için kaldı

Kalbimin Sultanı Sineperver Sultan, Itır Esen kimdir?

Kalbimin Sultanı Sineperver Sultan, Itır Esen kimdir? Sorusu Kalbimin Sultanı dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Sineperver Sultan, Itır Esen kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Kalbimin Sultanı Sineperver Sultan, Itır Esen kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
14 Haziran 2018 Perşembe 18:52

Kalbimin Sultanı Sineperver Sultan, Itır Esen kimdir? Sorusu 'eşine masallarda rastlanacak bir aşk hikayesi' sloganıyla Kalbimin Sultanı dizisinin ilk bölümünün ekrana gelmesi sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Sineperver Sultan, Itır Esen kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Sineperver, Esma Sultan ve 4. Mustafa’nın annesidir. İşte Kalbimin Sultanı Sineperver Sultan, Itır Esen kimdir? Sorusunun yanıtı.

Sineperver Sultan - Itır Esen

Sineperver, Esma Sultan ve 4. Mustafa’nın annesidir. Sultan Abdülhamit, Ruhşah adında bir cariyeye aşık olduğu için, hiçbir zaman onun tam manasıyla gözdesi olamamıştır. Hep ikinci kadını olarak kalmıştır. En büyük başarısı 4. Mustafa’yı doğurmak olmuş ama valide sultanlığı çok kısa ömürlü olmuştur.

Hırslı ve iddialı bir kadın olan Sineperver, gerçekleştiremediği bütün hırslarını ve arzularını küçüklüğünden itibaren kızı Esma’ya aşılamıştır. En büyük arzusu oğlu 4. Mustafa’nın haksızca tahttan indirilmesinin ve öldürülmesinin intikamını almaktır. Esma’yı isteklerini gerçekleştirmesi için kışkırtır.

Kalbimin Sultanı Sineperver Sultan, Itır Esen kimdir?

1999 senesinde dünyaya gelen Itır Esen İstanbul Üniversitesi, H.A.Yücel eğitim Fak. İngilizce öğretmenliği 1. sınıf öğrencisidir.

Sanat camiasının önde gelen isimlerinden Hayri Esen'in torunu olan Itır Esen 2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasının birincisidir. Adını bu şekilde duyurmayı başaran Itır Esen uzun süre sosyal medyada en çok konuşulan isim olmuştur.

Ayrıca Türk Sinemasının sevilen oyuncusu olan Itır Esen'in yeğeni olan Esen, bugüne kadar Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacılarla çalışma fırsatı bulmuştur.

Miss Turkey 2017 organizasyon yetkilileri, Miss Turkey World güzeli seçilen Itır Esen’in tacını geri aldı. Esen’in tacının, sosyal medya paylaşımları arasında görülen "15 Temmuz şehitler gününü kutlamak adına sabahında regl oldum. Günü şehitlerimizin kanlarına temsilen kanayarak kutluyorum." tweet’i nedeniyle alındığı açıklandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar