için kaldı

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir? Kalbimin Sultanı dizisinin ilk bölümünün yayınlanması ardından merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir? Sorularının cevabını sizler için derledik.

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
20 Haziran 2018 Çarşamba 15:50

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir? Soruları Kalbimin Sultanı dizisinin seyircisi ile buluşması ile birlikte merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Kalbimin Sultanı dizisi oyuncu kadrosu şöyle; Ali Ersan Duru, Aleksandra Nikiforova Emel Çölgezen, Tansel Öngel, Beste Kökdemir, Tuncel Salman, Taner Rumeli, Bülent Seyran, Sadi Celil Cengiz, Shcherbina Dmitry, Rudensky Andrey, Sokolovsky Alexander Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir? sorularının yanıtı

Kalbimin Sultanı konusu nedir?

Bir Osmanlı Hükümdarı ile bir Rus kızının masalını anlatan Kalbimin Sultanı’nda ilkel bulduğu hareme muhbir olarak girmek zorunda kalan Anna, ancak masallarda yaşanacak büyük bir aşkın eline düşer…

Kalbimin Sultanı dizisi oyuncu kadrosu

2. Mahmut - Ali Ersan Duru

Sultan Mahmud, Birinci Abdülhamid ile Nakş-ı Dil’in oğlu olarak 20 Temmuz 1785 günü Topkapı Sarayında doğar. Sultan Mahmud devletin çürümüş, yeniçerilerin kangren olmuş yapısından dolayı büyük üzüntü duyar. Gerçekleştirmek istediği devrimlerin önündeki en büyük engel olan Yeniçeri Ocağını kaldırmaya ant içer.

3. Selim’in hatalarını yapmamakta kararlıdır. Adımlarını teker teker atacaktır. Mahmud esprili, sanata düşkün, hoşsohbet bir adamdır. Ünlü bir hattattır.
Yenilikçi bir adam olmasının yanında geleneklerine de son derece bağlıdır. Arapça ve Farsçaya vâkıftır fakat Fransızcası iyi değildir. Anna’dan aldığı derslerle Fransızcasını geliştirir.

Geç başladığı için yeterince öğrenemediği bu batı dilini çocuklarının öğrenmesine çok önem verir. Anna’nın görevi kabul edişiyle

Mahmud ile Anna’nın dersleri de başlamış olur. Önceleri basit bir dersle başlayan ilişkileri Mahmud’un sabırsızlıkla beklediği buluşmalara döner.

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?

19 Eylül 1984 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Ali Ersan Duru, oyunculuğa on sekiz yaşındayken karar verdi. Osmangazi Üniversitesi Maliye Bölümü'nden mezun oldu. Aynı dönem içinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tiyatro Topluluğu (Esogü Tiyatro Topluluğu) ile amatör tiyatro hayatına başladı.

2008'de Diyalog Sanat'ta ilk oyunculuk eğitimini aldı. Ardından Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları'na katıldı. Üç yıllık bir tiyatro eğitimi aldı. İlk olarak TRT 1 de ''Başrolde Aşk'' isimli sit-com'la profesyonel oyunculuk hayatına başladı.

Ali Ersan Duru son olarak Kalbimin Sultanı dizisinde 2. Mahmut rolüne hayat veriyor. Dizideki 2. Mahmut karakterinin özellikleri de şöyle; Sultan Mahmud, Birinci Abdülhamid ile Nakş-ı Dil’in oğlu olarak 20 Temmuz 1785 günü Topkapı Sarayında doğar. Sultan Mahmud devletin çürümüş, yeniçerilerin kangren olmuş yapısından dolayı büyük üzüntü duyar. Gerçekleştirmek istediği devrimlerin önündeki en büyük engel olan Yeniçeri Ocağını kaldırmaya ant içer.

3. Selim’in hatalarını yapmamakta kararlıdır. Adımlarını teker teker atacaktır. Mahmud esprili, sanata düşkün, hoşsohbet bir adamdır. Ünlü bir hattattır. Yenilikçi bir adam olmasının yanında geleneklerine de son derece bağlıdır. Arapça ve Farsçaya vâkıftır fakat Fransızcası iyi değildir. Anna’dan aldığı derslerle Fransızcasını geliştirir.

Geç başladığı için yeterince öğrenemediği bu batı dilini çocuklarının öğrenmesine çok önem verir. Anna’nın görevi kabul edişiyle Mahmud ile Anna’nın dersleri de başlamış olur. Önceleri basit bir dersle başlayan ilişkileri Mahmud’un sabırsızlıkla beklediği buluşmalara döner.

Anna - Alexandra Nkiforova

Anna, 20 yaşında ve görenin bir daha bakmak istediği güzellikte bir genç kızdır.

2. Mahmud’un çocuklarına Fransızca öğretmek için saraya çağırılır ve görevlendirilir. Sevgi dolu, kibar, özgürlüğüne düşkün, kültürlü, tarihe ve sanata ilgili , esprili bir kadındır. Heyecanlandığında çok konuşur ve sevimlilik düzeyinde sakarlıklar yapar.
Saray’da bu özellikleri O’nu 2. Mahmud’un gözünde diğer kadınlardan ayırır. Süse düşkün değildir ama bakımlıdır. Saf güzelliği onun diğer kadınlardan farklı olarak öne çıkmasına neden olur. Bu durum da sarayda, özellikle 2. Mahmud’un gözdesi olan Hoşyar Sultan ile yaşanacak irili ufaklı entrikalara sebep olacaktır.

Anna her şeyin üstesinden gelebilecek cesarete, bilgiye sahip olsa da kalbine söz geçirebilecek midir? Bunu kendi dahi bilemez…

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?

1993 yılı Rusya doğumlu olan Alexandra Nikiforova daha önce Rusya'da çeşitli film ve dizilerde rol aldı. Dizide Anna karakterini canlandırıyor. Rus güzel ilk oyunculuk deneyiminide bir rus yapımı olan 2014 yılında Otpusk po Raneniju isimli proje ile gerçekleştirdi. Daha sonra Leningrad 46, Kumir ve Doktor Richter isimli projelerde rol aldı.

Star TV'de yayınlanacak olan Kalbimin Sultanı isimli Osmanlı dönemi dizisinde Anna rolünü oynayan Alexandra Nikiforova 1,66 boyunda. İlk defa Rusya dışında bir dizide rol alan Alexandra Nikiforova, Anna rolü için Türkçe dersleri alıyor. Güzel oyuncu yeni dizi Kalbimin Sultanı'nda Ali Ersan Duru ile birlikte başrol oynayacak.

Esman Sultan - Emel Çölgeçen

Sultan 4. Mustafa’nın kız kardeşi olan Esma Sultan, henüz 14 yaşında iken Kaptan-ı Derya Hüseyin Paşa ile evlendirilmiştir. Kendisinden 22 yaş büyük kocası vefat ettiğinde, Esma Sultan 25 yaşında dul kalır.

Esma Sultan’ın en belirleyici özelliği iktidar tutkusudur. Bu özelliğini annesinden alır. Ağabeyi 4. Mustafa’nın tahttan indirilişini ve öldürülüşünü asla kabullenmeyen Esma Sultan, annesi Sineperver ile birlikte Sultan Mahmud’u tahttan indirip yerine kendi geçmek isteyecek kadar gözü karadır. Halet efendi sayesinde Yeniçerilerle arasını iyi tutar. Yeniçeri Ağası Habib Ağa ile işbirliği yapıp, Yeniçerileri ayaklandırmanın yollarını arar.

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?

Sinema ve dizi film oyuncusu. 9 Temmuz 1976 tarihinde İstanbul'da doğdu. Oyunculuğa küçük yaşlarda tiyatro sahnelerinde başladı.Ailesinin de desteği ile birlikte dans eğitimleri de alarak sanat ile içe içe yaşadı. Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesini kazandıysa da zaman içerisinde kendisi için uygun mesleğin bu olmadığına karar vererek ikinci yılında okuldan ayrıldı ve sonrasında Akademi İstanbul Tiyatro Bölümü kadrosuna girerek burada eğitimler almaya başladı, buradan mezun oldu.

TV ekranlarına 1994 yılında Gülşen Abi dizisi geçti, Emel rolünde oynadı.

2004 yılında televizyon ekranlarının sevilen dizi projelerinden Aliye dizisi kadrosuna Meriç Kahraman rolü ile katıldı, girerek bu anlamda fark yaratmıştır. 2006'da Sağır Oda, 2008 yılında Cennetin Çocukları, sonraki yıllarda çeşitli yapımlarda rol aldı.

Son olarak Poyraz Karayel (Sema rolü ile) ve Kırlangıç Fırtınası (Ülfet rolü ile) dizilerinde oynadı. Şimdiye kadar 20 civarında yapımda rol almıştır.

Namık Paşa - Tansel Öngel

Sultan Mahmud’un çocukluk arkadaşı olan Namık, Enderunda yetiştirildikten sonra Manisa sancağına gönderilmiştir. Mahmud, tahta çıkmasıyla beraber çok güvendiği Namık’ı Avrupa’ya gönderir. Avrupa devletlerinin idari, mali, askeri yapılanmalarını inceleyen Namık, İstanbul’a getirtilir.

Sultan Mahmud, gerçekleştireceği devrimler için onu Sır Katibi olarak görevlendirir. Ondan gözü, kulağı, gölgesi olmasını ister. İlk icraatları da kangren olmuş Yeniçeri ocağından kurtulmaktır.

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?

Tansel Öngel, 24 Eylül 1976 Kilis’de doğmuştur. Babaannesi Selanik göçmeni, anneannesi Mısırlı, dedesi Lübnanlı. Anne ve babası öğretmen olduğu için görev yaptıkları Gaziantep, Kilis’de doğdu, Ankara’da büyüdü.
Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden 2000 yılında mezun oldu.
2000 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosunda göreve başladı. Halen Trabzon Devlet Tiyatrosunda sanatçı olarak görevini sürdürmektedir

İlk kez 2004 yılında “Uy Başımıza Gelenler” dizisi ile ekran karşısına geçerken Hakan Yılmaz, Başak Köklükaya, Aykut Oray, Nefise Karatay, Mustafa Üstündağ ile beraber oynadı.

2010 yılında yönetmenliğini Osman Sınav ve Raşit Çelikezer’in birlikte yaptığı “Kılıç Günü” adlı dizide başrolde olarak Nur Erkul, Melike Güner, Ertan Saban, Yurdaer Okur, Ali Atay, Teoman Kumbaracıbaşı ile beraber oynadı.

2011 yılında 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Venedik Kralı'nın oğlu Alvise Gritti rolünü oynadı.

6 Kasım 2012 tarihinde 29 Nisan 2014 tarihine kadar ekranlarda oynayan ve Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenlik yaptığı “Benim İçin Üzülme” adlı dizide başrollerde Fulya Zenginer, Tansel Öngel, Çağlar Ertuğrul, Öykü Çelik, Ünal Silver oynadılar.

18 Mart 2015 tarihinde vizyona girecek olan ve yönetmenliğini Özhan Eren’in yaptığı “Son Mektup” adlı sinema filminde Nesrin Cavadzade ile başrolde oynadı.

Tansel Öngel, 2007 yılında Özge Özder ile evlendi. 2010 yılında boşandı.

Hoşyar Sultan - Beste Kökdemir

Hoşyar, Sultan Mahmud’un ikinci ve gözde hasekisidir. Şehzade Abdülhamit’i dünyaya getirdiği gün saraydaki yerini garantilemiştir. Gelecekte valide sultan olabilmek için yapması gereken tek şey, doğru adımları atabilmek ve Mahmud’un sevgisini kaybetmemektir.

Haremdeki en güzel kadın olan Hoşyar Sultan son derece cömert ve şefkatli bir insandır. Bu saflığı ve temizliği ile Mahmud’un kalbine girmiştir. Entrikalarla uğraşmak onun yaradılışında yoktur. Ama hayat insanları törpülerken insafsız davranır. Mahmud’a deli gibi aşık olan Hoşyar, Anna’nın saraya gelişiyle tüm dengesini kaybeder.

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?

Beste Kökdemir, 29 Ağustos 1993 tarihinde Sinop'ta doğup, büyüdü. İstanbul' a gitme hayali kuran Beste Kökdemir, tercihlerinde hep İstanbul'u yazmış ve Haliç Üniversitesi Moda Tasarımı bölümünü kazanıp, İstanbul'a gelmiş. Ayça Eren'in fotoğraflarını çekip internette çeşitli sitelerine koyması ile teklifler almaya başlamış. Bir Çocuk Sevdim dizisinde ilk Beste Kökdemir'in oynayacağı kararlaştırılmış fakat son anda yapılan bir değişiklik ile diziye Gülcan Aslan ile devam edilmiş. Dans'ta yeteneği olduğunu belirten Beste Kökdemir, kendine çok güvendiğini ve ilerde hayalinin Oscar ödülünü almak olduğunu ifade etmiş. 12 yaşında sol koluna "Beni Hayata Döndür" yazılı bir dövme yaptırmış. Sağ bileğinde de "One Day" yazılı dövmesi bulunmakta. Çıplak Gerçek dizisindeki Hazal karakterini canlandıran Beste Kökdemir jenerikte çalan müziği de kendisi bestelemiştir.

Kökdemir, Not Defteri dizisinde de Selin karakterine can vermiş ve 2015 yılında "Tatlı Küçük Yalancılar" adlı dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynamıştır.

Halet Efendi - Tuncer Salman

Halet Efendi, kinciliği ve acımasızlığı ile isim yapmış bir devlet adamıdır. Özellikle muhaliflerini, menfaatine dokunanları bilhassa makamına rakip gördüklerini asla affetmez.

Halet efendi, Sultan Mahmud’un gerçekleştirmek istediği büyük yeniliklerin, kendi çıkarlarına zarar vereceğini düşündüğünden birtakım önlemler alır. Esma Sultanı payitahtın ortağı olmak için cesaretlendirir. Yeniçeri ocağını Mahmud’a karşı her an tetikte tutar. Bütün bu kargaşanın içinde cebine büyük rüşvetler indirmeyi ihmal etmez.

Tuncer Salman kimdir, Rol aldığı Beşik Kertmesi, Annem, Kurtlar Vadisi, Dila Hanım ve Kördüğüm gibi yapımlarda ki performansıyla tüm Türkiye’nin beğenisini kazandı.

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?

Tuncer Salman, 15 Mart 1965 tarihinde Uşak, Ulubey ilçesinin Kışla köyünde doğmuştur. Babası köy enstitüsü mezunu bir öğretmendi. 1987 yılında başladığı Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Oyunculuğu Ana Sanat Dalı’ndan 1992 yılında mezun oldu.

Tuncer Salman, bir yıl Ankara Devlet Tiyatrosu’nda çalıştıktan sonra, 1993 yılında atandığı Antalya Devlet Tiyatrosu’nda 2001 yılına kadar çalıştı. 2002 yılından itibaren Bursa Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başladı. 2010 yılında Devlet tiyatrolarından ayrıldı. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra birçok sinema, televizyon çalışmaları da yapmaktadır.
Tuncer Salman, 1997 yılında Azerbaycanlı yönetmen Namık Agayev ile birlikte OL Tiyatrosu’nu kurdu. Tiyatronun ilk projesi olan ‘Hoşgeldin Nazım’ adlı oyunu Azerbaycan ve Türkiye’de pek çok kez sahnelendi. İkinci oyunları ise Richard Bach‘ın aynı adlı kitabından uyarlanan ‘Martı’ adlı tiyatro oyunu oldu.

2005 yılında başrollerinde Sibel Can, Talat Bulut ve Yıldız Kenter‘in oynadığı “Saklambaç” adlı dizide Tuncer Salman evin kahyalığını ve şoförlüğünü yapan Satılmış karakterine can verirken, Bülent Kayabaş, Akasya Asıltürkmen, Türkan Kılıç ile birlikte rol aldı.

2012 yılında Orhan Kemal‘in Kötü Yol adlı romanından uyarlanan, yönetmenliğini Nisan Akman‘ın yaptığı “Kötü Yol” dizisinde Cansel Elçin, Şükran Ovalı, İlker Aksum, Ezgi Mola, Ayşenil Şamlıoğlu, Nergis Çorakçı, Nursel Köse, Tuncer Salman, Ferit Kaya, Nilüfer Açıkalın, Ali Erkazan ile beraber oynadı.

2017 yılında Fox Tv‘de oynayan ve başrollerini Ece Uslu, Cansel Elçin, Nilay Deniz ve Berk Atan‘ın paylaştığı “Dayan Yüreğim” dizisinde ayrıca Ege Aydan, Bora Akkaş, Didem İnselel, Bülent Alkış, Tuncer Salman, Mehmet Aslan, Ayşegül Atik gibi oyuncular da rol almaktadır.

Musa - Silahtar Ağa / Taner Rumeli

Musa Sultan Mahmud’un bir nevi korumasıdır. Zahir’e göre daha saf biridir. Zahir ile beraber Mahmud’un en çok gördüğü insandır. Musa Zahir ile atışmayı çok sever. İkisi de yaptıkları hataları kabul etmezler.

Mahmud’un en güvendiği insanlardan biridir. Mahmud’un her şeyini bilir. Onu korumak için canını verebilecek kadar hükümdarına bağlıdır.

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?

8 Nisan 1985 yılında Ankarada doğdu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunudur. Oyunculuğa 1998 yılında lise tiyatrosunda başladı. DiziOyunculari.Biz

Bir çok tiyatro oyununda rol alan başarılı oyuncu İlk tiyatro oyununu 1999 yılın`da Keşanlı Ali Destanı tiyatro oyununda rol alarak yaşamıştır. İlk dizi oyunculuğu tecrübesini ise Bizim Evin Halleri Dizisi ile yaşamıştır. Fiziksel özelliklerinden boyu 185 cm, kilosu 80 kilo, göz rengi kahverengi ve saç rengi ise siyahtır. Koç burcundandır.

Amber Ağa - Bülent Seyran

Amber ağa ağzı güzel laf yapan, esprili, neşeli, ikna kabiliyeti yüksek, sezgileri kuvvetli bir insandır. Haremde ondan habersiz bir kuş bile uçmaz. Her yerde gözü kulağı vardır.

Haremdeki en değerli şeyin bilgi olduğunu bilir ve onu çok iyi kullanır. Amber İstanbul’a köle olarak getirilmiştir vakti zamanında.

Üstüne üstlük güneş altında saatlerce bekletilmesine karşın, su ve ekmek dışında tek bir yiyecek geçmemiştir boğazından.

Amber ağa saraya geldiği ilk günden itibaren Anna’yı sever. Ona ‘Güvercin’ adını takan da Amber Ağa olur. Süreçte Mahmud’la birlikte olabilmeleri için daima Anna’nın yanında duracaktır.

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?

Bülent Seyran, 22 Şubat 1976 tarihinde Almanya’da doğmuştur.

1992 yılında İzmir Konak Belediye Tiyatrosunda kursiyer olarak tiyatroya başladı. 1997 yılında istanbul'a gelerek Akademi İstanbul oyunculuk bölümünde tiyatro eğitimi alarak mezun oldu. Konak Belediye Tiyatrosu, Devlet Tiyatrosu, Tevfik Gelenbe Tiyatrosu, Levent Kırca Tiyatrosu gibi tiyatrolarda çalıştı.

Bülent Seyran ,Fanta, Dyo Nano, Avea, Digitürk reklamlarında oynadı. Birçok tiyatro ve dizi filmlerde oynadı. 2006 yılında, başrolünde Sinem Kobal'ın oynadığı “Selena” adlı dizide rol aldı. 2010- 2011 yılları arasında başrollerinde Beren Saat’in olduğu “Fatmagül'ün Suçu Ne ?” dizisinde Rahmi karakterini canlandırdı.

Zahir - Hasodabaşı / Sadi Celil Cengiz

Sultan Mahmud’un bir kolu Musa ise diğeri de Zahir’dir. Bir elmanın iki yarısı gibidirler. Zıttırlar ama birbirlerini tamamlarlar. Biri aksa diğeri karadır. Zahir çabuk sinirlenen biridir. Musa bu özelliğini ona karşı her zaman kullanır.

Zahir, Sultan Mahmud’un odasına giren sinekten bile haberdardır. Onu her türlü kötülükten korumak için her an tetikte bekler.

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?

“İşler Güçler” dizisinde başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz paylaştı.

Sadi Celil Cengiz, 1 Şubat 1983 tarihinde Samsun, Çarşamba’da doğmuştur. Annesi Sevgi Cengiz, Çarşambaspor'un eski teknik direktörü Cemil Cengiz babasıdır. Çerkez asıllıdır. Ordu Fen Lisesi'nde 2 sene okuduktan sonra 3. Sınıfı Çarşamba Lisesi'nde okuyup mezun oldu. Sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirdi. Sinema ve Televizyon Bölümü’nde yüksek lisans yaptı.

2007-2008 yıllarında personel asteğmen olarak askerliğini yaptı. KPSS’ye girerek aldığı puan ile Edirne Kapıkule Gümrük Muayene Müdürlüğü’nde gümrük memurluğu yaptı. Bir süre sonra filmlerde oynamak için görevinden istifa etti.
Sadi Celil Cengiz, öğretmen Hilal Cengiz ile evlidir.

Birçok kısa filmde oynadı. Turkcell reklam filminde oynadı.

2012 yılında senarist ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı “İşler Güçler” dizisinde başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz paylaştı.

2015 yılında yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı “Nadide Hayat” adlı sinema filminde Demet Akbağ, Yetkin Dikinciler, Sadi Celil Cengiz, Tarık Tarcan, Burak Can başrolerde oynamıştır.

Aşubcan Sultan - Açelya Devrim Yılhan

Aşubcan Sultan Mahmud’un ilk hasekisidir. Kızı Saliha Sultandır. Aşubican Alçakgönüllü, etrafındaki insanları kırmamaya çalışan, iyiden doğrudan yana, güler yüzlü bir kadın olarak hayatını sürdürmektedir. Hoşyar’in bir şehzade doğurmasıyla birlikte, hem sarayda, hem Mahmud’un nazarında ikinci kadın statüsüne düşmüştür.

İlk başlarda sevgisinden ve sadakatinden buna üzülse de sonralarda kendini toparlamayı bilmiştir. Çünkü birinci kadın olmaya çalışmak, iktidara heveslenmek, bunun için mücadele etmek hep kibrin getirdiği sorunlardır. Aşubcan bunu bilir ve yoluna böyle devam eder.

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?

2 Eylül 1985 Ankara doğumlu olan genç oyuncu, emekli bir albay baba ve ev hanımı bir annenin tek evladıdır. Oyunculuk eğitimini üniversitede alan Yılhan, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Sporla yakından ilgili olan oyuncu, özel olarak tenis oynamaktadır.

İlk oyunculuk deneyimini Unutma Beni adlı dizide alan yetenekli oyuncu; filmde bir sonraki projesi 3 sezon gibi uzun bir zaman yer aldığı Deniz Yıldızı olmuştur.

2011 yılında yönetmenliğini Özer Kızıltan'ın üstlendiği Beni Unutma adlı filmde, Mert Fırat, Tuba Ünsal, Kenan Ece gibi başarılı oyuncularla birlikte rol almıştır.

Başarılı oyuncu Açelya Devrim Yılhan'ın geniş kitlelerce tanınması 2013 yılında, bir zamanların fenomen dizisi Leyla ile Mecnun dizisindeki "Eylül" rolüyle olmuştur.

Sonraki yıllarda bir çok projede yer alan genç oyuncunun son projesi; başrollerinde Kaan Taşaner, Selin Şekerci gibi oyuncuların olduğu 2016 yapımı Rengarenk adlı dizi olmuştur.

2017 yılına gelindiğinde FOX TV'nin sevilen yapımı Şevkat Yerimdar'ın kadrosuna "Seval" karakteriyle dahil olmuştur.

Sineperver Sultan - Itır Esen

Sineperver, Esma Sultan ve 4. Mustafa’nın annesidir. Sultan Abdülhamit, Ruhşah adında bir cariyeye aşık olduğu için, hiçbir zaman onun tam manasıyla gözdesi olamamıştır. Hep ikinci kadını olarak kalmıştır. En büyük başarısı 4. Mustafa’yı doğurmak olmuş ama valide sultanlığı çok kısa ömürlü olmuştur.

Hırslı ve iddialı bir kadın olan Sineperver, gerçekleştiremediği bütün hırslarını ve arzularını küçüklüğünden itibaren kızı Esma’ya aşılamıştır. En büyük arzusu oğlu 4. Mustafa’nın haksızca tahttan indirilmesinin ve öldürülmesinin intikamını almaktır. Esma’yı isteklerini gerçekleştirmesi için kışkırtır.

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?

1999 senesinde dünyaya gelen Itır Esen İstanbul Üniversitesi, H.A.Yücel eğitim Fak. İngilizce öğretmenliği 1. sınıf öğrencisidir.

Sanat camiasının önde gelen isimlerinden Hayri Esen'in torunu olan Itır Esen 2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasının birincisidir. Adını bu şekilde duyurmayı başaran Itır Esen uzun süre sosyal medyada en çok konuşulan isim olmuştur.

Ayrıca Türk Sinemasının sevilen oyuncusu olan Itır Esen'in yeğeni olan Esen, bugüne kadar Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacılarla çalışma fırsatı bulmuştur.

Miss Turkey 2017 organizasyon yetkilileri, Miss Turkey World güzeli seçilen Itır Esen’in tacını geri aldı. Esen’in tacının, sosyal medya paylaşımları arasında görülen "15 Temmuz şehitler gününü kutlamak adına sabahında regl oldum. Günü şehitlerimizin kanlarına temsilen kanayarak kutluyorum." tweet’i nedeniyle alındığı açıklandı.

Cevri Kalfa - Ayten Soykök

Cesur, kıvrak zekalı ve efendisine sadık bir kadındır. Zor ve tehlikeli anlarda telaş yapmaz. Sakin ve soğukkanlı bir şekilde sorunları çözer. Aynen cellatların elinden şehzade Mahmud’u ustalıkla kurtarması gibi... Mahmud’un şehzadeliğinde Padişah IV. Mustafa, Osmanlı’nın tek varisi kalabilmek için, cellatlarına III. Selim ve Şehzade Mahmud’un ölüm emrini verir.

Selim’i öldüren cellatlar soluğu Mahmud’un tutulduğu kafes odasında alırlar. Cevri kalfa hamamdan aldığı kor halindeki ateşi ve külleri avuç avuç cellatların üstüne atarak Mahmud’un hayatını kurtarır.

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?

Ayten Soykök Tokgöz, 2 Şubat 1975 yılında İstanbul'da doğdu. Müjdat Gezen Tiyatrosunda eğitim alan Ayten Soykök, İlk olarak 1997 yılında dizisi olarak Baba evi dizisinde Özlem rolü ile oyunculuğa başladı. Aynı yıl Ruhsar, Sıdıka ve Yasemince'de de roller alan Ayten Soykök, 1998'de Üçüncü Sayfa ve 2000 yılında Metin Akpınar'ın oynadığı Abuzer Kadayıf filmlerinde de rol aldı.

2003 yılında başrollerinde Gülben Ergen ve Ali Sürmeli'nin oynadığı Hürrem Sultan dizisinde ki Hatice Sultan karakteri ile tanınan bir yüz haline geldi.

2007-2008 döneminde Reşat Nuri Güntekin'in romanından uyarlanan Dudaktan Kalbe dizisinde Enise karakterini canlandıran, Ayten Soykök, 2010-2013 döneminde ise başrollerde; Tolgahan Sayışman, Serenay Sarıkaya ve Selen Soyder'in oynadığı Lale Devri dizisinde 4 sezon boyunca Reyhan Ilgaz rolünü canlandırdı. 2013 Temmuz ayında diziden ayrıldı.

Ayten Soykök, 2013 yılında Yılmaz Erdoğan'ın Kelebeğin Rüyası filminde rol aldı.

Ayperi - Özge Özkaplan

Ayperi 18 yaşında kara saçlı, kara kaşlı, ay yüzlü bir Çerkez kızıdır. Küçük yaştan itibaren ailesi tarafından saraya cariye olarak satılmak üzere yetiştirilmiştir.

Sonunda saraya satılmış ve çok da iyi bir eğitimden geçmiştir. Anna’nın saraya muallime olarak gelmesiyle de ona hizmet etmeye başlar. Anna’nın hem en büyük dert ortağı hem de haremdeki en büyük yol göstericisidir.

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?

Özge Özkaplan eğitimini Ankara Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümünde tamamladı. Esra Kızıldoğan, Hakan Karsak ve Barış Yıldız ile “Temel ve İleri Oyunculuk” eğitimleri aldı.
Başkent Üniversitesi İletişim fakültesinde “Sunuculuk Diksiyon Eğitimi” alan Özkaplan, Yağmur Ulusoy Göktürk’ten Temel Oyunculuk eğitimi almıştır.

İlk deneyimini Blu TV‘de mini seri olarak yayınlanan ve katledilen 3 güzel insanı konu alan “Çalınmış Hayatlar” dizisinde “Özgecan Aslan‘ı” canlandırdı. 2018 yılında Star TV ekranlarında ve aynı zamanda Rusya’da da yayına giren Kalbimin Sultanı isimli dizinin kadrosunda yer aldı ve Ayperi karakterine hayat verdi.

Fettah Ağa - Ötüken Hürmüzlü

Yeniçeri ocağını kaldırmaya karar veren Sultan Mahmud’un ilk icraatı ‘Sinsi’ lakaplı yeniçeri ağası Fettah Ağa’yı azletmek olur. Rüşvet kanallarının kesilmesiyle beraber Fettah ağa kendine yeni kaynaklar aramaya başlar. Bu maksatla ocak içindeki muhalefet, eski yeniçeri ağası Fettah Ağa’nın etrafında örgütlenir.

Sultan Mahmud’un yaptığı her yeniliğe karşı çıkar yeniçeriler. Esma Sultan’ın maddi desteği ile yeni bir ayaklanmayı örgütlemesi zor olmaz Fettah ağanın.

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?

1974 yılında Ankara'da doğan Ötüken Hürmüzlü, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı mezunudur. Önce Ankara Devlet Tiyatrosu'nda daha sonra Adana Devlet Tiyatrosu'nda görev aldı. Bizim Evin Halleri dizisi ile kariyerine adım attı.

Saliha Sultan - Aslıhan Malbora

Aşubcan Sultan’ın kızıdır. Çok güzel bir kızdır, ama oldukça şımarıktır. Her fırsatta soylu bir aileden geldiğini hatırlatmaktan zevk alır. Çıkarları için kız kardeşi Gülfidan Sultanı kullanmaktan çekinmez. Saraydaki iyi niyetin göstergesi olan annesi Aşubcan’dan nefret eden Saliha, onu sürekli tamahkar olmakla eleştirir. Annesi ikinci kadın olmaya, arka plana itilmeye göz yuman, başarısız, pısırık, beceriksiz biridir ona göre. Saliha asla onun gibi olmak istemez. Çok hırslıdır, kimsenin gözünün yaşına bakmaz. Annesiyle tartıştığı, Hoşyar ile anlaştığı konunun başını işte bu konu çeker. Yani kibir.

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?

Seven Ne Yapmaz dizisinde Zeynep rolünde izlediğimiz genç ve güzel oyuncu Aslıhan Malbora kimdir?

Güzel oyuncu Aslıhan Malbora 1995 yılında Afyon'da dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini İstanbul'da devam ettiren Aslıhan Malbora İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği bölümü öğrencisidir.

Üniversite eğitiminin yanı sıra oyunculuk eğitimi de alan Aslıhan Malbora, Akademi 35.5 Sanat Evi bünyesinde oyunculuk eğitimlerine devam etmektedir.

Oyunculuğa ilk adımını Atv ekranında yayınlanan "Seven Ne Yapmaz" dizisi ile atan Aslıhan Malbora, Seven Ne Yapmaz dizisinde Zeynep rolü ile izleyicilerin karşısına çıkmıştır.

Aslıhan Malbora'nın Zeynep rolü ile ekrana geldiği Seven Ne Yapmaz dizisinde Yusuf Çim, Seren Şirince, Ecem Çalık, Şeyla Halis gibi isimler de rol almıştır.

Gülfidan Sultan - Gamze Doğanoğlu

Gülfidan Sultan, ailesini küçük yaşta kaybettiğinden içine kapanık bir genç kızdır. Kız kardeşi Saliha Sultandan farklı olarak ağırbaşlı ve hayalperesttir. Gülfidan da Saliha gibi güzel bir kızdır. Ama güzel olduğunun farkında değildir. Kardeşlerine çok düşkündür.

Gülfidan hat sanatında çok yeteneklidir. Babasının izinde onun kadar iyi bir hat sanatçısı olmak için dersler alır ve çalışır.

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?

Gamze Doğanoğlu 1996 yılında doğmuştur. 21 yaşındadır.

2016 yılında Mandalina Oyuncu Atölyesinde Temel Oyunculuk Eğitimi almıştır,daha sonra eğitimine Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümünde devam etmiştir.

Gamze Doğanoğlu'nun Oynadığı Reklam Filmleri: Tadım,Hopi,Akbank.

Şehzade Abdülmecid - Enes Göçmen

Şehzade Abdülmecid kırılgan, içe kapanık ve ağırbaşlı bir çocuktur. Vaktini okumakla, araştırmakla, soru sormakla ve dünyayı anlamaya çalışmakla geçirir. Özellikle gökbilime çok meraklıdır. Fransızca kitaplar okuyabilmesi için Anna’yı saraya muallime olarak getirtir. Abdülmecid, Anna’nın en hevesli öğrencisi olur.

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?

Güldür Güldür Show çocuk programında yer almıştır. Enes Göçmen 10 yaşındadır. İlköğretim okulu öğrencisidir.

Enes Göçmen'in Oynadığı Diziler: Elif,Bu Şehir Arkandan Gelecek,Kalp Atışı,Kalbimin Sultanı.

Enes Göçmen'in Oynadığı Filmler: Biz Size Döneriz.

Şehzade Adülhamid - Çınar Kibritçioğlu

Şehzade Abdülhamid, Hoşyar Sultanın ilk ve tek çocuğudur. İlgi çekmeyi çok seven bir çocuktur. Canı sıkıldığında ve istemediği şeyleri yapmak zorunda kaldığında söylediği ilk şey “ben padişah olunca” cümlesi olur.

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?

Büyükelçi Dimitri - Shcherbina Dmitry

Osmanlı Rus Büyükelçisi Dimitri, Sultan Mahmud tahta çıktığı andan itibaren ona karşıdır. Çünkü Mahmud’un yenilikçi tavrı onu endişelendirmektedir.

Dağılma dönemine girmiş Osmanlı İmparatorluğunu ayağa kaldırma potansiyeli olan bu padişahı engellemek için her türlü yola başvurur. Dimitri gerçek bir politikacı gibi, bir yandan Mahmud’dan yana görünürken bir yandan da kuyusunu kazmaktan geri durmaz. Osmanlı’yı bitirmek ve yeniden Bizans’ı inşa etmek isteyen ‘Ethniki Hetairia’ gizli teşkilatının üyesidir.

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?

Dmitry Shcherbina onun tabii başkanı Avangard Leontiev oldu Moskova Sanat Tiyatrosu Okulu, mezun olmuştur. Okurken bile, Dmitry Oleg Tabakov liderliğinde tiyatro-stüdyoda oynamaya başladı. 1995'ten beri tiyatroda çalışıyor. Moskova Sovyeti kontrat altında. En dizilerdeki rolleriyle tanınan - beyaz memuru Shakespeare'in "Onikinci Gece" de Leon "Madame Bovary" Flaubert'in, oyun "Biloxi Blues" in Wick yanı sıra Malvolio "Bumbarash Passion" bir üretimde, "Bel Ami" üretiminde Charles Forestier , "Kral Lear" da Edmond.

"Onikinci Gece" İngiliz Declan Donnellan tarafından konuldu. Bu prodüksiyon hemen "en parlak performans" olarak adlandırıldı - göz, kum süsleri, güneşli ceketler ve hasır şapkalar üzerinde duruyor. Tüm rollerin üretiminde sadece erkekler tarafından oynanır. "Onikinci Gece" - Bu seçmekte özgür adam düşebilir çalışmalarda veya aşırı durumlarda davranış o stili hakkında bir peri masalı. William Shakespeare, Tarihi Shakespeare döneminin tiyatro gibi erkekler tarafından oynanan - değil bir deney, ama bir arzusu o sıkıntı ve üzüntü günlerde haysiyet ve kararlı karakterini korumak için ne kadar önemli olduğunu anlatmaya. Dmitry Shcherbina, alay konusu olan kaprisli uşak Malvolio'nun görüntüsünde ortaya çıktı.

Daha sonra, Donnellan tekrar Dmitry'yi oyuna davet etti - Prens Kurbsky'nin Boris Godunov'un yapımındaki rolü. “Eski çağlardan beri Alexander'la arkadaş oldum” diyor aktör, 1995'te yayınlanan “The Young Lady-Peasant Woman” filmindeki çalışmalarını hatırlıyor.yıl. - Yolculuğunuzun başlangıcında böyle bir dilde, dramada, yönetmenle, aktörlerle karşılaşmak büyük bir mutluluk. Donnellan oyuncuları yönetiyordu. Ve zekicece bana sordu: "Ne oynamak isterdin?" Doğal olarak Grishka Otrepiev'in açıklamasını okudum: ": Büyüme küçük, göğüs geniş, bir kol diğerinden daha kısa." Yönetmen güldü ve şöyle dedi: "Bu seninle ilgili: Prens Kurbsky, uzun boylu ve yakışıklı." Bu arada, Donnellan Ruslara hakim olmayı başardı ve aktörler İngilizceyi çekti. İlk kez Peter Stein'le "Hamlet" de çalıştığımda zordu. Bizi İtalyanca, Almanca, Fransızca, Yunanca konuşmaya davet etti: Herkes gözlerini düşürdü ve "teşekkür ederim" dedi - bir tercüman aracılığıyla. "

Bu arada, "Genç Lady-Köylü Kadın" filmi ulusal ödüller "Kinoshok" ve "Nika" ( 1995 ) kazandı . "Genç hanım köylü kadını", Dmitry Shcherbina'nın filmindeki ilk çalışma değildi. 1992 cesurca suç gruplarına karşı eski paraşütçü Andrew - sene bir film yönetmeni Neberidze "Diamonds Şah" (Ukrayna) ve yerli gerilim Dmitry başlık rol oynamıştır Timofei Spivak, "yasadışı Üç Günlük" gördü.

In 1997 yılı Shcherbina film kariyeri çıkardı, bundan sonra, "ölüm Running" oynadığı, o daha sık lider rol sunmaya başladı. Üçlemede "Siyah Oda" ( 2000 ) Dmitry ilk filmi "Bushido" da yer alıyor. Bir samuray filminin zemini karşısında, patron Nikolai İvanoviç (Chindyaikin) koruma ile satranç oynar (Shcherbina), oyun sürecinde, bankacı genç bir bekçinin hayatını öğretir.

"Siyah Oda" ve "Yasanın Dışında Üç Gün", kısmen suç hikayeleriydi "Dmitry," diyor, sinemada ve tiyatroda rollere ortak bir yaklaşım göstermemeye çalışıyorum. Her karakter yeni biriyle bir toplantıdır ve geçmişin bir tekrarı olamaz. Dahası, "Stiletto" dan önce eski gizli gizli hizmet çalışanını oynamak zorunda kalmamıştım. Bu yapılardan danışmanlarım vardı. Hareket ettiklerini, iletişim kurduklarını izledim. Bu insanlar her zaman dikkat çekicidir, asıl problemleri evde uyurken uykuya dalmak, beyinleri kapatmaktır: Ben kahramanımın derisine girdiğimde kendimi buna karşı çıktım. "

Pötr - Rudensky Andrey

Anna’nın babası Pötr, İstanbul’daki Rus sefarethanesinde kâtiplik yapan müzmin bir insandır. İyi niyetli, büyük gönüllü, herkese yardımcı olan, çalışkan biridir.

Pötr, Anna’nın eğitimi için her şeyi yapmış, onu üniversitelere bile göndermiş, hiçbir masraftan kaçınmadan kızını annesi gibi erdemli, bilgili biri haline getirmiştir. Beraberce sefarathanede çalışır, evlerine dönüp huzur içinde yaşarlarken Anna ani bir kararla sarayda çalışacağını söylemiştir.

Pötr kızına saygı duyduğundan karşı çıkmamıştır, tek dileği onun mutlu olmasıdır.

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?

Sovyet asıllı Rus oyuncu Andrey Rudensky, 1959 yılında Rusya‘da dünyaya gelmiştir. Kova burcudur.

Asker bir babanın çocuğu olan Andrey Rudensky, eğitiminin ardından tiyatro ile tanışmıştır. Ayrıca mimarlık eğitimi alan Andrey Rudensky ülkesinde bir çok filmde rol almıştır.

İlk sinema deneyimini 26 yaşında Klim Samgin Hayatı isimli film ile gerçekleştirmiştir. Her zaman Tolstoy ve Dostoyevski gibi Rus tarihinin en ünlü yazarlarının karakterlerini oynamak istediğini belirten Andrey Rudensky üç kez evlenmiş ve boşanmıştır.

Türkiye’de ise 2018 yılında Star Tv ekranlarında yayınlanan Kalbimin Sultanı isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur.

Jean Pierre - Mark Levitas

Jean Pierre Fransa’nın İstanbul’daki sefiridir. Dimitry’nin de başlıca suç ortaklarından biridir, çünkü Dimitry’nin Fransa ile olan gizli görüşmelerini Jean Pierre sağlamaktadır. Dimitry kadar gözü kara ve öfkeli biri değildir, aksine sakin ve diplomatik bir yapısı vardır. Bu sayede çoğu zaman Dimitry’i atacağı ani adımlar konusunda frenler, kontrolsüz öfkesini dizginlemeye çalışır. Tarafı şimdilik Esma ve Dimitry’nin yanıdır ama diplomasi gerektirirse diğer tarafa geçmekten de tereddüt etmeyecek bir adamdır.

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?

Ecole Jacques Lecoq Paris’te oyunculuk eğitimi almış ardından Sorbonne Üniversitesi Tiyatro Bölümünde yüksek lisans yapmıştır. Mark Levitas 1974 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Bugüne kadar Peri Masalı, Yıldız Masalı dizilerinde oyuncu koçluğu, Çocuklar Duymasın, Çemberimde Gül Oya, Ödünç Hayat, Arka Sokaklar, Doktorlar, Kara Yılan, Adanalı, No Ofsayt, Halil İbrahim Sofrası ve Prensesin Uykusu gibi projelerde rol almıştır. 2018 yılında ise Kalbimin Sultanı dizisinde Jean Pierre karakterini canlandırmıştır.

Sadrazam - Benderli Selim Sırrı Paşa - Yılmaz Meydaneri

Benderli Selim Sırrı Paşa, Enderun’da yetişmiş devlet adamlarından biridir. Önce kapıcı başı sonra bostancı başı sonra da sadrazam olmuş hırslı ve deneyimli bir devlet adamıdır.

Sultan Mahmud’un yeniçeri ocağını kaldırırken ve devletin kurumlarını yeniden inşa ederken en çok güvendiği ve destek aldığı paşalardan biridir.

Benderli Selim Paşa yeniçerilerin son ayaklanmasının bastırılmasında ve ocağın kaldırılmasında büyük rol oynayacaktır. Sultana bağlı, akıllı, tecrübeli, sağduyulu bir adamdır.

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Tiyatro Eğitimi alan Yılmaz Meydaneri 1959 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir.

Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarında tamamlayan Yılmaz Meydaneri profesyonel olarak 1988 yılında tiyatroya adım atmıştır.


Bugüne kadar İz Peşinde, Deli Balta, Mahallenin Muhtarları, Küçük İbo, Kurtlar Sofrası, İnce İnce Yasemince, Beşinci Boyut, Büyük Buluşma, Aynı Çatı Altında, Kurtlar Vadisi Pusu, Hakkını Helal Et, 4. Osman, Şefkat Tepe, Farklı Boyut ve Nizama Adanmış Ruhlar gibi bir çok projenin içerisinde oyuncu olarak yer almıştır.

Özellikle Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırmış olduğu Hakkı Bafralı karakteri ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Yılmaz Meydaneri sinema, dizi ve tiyatronun yanı sıra seslendirme sanatçısı olarakta mesleki yaşantısını sürdürmektedir.

Reyhan Kalfa - Gülay Hüseynova

Reyhan küçük yaşta yuvasından kopmuş, sonunda kendisini İstanbul’da bulmuştur. Talih yüzüne gülmüş Esma Sultan’ın yalısına girmiştir. Korktuğunun aksine Esma Sultan ona çok iyi davranmış, olmayan kız kardeşi gibi sevmiştir Reyhan’ı. Reyhan da Esma Sultan’a gönülden, büyük bir sadakatle bağlıdır. Zamanla Esma’nın güvenini kazanmış ve kalfası olmuştur. Esma’dan hiçbir şey gizlemez. İyi kalpli, sevgi dolu bir kızdır.

Kalbimin Sultanı oyuncuları, konusu nedir?

Azerbaycan Gülay Hüseynova senarist, yazar ve aynı zamanda oyuncudur. Ülkesinde tanınmış önemli bir yazardır. Zaten Boyun Da Küçüktü, Ve Bir Americano kitaplarının yazarıdır. Uzun zamandır İstanbul’da yaşayan oyuncu Kalbimin Sultanı dizisinde rol alacak.

Kalbimin Sultanı Kalbimin Sultanı oyuncuları Kalbimin Sultanı oyuncuları kimdir Kalbimin Sultanı oyuncu kadrosu Kalbimin Sultanı konusu Kalbimin Sultanı Reyhan Kalfa kimdir Gülay Hüseynova kimdir Kalbimin Sultanı Benderli Selim Sırrı Paşa kimdir Benderli Sadrazam kimdir Kalbimin Sultanı Sadrazam Benderli Selim Sırrı Paşa kimdir Yılmaz Meydaneri kimdir Kalbimin Sultanı Jean Pierre kimdir Mark Levitas kimdir Kalbimin Sultanı Pötr kimdir Rudensky Andrey kimdir Kalbimin Sultanı Büyükelçi Dimitri kimdir Shcherbina Dmitry kimdir Kalbimin Sultanı Şehzade Adülhamid kimdir Çınar Kibritçioğlu kimdir Kalbimin Sultanı Şehzade Abdülmecid kimdir Kalbimin Sultanı Gülfidan Sultan kimdir Gamze Doğanoğlu kimdir Kalbimin Sultanı Saliha Sultan kimdir Aslıhan Malbora kimdir Kalbimin Sultanı Fettah Ağa kimdir Ötüken Hürmüzlü kimdir Kalbimin Sultanı Ayperi kimdir Özge Özkaplan kimdir Kalbimin Sultanı Cevri Kalfa kimdir Ayten Soykök kimdir Kalbimin Sultanı Sineperver Sultan kimdir Itır Esen kimdir Kalbimin Sultanı Aşubcan Sultan kimdir Açelya Devrim Yılhan kimdir Kalbimin Sultanı Zahir Kalbimin Sultanı Hasodabaşı Sadi Celil Cengiz kimdir Kalbimin Sultanı Amber Ağa kimdir Bülent Seyran kimdir Kalbimin Sultanı Musa kimdir Kalbimin Sultanı Silahtar Ağa kimdir Taner Rumeli kimdir Kalbimin Sultanı Halet Efendi kimdir Tuncer Salman kimdir Kalbimin Sultanı Hoşyar Sultan kimdir Beste Kökdemir kimdir Kalbimin Sultanı Namık Paşa kimdir Tansel Öngel kimdir Kalbimin Sultanı Esman Sultan kimdir Emel Çölgeçen kimdir Kalbimin Sultanı Anna kimdir Alexandra Nkiforova kimdir Kalbimin Sultanı 2 Mahmut kimdir Ali Ersan Duru kimdir
Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar