Kimi kör oldu, kiminin cinsel organı morardı!

Süper kahraman filmlerinde canlandırdıkları karakterlerle hayranlığımızı kazanan oyuncular, giydikleri kostümler içinde harika görünüyor olsalar da yaşadıkları sorunlara karşı sabırları takdiri hak ediyor. İşte yıldız oyuncuların yaşadığı zorluklar

Kimi kör oldu, kiminin cinsel organı morardı! - Sayfa 1

Süper kahraman filmlerinde hayran olduğunu oyuncuları o çarpıcı kostümler içinde izlemek çok keyifli olsa da oyuncular çekimler boyunca çeşitli zorluklara maruz kalmakta. Bazı kostümler için 7, 8 hatta 10 saat süren makyajlar gerekirken bazı kostümler ise giyildiğinde görme ve duyma duyularının engellenmesine yol açıyor.

1 13
 
Kimi kör oldu, kiminin cinsel organı morardı! - Sayfa 2

Christopher Nolan'ın The Dark Knight Rises filminde Catwoman'ı canlandıran Anne Hathaway, Catwoman kostümü için "psikolojik bir terörist" tanımını kullandı. Oyuncu, o kıyafete uyabilmek için aylarca gece gündüz spor salonundan çıkmamıştı.

2 13
 
Kimi kör oldu, kiminin cinsel organı morardı! - Sayfa 3

Star Wars: Return of the Jedi'da giydiği metal kostümü defalarca eleştiren merhum oyuncu Carrie Fisher, Prenses Leia'nın giydiği kıyafetle ilgili "Bu zincir beni sadece" köleleştirdi yorumunu yapmıştı.

3 13
 
Kimi kör oldu, kiminin cinsel organı morardı! - Sayfa 4

Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden genç aktör Chadwick Boseman, siyah kostümüyle gerçekten harika görünse de, kostümünün havasının bitmesi konusunda gerçekten endişeli olduğu için çekimler sık sık durarak ilerliyormuş.

4 13