için kaldı

İnsanlık Suçu dizisi Deniz Tekin-Beni Vur(Bir İnce Pusudayım) şarkısını dinle

Yepyeni bir dizi olan insanlık suçu dizisinin Deniz Tekin-Beni Vur (Bir İnce Pusudayım) şarkısını sitemizden dinleyebilirsiniz.

İnsanlık Suçu dizisi Deniz Tekin-Beni Vur(Bir İnce Pusudayım) şarkısını dinle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
2 Nisan 2018 Pazartesi 09:40

Kanal D ekranlarında yeni başlayacak dizilerden birisi olan İnsanlık Suçu dizisi yayınlanan ilk bölüm fragmanında çalan güzel şarkının kime ait olduğu merak edildi. İnsanlık Suçu Beni Vur beni onlara verme şarkısı sözleri kim söylüyor sorusuna cevap vereceğiz bu içeriğimizde.

İnsanlık Suçu Beni Vur beni onlara verme şarkısını kim söylüyor diye merak edenler için hemen yazalım ki şarkıyı söyleyen kız Deniz Tekin. Deniz Tekin çok duyulmuş biri değil ama şarkı oldukça bilindik. Biz burada akustik olarak söyleniş olan bu şarkıyı sözleri ile sizlerle paylaşıyoruz.

Deniz Tekin-Beni Vur şarkı sözleri

Bir ince pusudayım
Yolumun üstü engerek
Bir garip akşamdayım
Sırtımı gözler tüfek
Ben senin sokağına
Ulaşamam dardayım
O mazlum gözlerine
Bakamam firardayım
Oysa ben bu gece yüreğim elimde
Sana bir sırrımı söyleyecektim
Şu mermi içimi delmeseydi eğer
Seni alıp götürecektim
Beni vur beni onlara verme
Külümü al uzak yollara savur
Dağılsın dağlara dağılsın bu sevdamız
Ama sen ağlama dur
Bir ince pusudayım
Bu gece zehir zemberek
Bir yolun sonundayım
Sessizce tükenerek
Ah senin ellerine
Uzanamam yerdeyim
O masum hayallere
Varamam ölmekteyim

İnsanlık Suçu Deniz Tekin Akustik Beni Vur Şarkısı

DENİZ TEKİN KİMDİR?

Kendisi 1997 İzmir doğumlu. Bir dönem Enstrüman kursları’na gitmiştir bu kursların dışında profesyonel bir eğitim almayan Deniz Tekin henüz genç yaşına rağmen Youtube ve bir çok site ile birlikte ciddi bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştır. Müziğe 8 yaşında iken piyano ve yan flüt ile başlayan Deniz Tekin’in anne ve babası kamu sektöründe diş doktorluğu yapmıştır. Bu nedenle İlköğretim eğitimine kadar yaşamını doğduğu şehir İzmir’de sürdürmüş ardından Mardin ve Gaziantep’te eğitimine devam etmiş ve Lise’yi Gaziantep’te tamamlamıştır.Gaziantep’te yaşadığı dönemde SoundCloud müzik paylaşım platformunda çalışmalarını paylaşmış ve büyük bir ilgi ile karşılaşmıştır. Kısa sürede Youtube video sitesinde 7 milyon civarında dinlenme rekoruna ulaşmıştır.

Daha sonra ciddi bir hayran kitlesine sahip olmanın verdiği enerji ile Ankara, İzmir, İstanbul ve Antalya gibi şehirlerde konserler vermiştir. Boğaziçi Üniversitesi Batı Dilleri ve Edebiyatı Bölümünde eğitim hayatını sürdüren Deniz Tekin 2017 yılında 9 şarkıdan oluşan ilk stüdyo albümü Kozakuluçka’yı müzik severler ile paylaşmıştır. Albümde Yusuf Hayaloğlu ve Ahmet Kaya gibi isimlerin daha önce seslendirmiş oldukları Beni Vur isimli şarkıda yer almaktadır. Ayrıca albümde seslendirdiği Bende Bir Problem Var isimli şarkısına İstanbul’da klip çekmiştir.

İNSANLIK SUÇU DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Başrollerini Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı İnsanlık Suçu dizisinin genel konusu şöyle;

Adana’nın yoksul mahallelerinden birinde yaşayan Cemal, garsonluk yaparak tüm ailesine bakmaya çalışmaktadır. Hep bir çıkış yolu arayan Cemal’in çaresizliği ağır hasta babasının ölümüyle daha da büyümüştür. Bu acı olayın hayatını kökünden değiştireceğinin ise henüz farkında değildir. Babası son nefesini vermeden önce Cemal’e İstanbul’da zengin bir amcası olduğunu söylemiştir. Varlıklı bir akrabası olduğunu öğrenmek sefalet içinde büyüyen Cemal’i derinden sarsar.

Ülkenin sayılı iş adamlarından olan amcası Sami Gökdemir’in ortaya çıkıp, yeğenine sahip oldukları zenginlikten pay vaat etmesiyle Cemal’in aklı iyice karışır. Annesi Hülya, yılların verdiği husumet ve geçmişin kapanmayan yaraları nedeniyle oğlunu Sami’den ve çevresinden uzak tutmak ister. Ancak Cemal’in yaşamı çoktan geri dönülmez bir yola girmiştir. Annesinin tüm engel olma çabalarına rağmen kaderinden kaçamayan Cemal, amcasının teklifini kabul etmeye mecbur kalacaktır. İstanbul’da yepyeni bir dünyaya adım atan Cemal, Gökdemir ailesine kendini kabul ettirmeye çabalarken kuzeniyle nişanlı olan Suna’ya âşık olmaktan da kendini alıkoyamayacak ve kendini bambaşka hayallere kaptıracaktır. Ne var ki peşini bırakmayan günahları onun umutlarını kısa sürede paramparça etmeye yetecektir. Cemal’in önünde artık sonu belirsiz, çetin bir yolculuk başlamıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar