Kendi ölümünü dahi bilen kahin Nostradamus'un 2021 kehanetlerinde yok yok

Felaketlerle dolu 2020 yılının sonuna yaklaşırken, ünlü hekim ve astrolog Nostradamus'un 2021 kehanetleri merak konusu oldu. Ölmeden önce son gecesinde "Bu son gecem, beni yalnız bırakın, sabaha ölmüş olacağım." diyen kahin Nostradamus'un 2021 kehanetlerinde ise yok yok.

Kendi ölümünü dahi bilen kahin Nostradamus'un 2021 kehanetlerinde yok yok - Sayfa 1

Çernobil faciası, Hitler'in yükselişini ve 11 Eylül saldırıları gibi çok sayıda önemli gelişmeyi doğru tahmin ettiği söylenen Nostradamus'un geleceğe dair öngörüleri merakla takip ediliyor.

1 11
 
Kendi ölümünü dahi bilen kahin Nostradamus'un 2021 kehanetlerinde yok yok - Sayfa 2

Michel de Nostredame veya bilinen adıyla Nostradamus, 1500'lü yılların başında Fransa'da yaşamış olan bir doktor ve astrologtu. Nostradamus'un ünlü olmasının nedeni ise çeşitli tarihi olayları önceden anlattığı iddia edilen şiirsel dörtlükleridir. Bunları da 'Kehanetler' isimli bir kitapta yayınlamıştır. Nostradamus o kadar çok şey yazdı ki, bu anlatıları kulaktan kulağa yıllar içinde yayıldı. İddialar ve hayal gücünün yardımıyla, birçok insan Nostradamus'un, 16 yüzyılın ortalarından beridir neredeyse her önemli olayı bildiğini ileri sürdü.

2 11
 
Kendi ölümünü dahi bilen kahin Nostradamus'un 2021 kehanetlerinde yok yok - Sayfa 3

Tüm dünyayı kıskacı arasına alan koronavirüs salgınıyla birlikte Nostradamus'un ismi bir kez daha gündeme geldi. Aslında salgının en başından beridir Nostradamus'un Covid-19'u bildiği iddia ediliyor ve bu konuda yazdığı bir dörtlük de kanıt olarak paylaşılıyor.

3 11
 
Kendi ölümünü dahi bilen kahin Nostradamus'un 2021 kehanetlerinde yok yok - Sayfa 4

Nostradamus'un koronavirüs pandemisi hakkında yazdığı iddia edildiği kehaneti şu şekilde: "İkizler yılında doğudan bir kraliçe yükselecek. Gece yaratıklarından vebasını 7 tepeli diyara yayacak. İnsanların alacakaranlığını toza dönüştürecek. Dünyayı yok edecek ve mahvedecek."

4 11