İrem Derici: Görünce kuduruyorum

Açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı İrem Derici, merak edilenlerini anlattı. Pek çok soruya içtenlikle yanıt veren Derici, eski sevgilileri hakkında, "En güzel hatunları bulup kollarına takıyorlar. Görünce kuduruyorum. Halk arasına çıkmasınlar bende kalsınlar." dedi

İrem Derici: Görünce kuduruyorum - Sayfa 1

İrem Derici, YouTube kanalı için dokuz yıldır beraber çalıştığı menajeri Özgür Aras'ın sorularını yanıtladı. Derici, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte ünlü şarkıcının yanıtları...

1 7
 
İrem Derici: Görünce kuduruyorum - Sayfa 2

Sadece annemden dilerdim. Annemi üzdüğüm her gün için ondan özür dilerdim. Çünkü beni yetiştirmek çok zor bir şeydi, mahvoldu kadın. Onun dışında kimseden dilemem millet benden dilesin ben isteyerek yaşıyorum.

2 7
 
İrem Derici: Görünce kuduruyorum - Sayfa 3

Sezen Aksu'nun “Yanmışım Sönmüşüm Ben” şarkısı. Yaşamak dediğin üç beş kısa andan ibaret. Ben istediğim gibi yaşıyorum kim ne düşünür diye düşünmüyorum ben öldükten sonra insanlar ağıt yakmasın gülsünler istiyorum. Geri zekâlı karı şurada da şunu yapmıştı desinler. Kimse ağlamasınlar.

3 7
 
İrem Derici: Görünce kuduruyorum - Sayfa 4

Eski sevgililerimden birine yazardım. Her şey çok güzel giderken sapıtıp kendi problemlerimin derdine düşüp güzel giden ilişkiyi mahvettiğim için özür dilerdim. Bir daha bırak bu kadar güzel bir şeyi yaşamayı yarısı kadar güzel bir şey yaşayamayacağı için.

4 7