İstanbul Komedi Festivali’nde geri sayım

"Söyleyin de beraber gülelim!" sloganıyla düzenlenecek olan İstanbul Komedi Festivali 3 hafta sürecek. Toplam 7 farklı mekanda ve 80’nin üzerinde sahne şovu izleyicilerle buluşacak.

İstanbul Komedi Festivali’nde geri sayım
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
23 Ekim 2018 Salı 18:53

BKM’nin düzenlediği 3. İstanbul Komedi Festivali, 2 – 18 Kasım tarihleri arasında BKM Tiyatro, BKM Mutfak Çarşı, BKM Mutfak Uniq, Mall Of İstanbul MOİ Sahne, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi, Kadıköy Bahane Sahne ve Nişantaşı Üniversitesi sahnelerinde gerçekleştirilecek.

3 haftaya yayıldı

Düzenlendiği ilk yıl 6 günle başlayan, ikinci yılında 2 haftaya ulaşan festival, 2018 takvimini 3 haftaya yaydı. Toplam 7 farklı mekanda ve 80'nin üzerinde gerçekleşecek birbirinden keyifli sahne şovları ile İstanbul Komedi Festivali şehre kahkaha getirecek.

Festivalde kimler var?

 Bu yıl festivalde sahne alacak şovlardan göze çarpanlar arasında şunlar yer alıyor:

– Yılmaz Erdoğan'nın yeni çıraklarıyla sahneye koyduğu “Yılmaz Erdoğan ve Çok Güzel Hareketler Bunlar 2. Kuşak”
– “Ata Demirer Gazinosu”
– Semaver Kumpanya tarafından kapalı gişe oynayan “Cimri”
– “Deli Kadın” performansıyla Ayşen Gruda
– “Ahlat Ağacı” ve “Ölümlü Dünya” filmlerindeki başarılı performansının yanı sıra, stand-up'ın yükselen yeni yıldızı Doğu Demirkol
– Sinema ve TV'nin sevilen ve güldüren yüzleri, yetenekli oyuncular Okan Çabalar “Okan Çabalar Show”, “Bülent Beyin Hikayesi” ile Bülent Emrah Parlak, “Yine Hamileyim” ile Alper Kul da festivalde kahkaha dolu performanslara imza atacaklar.

Çocuklar da unutulmadı

Festival çocuklar için de birbirinden renkli oyun ve etkinliklere ev sahipliği yapıyor. TV'nin en sevilen çizgi kahramanlarından Kral Şakir “Uzayda Şamata” isimli ilk tiyatro oyunu ile prömiyer yaparken, Ezo Sunal'ın hazırladığı “Tekerleme Yarışı” ve “Komik Kitaplar”, BKM'nin kapalı gişe sahne şovu “Güldüy Güldüy Show – Çocuk Best Of”, Işıl Kasapoğlu'nun yazıp yönettiği “Nasreddin Hoca Kukla Tiyatrosu” performansları kaçırılmaması gereken gösterimler arasında.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar