için kaldı

Kalbimin Sultanı Ayperi, Özge Özkaplan kimdir?

Kalbimin Sultanı Ayperi, Özge Özkaplan kimdir? Sorusu Kalbimin Sultanı dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Ayperi, Özge Özkaplan kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Kalbimin Sultanı Ayperi, Özge Özkaplan kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
14 Haziran 2018 Perşembe 19:01

Kalbimin Sultanı Ayperi, Özge Özkaplan kimdir? Sorusu 'eşine masallarda rastlanacak bir aşk hikayesi' sloganıyla Kalbimin Sultanı dizisinin ilk bölümünün ekrana gelmesi sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Ayperi, Özge Özkaplan kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Ayperi 18 yaşında kara saçlı, kara kaşlı, ay yüzlü bir Çerkez kızıdır. Küçük yaştan itibaren ailesi tarafından saraya cariye olarak satılmak üzere yetiştirilmiştir. İşte Kalbimin Sultanı Ayperi, Özge Özkaplan kimdir? Sorusunun yanıtı.

Ayperi - Özge Özkaplan

Ayperi 18 yaşında kara saçlı, kara kaşlı, ay yüzlü bir Çerkez kızıdır. Küçük yaştan itibaren ailesi tarafından saraya cariye olarak satılmak üzere yetiştirilmiştir.

Sonunda saraya satılmış ve çok da iyi bir eğitimden geçmiştir. Anna’nın saraya muallime olarak gelmesiyle de ona hizmet etmeye başlar. Anna’nın hem en büyük dert ortağı hem de haremdeki en büyük yol göstericisidir.

Kalbimin Sultanı Ayperi, Özge Özkaplan kimdir?

Özge Özkaplan eğitimini Ankara Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümünde tamamladı. Esra Kızıldoğan, Hakan Karsak ve Barış Yıldız ile “Temel ve İleri Oyunculuk” eğitimleri aldı.
Başkent Üniversitesi İletişim fakültesinde “Sunuculuk Diksiyon Eğitimi” alan Özkaplan, Yağmur Ulusoy Göktürk’ten Temel Oyunculuk eğitimi almıştır.

İlk deneyimini Blu TV‘de mini seri olarak yayınlanan ve katledilen 3 güzel insanı konu alan “Çalınmış Hayatlar” dizisinde “Özgecan Aslan‘ı” canlandırdı. 2018 yılında Star TV ekranlarında ve aynı zamanda Rusya’da da yayına giren Kalbimin Sultanı isimli dizinin kadrosunda yer aldı ve Ayperi karakterine hayat verdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar