için kaldı

Jennifer Lawrence Rus ajanı oldu

Hollywood oyuncusu Jennifer Lawrence, Rus ajanı olarak beyaz perdede seyirciyle buluşacak. Lawrence'ın rol aldığı Red Sparrow filminden yeni fragman geldi.

Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
10 Ocak 2018 Çarşamba 14:01

Hollywood oyuncusu Jennifer Lawrence'ın başrolünde yer aldığı Red Sparrow filminden yeni bir tanıtım yayımlandı. Son filmiyle Lawrence, tehlikeli bir Rus ajanı olarak seyirci karşısına çıkacak.

Türkçe’ye Kızıl Serçe adıyla çevrilen Red Sparrow filminin konusu ie şöyle; Dominika Egorova adlı balerin yaralanınca kariyerin son vermek zorunda kalır. Fakat işinden olması hem onun hem de hasta olan annesinin hayatını zorlaştırır ve Rus istihbarat servisiyle yolu kesişir.

Rus istihbarat servisi KGB ile Amerikan istihbarat servisi CIA arasında yaşananları konu edinen aksiyon filmi Kızıl Serçe'de Dominika karakterini Jennifer Lawrence canlandırıyor. Oscar Ödüllü güzel oyuncu Jennifer Lawrence'ın Rus ajanı olarak karşımıza çıktığı filmde birbirinden renkli isimler var.

Kızıl Serçe filminde Lawrence'a Mary-Louise Parker, Matthias Schoenaearts, Jeremy Irons, Ciaran Hinds, Joely Richardson ve Joel de la Fuente eşlik ediyor.

Francis Lawrence yönetmenliğinde beyaz perdeye taşınan Kızıl Serçe, Türkiye'de 2 Mart‘ta vizyona girecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar