Kalbimin Sultanı Pötr, Rudensky Andrey kimdir?

Kalbimin Sultanı Gülfidan Sultan, Gamze Doğanoğlu kimdir? Sorusu Kalbimin Sultanı dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Gülfidan Sultan, Gamze Doğanoğlu kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Kalbimin Sultanı Pötr, Rudensky Andrey kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
14 Haziran 2018 Perşembe 20:32

Kalbimin Sultanı Gülfidan Sultan, Gamze Doğanoğlu kimdir? Sorusu 'eşine masallarda rastlanacak bir aşk hikayesi' sloganıyla Kalbimin Sultanı dizisinin ilk bölümünün ekrana gelmesi sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Gülfidan Sultan, Gamze Doğanoğlu kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Anna’nın babası Pötr, İstanbul’daki Rus sefarethanesinde kâtiplik yapan müzmin bir insandır. İşte Kalbimin Sultanı Gülfidan Sultan, Gamze Doğanoğlu kimdir? Sorusunun yanıtı.

Pötr - Rudensky Andrey

Anna’nın babası Pötr, İstanbul’daki Rus sefarethanesinde kâtiplik yapan müzmin bir insandır. İyi niyetli, büyük gönüllü, herkese yardımcı olan, çalışkan biridir.

Pötr, Anna’nın eğitimi için her şeyi yapmış, onu üniversitelere bile göndermiş, hiçbir masraftan kaçınmadan kızını annesi gibi erdemli, bilgili biri haline getirmiştir. Beraberce sefarathanede çalışır, evlerine dönüp huzur içinde yaşarlarken Anna ani bir kararla sarayda çalışacağını söylemiştir.

Pötr kızına saygı duyduğundan karşı çıkmamıştır, tek dileği onun mutlu olmasıdır.

Kalbimin Sultanı Pötr, Rudensky Andrey kimdir?

Sovyet asıllı Rus oyuncu Andrey Rudensky, 1959 yılında Rusya‘da dünyaya gelmiştir. Kova burcudur.

Asker bir babanın çocuğu olan Andrey Rudensky, eğitiminin ardından tiyatro ile tanışmıştır. Ayrıca mimarlık eğitimi alan Andrey Rudensky ülkesinde bir çok filmde rol almıştır.

İlk sinema deneyimini 26 yaşında Klim Samgin Hayatı isimli film ile gerçekleştirmiştir. Her zaman Tolstoy ve Dostoyevski gibi Rus tarihinin en ünlü yazarlarının karakterlerini oynamak istediğini belirten Andrey Rudensky üç kez evlenmiş ve boşanmıştır.

Türkiye’de ise 2018 yılında Star Tv ekranlarında yayınlanan Kalbimin Sultanı isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar