Kalbimin Sultanı Jean Pierre, Mark Levitas kimdir?

Kalbimin Sultanı Jean Pierre, Mark Levitas kimdir? Sorusu Kalbimin Sultanı dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Jean Pierre, Mark Levitas kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Kalbimin Sultanı Jean Pierre, Mark Levitas kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
14 Haziran 2018 Perşembe 20:35

Kalbimin Sultanı Jean Pierre, Mark Levitas kimdir? Sorusu 'eşine masallarda rastlanacak bir aşk hikayesi' sloganıyla Kalbimin Sultanı dizisinin ilk bölümünün ekrana gelmesi sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Jean Pierre, Mark Levitas kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Jean Pierre Fransa’nın İstanbul’daki sefiridir. Dimitry’nin de başlıca suç ortaklarından biridir. İşte Kalbimin Sultanı Jean Pierre, Mark Levitas kimdir? Sorusunun yanıtı.

Jean Pierre - Mark Levitas

Jean Pierre Fransa’nın İstanbul’daki sefiridir. Dimitry’nin de başlıca suç ortaklarından biridir, çünkü Dimitry’nin Fransa ile olan gizli görüşmelerini Jean Pierre sağlamaktadır. Dimitry kadar gözü kara ve öfkeli biri değildir, aksine sakin ve diplomatik bir yapısı vardır. Bu sayede çoğu zaman Dimitry’i atacağı ani adımlar konusunda frenler, kontrolsüz öfkesini dizginlemeye çalışır. Tarafı şimdilik Esma ve Dimitry’nin yanıdır ama diplomasi gerektirirse diğer tarafa geçmekten de tereddüt etmeyecek bir adamdır.

Kalbimin Sultanı Jean Pierre, Mark Levitas kimdir?

Ecole Jacques Lecoq Paris’te oyunculuk eğitimi almış ardından Sorbonne Üniversitesi Tiyatro Bölümünde yüksek lisans yapmıştır. Mark Levitas 1974 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Bugüne kadar Peri Masalı, Yıldız Masalı dizilerinde oyuncu koçluğu, Çocuklar Duymasın, Çemberimde Gül Oya, Ödünç Hayat, Arka Sokaklar, Doktorlar, Kara Yılan, Adanalı, No Ofsayt, Halil İbrahim Sofrası ve Prensesin Uykusu gibi projelerde rol almıştır. 2018 yılında ise Kalbimin Sultanı dizisinde Jean Pierre karakterini canlandırmıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar