyordu ancak olmadı. BBG’nin Kanal D ekranlarında yayınlanacağı iddia ediliyor.

Kanal D’de Kimler Geldi Kimler Geçti?-Final Yapan ve Yapacak Olan Diziler

-Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi

-İnsanlık Suçu

-Vatanım Sensin

-Siyah Beyaz Aşk

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar