için kaldı

Kanal D haber 'o günü' gerçek sanıp haber yaptı

Kanal D Ana Haber, ortaya atılan Dünya Tembeller Günü’nü gerçek sanarak haber yaptı.

Kanal D haber 'o günü' gerçek sanıp haber yaptı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
29 Mart 2019 Cuma 11:13

Radyocu Zeki Kayahan tarafından radyo programında ortaya atılan Dünya Tembeller Günü’nü gerçek sanan Kanal D Ana Haber ekibinin bu durumu haber yapması Sosyal medyada gündem oldu.

Kanal D Ana Haber böyle bir günün olduğunu belirterek Buket Aydın sunumuyla haber yaptı.

Kanal D Ana Haber’in görüntüleri Twitter adresinden paylaşan Zeki Kayahan ise “Zaman zaman DünyaXGünü diye bir günü matrax ta belirleyip eğleniyoruz. TT olunca konu artık herkesin oluyor. Dün uydurduğumuz #DünyaTembellerGünü nü ciddiye alıp kutlayan Kanal D ve Buket Aydın’a teşekkürler. Haber lazım olursa buradayız, tembellik etmeyin araştırın ama” diye yazdı.

Buket Aydın'ın, Kayahan’ın bu tweetine “Ben onu sizinle ‘uydurma’ bir gün değil sonuçta böyle bir gün var anlamında paylaştım. Tarih konusuna gelirsek demek ki bizimkiler daha yeni fark etmişler tembeller gününe geç kutlanmak yakışır” diyerek yanıt vermesi ise dikkat çekti.

Zeki Kayahan da Aydın’ın bu yanıtına, “Uydurma bir gün maalesef. Kolombiya özelinde bir gün. 28 Mart Dünya Tembeller günü diye bir gün yok. Olsa keşke... Sizin adınıza da sevineceğim” ifadeleriyle karşılık verdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar