için kaldı

Kalbimin Sultanı Büyükelçi Dimitri, Shcherbina Dmitry kimdir?

Kalbimin Sultanı Büyükelçi Dimitri, Shcherbina Dmitry kimdir? Sorusu Kalbimin Sultanı dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Büyükelçi Dimitri, Shcherbina Dmitry kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Kalbimin Sultanı Büyükelçi Dimitri, Shcherbina Dmitry kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
14 Haziran 2018 Perşembe 20:28

Kalbimin Sultanı Büyükelçi Dimitri, Shcherbina Dmitry kimdir? Sorusu 'eşine masallarda rastlanacak bir aşk hikayesi' sloganıyla Kalbimin Sultanı dizisinin ilk bölümünün ekrana gelmesi sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Büyükelçi Dimitri, Shcherbina Dmitry kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Osmanlı Rus Büyükelçisi Dimitri, Sultan Mahmud tahta çıktığı andan itibaren ona karşıdır. Çünkü Mahmud’un yenilikçi tavrı onu endişelendirmektedir. İşte Kalbimin Sultanı Büyükelçi Dimitri, Shcherbina Dmitry kimdir? Sorusunun yanıtı.

Büyükelçi Dimitri - Shcherbina Dmitry

Osmanlı Rus Büyükelçisi Dimitri, Sultan Mahmud tahta çıktığı andan itibaren ona karşıdır. Çünkü Mahmud’un yenilikçi tavrı onu endişelendirmektedir.

Dağılma dönemine girmiş Osmanlı İmparatorluğunu ayağa kaldırma potansiyeli olan bu padişahı engellemek için her türlü yola başvurur. Dimitri gerçek bir politikacı gibi, bir yandan Mahmud’dan yana görünürken bir yandan da kuyusunu kazmaktan geri durmaz. Osmanlı’yı bitirmek ve yeniden Bizans’ı inşa etmek isteyen ‘Ethniki Hetairia’ gizli teşkilatının üyesidir.

Kalbimin Sultanı Büyükelçi Dimitri, Shcherbina Dmitry kimdir?

Dmitry Shcherbina onun tabii başkanı Avangard Leontiev oldu Moskova Sanat Tiyatrosu Okulu, mezun olmuştur. Okurken bile, Dmitry Oleg Tabakov liderliğinde tiyatro-stüdyoda oynamaya başladı. 1995'ten beri tiyatroda çalışıyor. Moskova Sovyeti kontrat altında. En dizilerdeki rolleriyle tanınan - beyaz memuru Shakespeare'in "Onikinci Gece" de Leon "Madame Bovary" Flaubert'in, oyun "Biloxi Blues" in Wick yanı sıra Malvolio "Bumbarash Passion" bir üretimde, "Bel Ami" üretiminde Charles Forestier , "Kral Lear" da Edmond.

"Onikinci Gece" İngiliz Declan Donnellan tarafından konuldu. Bu prodüksiyon hemen "en parlak performans" olarak adlandırıldı - göz, kum süsleri, güneşli ceketler ve hasır şapkalar üzerinde duruyor. Tüm rollerin üretiminde sadece erkekler tarafından oynanır. "Onikinci Gece" - Bu seçmekte özgür adam düşebilir çalışmalarda veya aşırı durumlarda davranış o stili hakkında bir peri masalı. William Shakespeare, Tarihi Shakespeare döneminin tiyatro gibi erkekler tarafından oynanan - değil bir deney, ama bir arzusu o sıkıntı ve üzüntü günlerde haysiyet ve kararlı karakterini korumak için ne kadar önemli olduğunu anlatmaya. Dmitry Shcherbina, alay konusu olan kaprisli uşak Malvolio'nun görüntüsünde ortaya çıktı.

Daha sonra, Donnellan tekrar Dmitry'yi oyuna davet etti - Prens Kurbsky'nin Boris Godunov'un yapımındaki rolü. “Eski çağlardan beri Alexander'la arkadaş oldum” diyor aktör, 1995'te yayınlanan “The Young Lady-Peasant Woman” filmindeki çalışmalarını hatırlıyor.yıl. - Yolculuğunuzun başlangıcında böyle bir dilde, dramada, yönetmenle, aktörlerle karşılaşmak büyük bir mutluluk. Donnellan oyuncuları yönetiyordu. Ve zekicece bana sordu: "Ne oynamak isterdin?" Doğal olarak Grishka Otrepiev'in açıklamasını okudum: ": Büyüme küçük, göğüs geniş, bir kol diğerinden daha kısa." Yönetmen güldü ve şöyle dedi: "Bu seninle ilgili: Prens Kurbsky, uzun boylu ve yakışıklı." Bu arada, Donnellan Ruslara hakim olmayı başardı ve aktörler İngilizceyi çekti. İlk kez Peter Stein'le "Hamlet" de çalıştığımda zordu. Bizi İtalyanca, Almanca, Fransızca, Yunanca konuşmaya davet etti: Herkes gözlerini düşürdü ve "teşekkür ederim" dedi - bir tercüman aracılığıyla. "

Bu arada, "Genç Lady-Köylü Kadın" filmi ulusal ödüller "Kinoshok" ve "Nika" ( 1995 ) kazandı . "Genç hanım köylü kadını", Dmitry Shcherbina'nın filmindeki ilk çalışma değildi. 1992 cesurca suç gruplarına karşı eski paraşütçü Andrew - sene bir film yönetmeni Neberidze "Diamonds Şah" (Ukrayna) ve yerli gerilim Dmitry başlık rol oynamıştır Timofei Spivak, "yasadışı Üç Günlük" gördü.

In 1997 yılı Shcherbina film kariyeri çıkardı, bundan sonra, "ölüm Running" oynadığı, o daha sık lider rol sunmaya başladı. Üçlemede "Siyah Oda" ( 2000 ) Dmitry ilk filmi "Bushido" da yer alıyor. Bir samuray filminin zemini karşısında, patron Nikolai İvanoviç (Chindyaikin) koruma ile satranç oynar (Shcherbina), oyun sürecinde, bankacı genç bir bekçinin hayatını öğretir.

"Siyah Oda" ve "Yasanın Dışında Üç Gün", kısmen suç hikayeleriydi "Dmitry," diyor, sinemada ve tiyatroda rollere ortak bir yaklaşım göstermemeye çalışıyorum. Her karakter yeni biriyle bir toplantıdır ve geçmişin bir tekrarı olamaz. Dahası, "Stiletto" dan önce eski gizli gizli hizmet çalışanını oynamak zorunda kalmamıştım. Bu yapılardan danışmanlarım vardı. Hareket ettiklerini, iletişim kurduklarını izledim. Bu insanlar her zaman dikkat çekicidir, asıl problemleri evde uyurken uykuya dalmak, beyinleri kapatmaktır: Ben kahramanımın derisine girdiğimde kendimi buna karşı çıktım. "

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar