için kaldı

Jet Sosyete Ahmet Kural’a gönderme sahnesi izle

Geçtiğimiz günlerde gündeme oturan Ahmet Kural’ın Sıla’ya şiddet uygulaması olayına Jet Sosyete’den Ahmet Kural’a göndere sahnesi damga vurdu. Gülse Birsel’den Ahmet Kural’a gönderme sahnesi izle..

Jet Sosyete Ahmet Kural’a gönderme sahnesi izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
22 Kasım 2018 Perşembe 09:33

Dün akşam ekranlara gelen Jet Sosyete dizisinin yeni bölümünde Ahmet Kural ve Sıla arasında yaşanan gerilime gönderme yapıldığı iddia edildi. Jet Sosyete Ahmet Kural’a gönderme sahnesi haberimizde.

Jet Sosyete dizisinde Gülse Birsel’in canlandırdığı Gizem karakteri, bir diziye başlar ve rol gereği şiddete uğraması gerekir. Çekim sırasında kendisine atılan tokata karışık veren Gizem’in tepkisi, geçtiğimiz günlerde sevilen şarkıcı Sıla’ya şiddet uygulayan oyuncu Ahmet Kural’ı akıllara getirdi. Yönetmenin tokat sahnesini ‘itiş kakış’a çevirmesi üzerine Gizem karakteri, ‘Yani karışıklı itiş kakış diyorsunuz yani, o zaman şiddet olmuyor öyle mi? Ne güzel kafalar sizin kafalar yemin ediyorum’ şeklinde karışık vermesi Ahmet Kural’ın ‘Vurmadım, itiş kakış oldu’ açıklamasını akıllara getirdi.

Ardından itişme üzerine yıkılmayan Gizem karakteri bu defa ‘Yıkılmadım ayaktayım. Ne hakla itiyor beni. Biz bu adamlara maço değil psikopat diyoruz. Neden başrolleri böyle manyak manyak yazıyorsunuz. Neden böyle adam oluyor bunlar. Kusura bakmayın düşmem. Düşmeyeceğim hatta gidip bu adamı polise şikayet edecek, mahkemelerde sürüm sürüm süründürecek. Senaryoyu lütfen o şekilde değiştirin. Düşmeyen dik duran kadınlara hepinizi teker teker alıştıracağız’ dedi.

Jet Sosyete Ahmet Kural’a gönderme sahnesi

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar