için kaldı

İnternetten eşofman satan kadın, sevgilisini müşterisine kaptırdı

İngiltere'de internetten eşofman satmak isteyen bir kadın, 10 sterlin karşılığında alıcının aynı zamanda erkek arkadaşını baştan çıkardığını iddia etti.

İnternetten eşofman satan kadın, sevgilisini müşterisine kaptırdı - Sayfa 1

Kıyafetlerini 10 Sterlin karşılığında sattığı bir kadının erkek arkadaşını da elinden aldığını söyleyen genç kız olaydan sonra büyük şok yaşadı.

1 6
 
İnternetten eşofman satan kadın, sevgilisini müşterisine kaptırdı - Sayfa 2

Paris Calder'in eşofmanlarını internet üzerinden satın alan Jade Regan isimli müşteri, iddiaya göre kıyafetleri satın aldıktan sonra Calder ile arkadaşlık kurdu. İkili daha sonra mesajlaşmaya başladı ve birlikte alışveriş gezileri yapmak için buluştular.

2 6
 
İnternetten eşofman satan kadın, sevgilisini müşterisine kaptırdı - Sayfa 3

Daha sonra arkadaşlıkları devam ederken katıldığı bir partide Jade, Paris'in erkek arkadaşı Connor Bradbury ile tanıştı. Paris, o gece Jade'in eve gelmediğini ve ertesi gün de kendisinden ayrılmaya karar verdiğini belirtti. Durumdan şüphelenen genç kız işin peşini bırakmadığını belirterek sonrasında erkek arkadaşını kaybettiğini belirtti.

3 6
 
İnternetten eşofman satan kadın, sevgilisini müşterisine kaptırdı - Sayfa 4

Fakat günler sonra Paris, Connor'ın Jade ile ilişkisi olduğunu sosyal medyada paylaştığını görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı.

4 6