İşte Once Upon a Time in Hollywood'un ilk fragmanı

Dünyaca ünlü yönetmen Tarantino’nun yönetmenliğini üstlendiği, Brad Pitt ve Leonardo DiCaprio’nun başrollerini paylaştığı Once Upon a Time in Hollywood'un fragmanı yayınlandı!

İşte Once Upon a Time in Hollywood'un ilk fragmanı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
20 Mart 2019 Çarşamba 17:54

Dünyaca ünlü yönetmen Quentin Tarantino’nun son filmi Once Upon a Time in Hollywood (Bir Zamanlar Hollywood'da) fragmanıyla merak uyandırdı.

Kadrosunda Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Kurt Russell ve Al Pacino gibi isimlerin yer aldığı Once Upon a Time in Hollywood, Charles Manson cinayetinin işlendiği 1969 yılında bir Western film yıldızı ve onun dublörünün etrafında gelişen olayları konu ediniyor.

Filmde eski bir Western yıldızı olan Rick Dalton karakterini Leonardo DiCaprio canlandırırken Brad Pitt ise Rick Dalton'un dublörü Cliff Booth rolünde karşımıza çıkıyor. Margot Robbie, Sharon Tate rolünü üstleniyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Leonardo DiCaprio, Brad Pitt ve Margot Robbie'nin yanında Emile Hirsch, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Bruce Dern, Damian Lewis, Dakota Fanning ve Al Pacino gibi isimler yer alıyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar