Kadınların zevk noktaları

Kadınların zevk veren noktalar nerelerdir? sıklıkla sorulan bir soru. İyi bir seks için gerekli olan şey partneri doğru bir şekilde tahrik edebilmektir. Partenerinizi hızlı bir şekilde tahrik etmenizi kolaylaştırmak için aşağıdaki listeyi okuyabilirsiniz. İşte kadınların zevk noktaları.

Kadınların zevk noktaları - Sayfa 1

Klitoris kadınlar için en güçlü etkiye sahip zevk noktalarından biridir. Klitorisin kadın cinselliğinin merkezi olduğu bile söylenir. Klitorisi doğru bir şekilde uyarmayı başaran kişi, kadının defalarca orgazm olmasını sağlayabilir. Vajinanın üst kısmında bulunan küçük bir çıkıntı olan klitorisin büyük bir hazzın kaynağı olduğunu söyleyebiliriz. Klitorisi uyarırken sabırlı, yavaş ve nazik olmanız uyarılmayı kolaylaştıracaktır.

1 12
 
Kadınların zevk noktaları - Sayfa 2

Yine çok sık duyulan ama nerede olduğu birçok kişi tarafından bilinmeyen G noktasına gelelim. “Kadınlarda g noktası, kadınların g noktaları ve kadının g noktası nerededir?” gibi konular sıklıkla merak ediliyor G noktasının, vajinanın girişinden 4 cm kadar sonra olduğu söyleniyor. Bu nokta aynı zamanda kadınların prostat noktası bu sebeple de dokunulduğunda kadına büyük bir haz veriyor.

2 12
 
Kadınların zevk noktaları - Sayfa 3

U noktası, kadınların haz noktaları arasında yer alıyor. Vajinanın üst bölümünde yer alan ve idrar noktasının iki yanını oluşturan bu bölgeye dokunulması bazı kadınlar için büyük bir haz kaynağıdır. Özellikle penisin U noktasına dokunması bir kadını tahrik edecek şeylerden biridir.

3 12
 
Kadınların zevk noktaları - Sayfa 4

Kadının hassas noktaları arasında yer alan bir başka bölge olan kalçalar ise uyarılmaya oldukça yatkın bir bölgedir. Partnerinizi öperken ellerinizi kalçasında nazikçe gezdirebilirsiniz. Kalçalar uyarılma sonrasında sertlikten hoşlanır.

4 12