İrem Derici Murat Yağcı aşkı ortaya çıktı

Kısa bir süre önce Lider Şahin'den ayrılan İrem Derici'nin oyuncu ve model olan Barış Murat Yağcı ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

İrem Derici Murat Yağcı aşkı ortaya çıktı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
6 Aralık 2017 Çarşamba 13:06

Duymayan Kalmasın'ın haberine göre; Şarkıcı İrem Derici, model ve oyuncu Barış Murat Yağcı ile aşk yaşıyor. Öyle ki İrem Derici Murat Yağcı çiftini Fethiye'de birlikte tatil yaparken görüntülendiği öğrenildi.

Derici'nin İstanbul'a geri döndüğü belirtildi.

Peki İrem Derici'nin yeni aşkı Burak Murat Yağcı kimdir? İşte Murat Yağcı hakkında bilmedikleriniz:

Murat Yağcı, 21 yaşında profesyonel basketbolcudur. Geçirdiği sakatlık nedeniyle basketbola ara veren Yağcı, Best Model yarışmasına katılarak Best Fotomodel seçildi. Yarışma elde ettiği başarı sonrası modellik yapmaya başlayan Yağcı aynı zamanda oyunculuk da yapıyor.

İzmir’li olan Barış Murat Yağcı; Voleybol, Hentbol, Tenis, yüzme ve Basketbol sporlarıyla uğraşıyor. 2003 – 2004 yıllarında Efes Pilsen’de oynayan Yağcı, Bahçeşehir Üniversitesi İthalat İhracat Bölümü 2. Sınıf öğrencisidir.

Kocamın Ailesi dizisinde Fatih’in kuzeni olarak rol alan Murat Yağcı, ikinci dizisi olarak Kiralık Aşk’ta ekranlara dönmüştü.

Öte yandan, Best Model of Turkey yarışmasıyla adını duyuran 1.95 boyundaki Barış Murat Yağcı, daha önce verdiği röportajda "1.80'den kısa bir kadınla olmam" demişti. İrem Derici'nin ise boyu 1.67.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar