Kalbimin Sultanı Amber Ağa, Bülent Seyran kimdir?

Kalbimin Sultanı Amber Ağa, Bülent Seyran kimdir? Sorusu Kalbimin Sultanı dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Amber Ağa, Bülent Seyran kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Kalbimin Sultanı Amber Ağa, Bülent Seyran kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
14 Haziran 2018 Perşembe 18:31

Kalbimin Sultanı Amber Ağa, Bülent Seyran kimdir? Sorusu 'eşine masallarda rastlanacak bir aşk hikayesi' sloganıyla Kalbimin Sultanı dizisinin ilk bölümünün ekrana gelmesi sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Amber Ağa, Bülent Seyran kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.Amber ağa ağzı güzel laf yapan, esprili, neşeli, ikna kabiliyeti yüksek, sezgileri kuvvetli bir insandır. İşte Kalbimin Sultanı Amber Ağa, Bülent Seyran kimdir? Sorusunun yanıtı.

Amber Ağa - Bülent Seyran

Amber ağa ağzı güzel laf yapan, esprili, neşeli, ikna kabiliyeti yüksek, sezgileri kuvvetli bir insandır. Haremde ondan habersiz bir kuş bile uçmaz. Her yerde gözü kulağı vardır.

Haremdeki en değerli şeyin bilgi olduğunu bilir ve onu çok iyi kullanır. Amber İstanbul’a köle olarak getirilmiştir vakti zamanında.

Üstüne üstlük güneş altında saatlerce bekletilmesine karşın, su ve ekmek dışında tek bir yiyecek geçmemiştir boğazından.

Amber ağa saraya geldiği ilk günden itibaren Anna’yı sever. Ona ‘Güvercin’ adını takan da Amber Ağa olur. Süreçte Mahmud’la birlikte olabilmeleri için daima Anna’nın yanında duracaktır.

Bülent Seyran, 22 Şubat 1976 tarihinde Almanya’da doğmuştur.

1992 yılında İzmir Konak Belediye Tiyatrosunda kursiyer olarak tiyatroya başladı. 1997 yılında istanbul'a gelerek Akademi İstanbul oyunculuk bölümünde tiyatro eğitimi alarak mezun oldu. Konak Belediye Tiyatrosu, Devlet Tiyatrosu, Tevfik Gelenbe Tiyatrosu, Levent Kırca Tiyatrosu gibi tiyatrolarda çalıştı.

Bülent Seyran ,Fanta, Dyo Nano, Avea, Digitürk reklamlarında oynadı. Birçok tiyatro ve dizi filmlerde oynadı. 2006 yılında, başrolünde Sinem Kobal'ın oynadığı “Selena” adlı dizide rol aldı. 2010- 2011 yılları arasında başrollerinde Beren Saat’in olduğu “Fatmagül'ün Suçu Ne ?” dizisinde Rahmi karakterini canlandırdı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar