Hadise Harbiye'de Jennifer Lopez'i anımsattı

Uzun aranın ardından yeniden çıkacağı Harbiye konserinin hazırlıklarına aylar öncesinden başlayan Hadise; Londra, Belçika ve Paris’ten gelen 14 dansçısı ile sahne üzerinde, akıllarda iz kalacak büyük bir şov sundu.

Hadise Harbiye'de Jennifer Lopez'i anımsattı - Sayfa 1

Uzun aranın ardından yeniden çıkacağı Harbiye konserinin hazırlıklarına aylar öncesinden başlayan Hadise; Londra, Belçika ve Paris’ten gelen 14 dansçısı ile sahne üzerinde, akıllarda iz kalacak büyük bir şov sundu. Hadise, Harbiye’ye özel repertuvarıyla, dans ve müzik ziyafeti sunarken, sahne arka ve yan led ekranlarda özel hazırlattığı görsel videoları da paylaştı.

1 13
 
Hadise Harbiye'de Jennifer Lopez'i anımsattı - Sayfa 2

Yeni video klibinin ilk gösterimi Harbiye’de oldu!

Geçtiğimiz günlerde radyolarda ve dijital müzik platformlarında yayınlanan, hayranlarının desteğiyle yarattığı, sözü ve bestesi Gülşen’e düzenlemesi Ozan Çolakoğlu’na ait ‘Geliyorum Yanına’ şarkısının, Şenol Korkmaz yönetmenliğinde çekilen video klibinin ilk gösterimi Harbiye’de oldu. Konser başlamadan yan led ekranlarda gösterilen yeni Hadise şarkısının video klibi seyirciden övgü aldı.

2 13
 
Hadise Harbiye'de Jennifer Lopez'i anımsattı - Sayfa 3

Klip sonrası sahneyi kapatan siyah perdenin açılması ile birlikte Hadise ve dansçıları, 5000’e yakın hayranını ‘Aşk Kaç Beden Giyer’ şarkısı ile eğlenmeye davet etti. Bayram nedeniyle tatile gidenlere rağmen Harbiye’de gerçekleşen Hadise konserinde merdivenlerde bile yer kalmadı.z

3 13
 
Hadise Harbiye'de Jennifer Lopez'i anımsattı - Sayfa 4

Beni eleştirenlere cevabım…

‘Beni eleştirenlere cevabım’ dedikten sonra ‘Biz Burdayız’ın ardından ‘Mesaj’ı söyleyen Hadise, 2,5 saate yakın sahnede kalarak 20 şarkı seslendirdi.

Hadise, sahneye çıktığı andan itibaren hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Seslendirdiği her şarkıyı binlerce kişiyle birlikte söyledi.

4 13