Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı

Oyuncu Kadir İnanır rahatsızlığı nedeniyle gece saatlerinde hastaneye kaldırıldı.

Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
12 Şubat 2018 Pazartesi 07:40

Birçok filmde rol alan ünlü oyuncu Kadir İnanır yoğun bakıma alındı. DHA'nın haberine göre dün akşam saatlerinde beynine pıhtı atması sonucu yakınları tarafından Beşiktaş Fulya'da bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Kısa sürede ameliyata alınan İnanır, tedbir amaçlı olarak yoğun bakıma alındı.

Kısa sürede ameliyat edilen İnanır'ın yoğun bakımdaki tedavisi devam ederken hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Sanatçının yeğeni Levent İnanır ve Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş, işadamı Yılmaz Ulusoy hastaneye gelerek, İnanır'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldılar.

Basın mensuplarına Kadir İnanır'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini açıklayan Jülide Kural "Ben iyi olduğuma göre o da iyiyiye gidiyor. Her şey yolunda konuşuyor sohbet ediyoruz. Umarım sizin karşınıza da o çıkar, sağlığı hakkında bilgi verir. Daha iyi günlerde Kadir'le beni çekersiniz inşallah" diye konuştu.

Hastaneye ilk koşan isimlerden Yılmaz Ulusoy ise "Kral çok iyi, çok sağlam, ufak bir şey olmuş" dedi.

DOKTORLARDAN AÇIKLAMA

Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran, Beyin Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Yunus Aydın ve NöroRadyoloji Uzmanı Prof. Dr. Naci Koçer birlikte basın açıklaması yaptılar.  Başhekim Prof. Dr. Reha Baran, ünlü sanatçı Kadir İnanır’ın sağlık durumunun iyiye gittiğini ve tedbir amaçlı olarak yoğun bakımda bir süre daha takip edileceğini belirtti. Ünlü oyuncuyu hastaneye, aynı zamanda 30 yılık arkadaşı ve hekimi olan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Yunus Aydın getirdi. Prof. Dr. Aydın basın toplantısında yaptığı açıklamada; “11 Şubat 2018, Pazar sabahı Jülide hanım telefon ederek rahatsızlandığını söyledi. Hemen evlerine, Kadir beyin yanına gittim. Kendisini hastaneye getirdim çünkü ilk saatler çok kritik. Bütün ekibi topladık derhal tetkikleri yapıldı, MR çekildi ve çekilen fotoğrafları Prof. Dr. Naci Koçer ile paylaştık, Naci bey de ekibini toplayarak geldi ve başarılı bir operasyon gerçekleşti” diye konuştu.

Ünlü oyuncu Kadir İnanır’a ameliyat değil girişimsel radyoloji işlemi uyguladıklarını belirten Nöroradyoloji Uzmanı Prof. Dr. Naci Koçer de, sanatçıya embolektomi yapıldığını yani tıkalı damara kateterle girip özel bir cihaz vasıtasıyla çıkarılıp damarı açtıklarını söyledi. Kasığından iğne ile işleme başladıklarını ve parçanın çıkarıldığını ve ünlü sanatçının sağlık durumunun iyi olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Naci Koçer şöyle konuştu: “Kadir Bey'e beyin anjiyografisi yapıldı ve kapalı damar bulunarak hemen açıldı. Başarılı bir operasyon geçirdi ve sağlık durumu iyiye gidiyor. Hastamız ilk kritik saatleri atlattı. Şu anda genel durumu iyi, yaşamı tehdit eden belirgin bir durum yok. Bu sabah çekilen MR’da da kötüye giden bir durum yok. Yoğun bakım servisinde takibe devam ediyoruz.”

BİRÇOK FİLMDE BAŞROL OYNADI

69 yaşında olan Kadir İnanır, ilk olarak 1970 yılında çekilen "Kara Gözlüm" filmiyle beyaz perdeye adım attı. İnanır bir çok filmde baş rol oynadı. Kadir İnanır’ın unutulmayan bazı filmleri Selvi Boylum Al Yazmalım, Tatar Ramazan, Bir Yudum Sevgi, Ölüm Yolu, Fırtına, Elveda Katya, Emanet, Kavgamız, Katırcılar, Bitirimler Sosyetede, Üç Arkadaş, Karılar Koğuşu, Son Cellat, Acılar Paylaşılmaz, Hüzün Çemberi, Yedi Uyuyanlar, Umut Hep Vardır, Film Bitti, Bedel, Ah Gardaşım.. İnanır ayrıca bir çok dizide de rol almıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar