Jet Sosyete yeni sezonda hangi kanalda başlayacak?

Star TV’de ekranlara gelen ve istenilen reytinge ulaşamayan Jet Sosyete dizisinin yeni sezonda başka kanalda başlayacağı konuşuluyor. Peki ya Jet Sosyete hangi kanalda başlayacak?

Jet Sosyete yeni sezonda hangi kanalda başlayacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
5 Temmuz 2018 Perşembe 10:43

Jet Sosyete dizisinin başladığı ilk günden bu yana istenilen beklentiyi karşılamaması üzerine dizinin final yapacağı iddiaları ortaya atılmıştı. Final yapacağı düşünülen dizisi hakkında şu günlerde gündemde olan gelişme ise yeni sezonda başka kanalda başlayacak olması. Jet Sosyete hakkında son gelişmeler neler? Yeni sezonda yeni kanalda mı başlayacak?

Konuya Cengiz Semercioğlu, köşesinde yer verdi;

“Acun Ilıcalı, ‘Survivor’ı Dominik’ten taşır mı?” diye sormuştum yarışmanın kameramanı adada korkunç bir cinayete kurban gittikten sonra... Ali Eyüboğlu, taşıyabileceğini ve “Survivor” için yeni lokasyon aradığını yazdı Acun’un. Bu arada TV8’de başlayacak yeni dizilerin ve yapımların haberini de verdi. Bilerek mi yazmadı bilmiyorum ama sezonun en büyük haberini aktarmadı. Onu da ben söyleyeyim: TV8’in dizi alanında yeni sezondaki en büyük bombası “Jet Sosyete” olacak.

“Jet Sosyete”, Star’la anlaşamadı ve dizinin yapımcısı Necati ‘İhtiyar’ Akpınar, “Jet Sosyete”yi TV8’e götürdü. Bu diziyle birlikte Acun, prime time’daki dizi talihsizliğini önümüzdeki sezon kırabilir." Gülse Birsel'in Yalan Dünya'dan sonra merakla beklenen dizisi Jet Sosyete ocak ayında başladı başlamasına ama en iyi reytinglerini ilk bölümlerde gördü. Total reyting sonuçlarında etkinlik gösteremeyen Jet Sosyete, AB ve ABC'de ise adından söz ettiriyor, ilk sıraları zorluyor. Jet Sosyete'nin bu reyting durumu birçok iddianın ortalardan dolanmasına neden oldu. İki kere yeni bölüm yayınlanmayıp, yerine özel bölüm yayınlanması ise iddiaları daha daha kuvvetlendirdi.

Jet Sosyete Oyuncuları Kimler?

BKM Film’in Kanal D için çektiği dizinin başrollerinde Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Sarp Apak, Gülse Birsel, Bartu Küçükçağlayan, Derya Karadaş ve Ecem Uzun yer alıyor. Senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme aldığı BKM Film imzalı dizinin yönetmen koltuğunda ise Hakan Akgül oturuyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar