Kalbimin Sultanı Hoşyar Sultan, Beste Kökdemir kimdir?

Kalbimin Sultanı Hoşyar Sultan, Beste Kökdemir kimdir? Sorusu Kalbimin Sultanı dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Hoşyar Sultan, Beste Kökdemir kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Kalbimin Sultanı Hoşyar Sultan, Beste Kökdemir kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
14 Haziran 2018 Perşembe 16:50

Kalbimin Sultanı Hoşyar Sultan, Beste Kökdemir kimdir? Sorusu 'eşine masallarda rastlanacak bir aşk hikayesi' sloganıyla Kalbimin Sultanı dizisinin ilk bölümünün ekrana gelmesi sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Hoşyar Sultan, Beste Kökdemir kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.Hoşyar, Sultan Mahmud’un ikinci ve gözde hasekisidir. İşte Kalbimin Sultanı Hoşyar Sultan, Beste Kökdemir kimdir? Sorusunun yanıtı.

Hoşyar Sultan - Beste Kökdemir

Hoşyar, Sultan Mahmud’un ikinci ve gözde hasekisidir. Şehzade Abdülhamit’i dünyaya getirdiği gün saraydaki yerini garantilemiştir. Gelecekte valide sultan olabilmek için yapması gereken tek şey, doğru adımları atabilmek ve Mahmud’un sevgisini kaybetmemektir.

Haremdeki en güzel kadın olan Hoşyar Sultan son derece cömert ve şefkatli bir insandır. Bu saflığı ve temizliği ile Mahmud’un kalbine girmiştir. Entrikalarla uğraşmak onun yaradılışında yoktur. Ama hayat insanları törpülerken insafsız davranır. Mahmud’a deli gibi aşık olan Hoşyar, Anna’nın saraya gelişiyle tüm dengesini kaybeder.

 Kalbimin Sultanı Hoşyar Sultan, Beste Kökdemir kimdir?

Beste Kökdemir, 29 Ağustos 1993 tarihinde Sinop'ta doğup, büyüdü. İstanbul' a gitme hayali kuran Beste Kökdemir, tercihlerinde hep İstanbul'u yazmış ve Haliç Üniversitesi Moda Tasarımı bölümünü kazanıp, İstanbul'a gelmiş. Ayça Eren'in fotoğraflarını çekip internette çeşitli sitelerine koyması ile teklifler almaya başlamış. Bir Çocuk Sevdim dizisinde ilk Beste Kökdemir'in oynayacağı kararlaştırılmış fakat son anda yapılan bir değişiklik ile diziye Gülcan Aslan ile devam edilmiş. Dans'ta yeteneği olduğunu belirten Beste Kökdemir, kendine çok güvendiğini ve ilerde hayalinin Oscar ödülünü almak olduğunu ifade etmiş. 12 yaşında sol koluna "Beni Hayata Döndür" yazılı bir dövme yaptırmış. Sağ bileğinde de "One Day" yazılı dövmesi bulunmakta. Çıplak Gerçek dizisindeki Hazal karakterini canlandıran Beste Kökdemir jenerikte çalan müziği de kendisi bestelemiştir.

Kökdemir, Not Defteri dizisinde de Selin karakterine can vermiş ve 2015 yılında "Tatlı Küçük Yalancılar" adlı dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynamıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Sena En beğenilen yorum
Bugun yok mu 19 haziran 2018