Kalbimin Sultanı Reyhan Kalfa, Gülay Hüseynova kimdir?

Kalbimin Sultanı Reyhan Kalfa, Gülay Hüseynova kimdir? Sorusu Kalbimin Sultanı dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Reyhan Kalfa, Gülay Hüseynova kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Kalbimin Sultanı Reyhan Kalfa, Gülay Hüseynova kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
14 Haziran 2018 Perşembe 20:43

Kalbimin Sultanı Reyhan Kalfa, Gülay Hüseynova kimdir? Sorusu 'eşine masallarda rastlanacak bir aşk hikayesi' sloganıyla Kalbimin Sultanı dizisinin ilk bölümünün ekrana gelmesi sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Reyhan Kalfa, Gülay Hüseynova kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Reyhan küçük yaşta yuvasından kopmuş, sonunda kendisini İstanbul’da bulmuştur. Talih yüzüne gülmüş Esma Sultan’ın yalısına girmiştir. İşte Kalbimin Sultanı Reyhan Kalfa, Gülay Hüseynova kimdir? Sorusunun yanıtı.

Reyhan Kalfa - Gülay Hüseynova

Reyhan küçük yaşta yuvasından kopmuş, sonunda kendisini İstanbul’da bulmuştur. Talih yüzüne gülmüş Esma Sultan’ın yalısına girmiştir. Korktuğunun aksine Esma Sultan ona çok iyi davranmış, olmayan kız kardeşi gibi sevmiştir Reyhan’ı. Reyhan da Esma Sultan’a gönülden, büyük bir sadakatle bağlıdır. Zamanla Esma’nın güvenini kazanmış ve kalfası olmuştur. Esma’dan hiçbir şey gizlemez. İyi kalpli, sevgi dolu bir kızdır.

Kalbimin Sultanı Reyhan Kalfa, Gülay Hüseynova kimdir?

Azerbaycan Gülay Hüseynova senarist, yazar ve aynı zamanda oyuncudur. Ülkesinde tanınmış önemli bir yazardır. Zaten Boyun Da Küçüktü, Ve Bir Americano kitaplarının yazarıdır. Uzun zamandır İstanbul’da yaşayan oyuncu Kalbimin Sultanı dizisinde rol alacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar