için kaldı

Bülent Serttaş İngilizce şarkı çıkaracak

Bülent Serttaş Posta gazetesine verdiği röportajda özel hayatından müzik kariyerine kadar birçok soruya yanıt verdi. Serttaş İngilizce bir şarkı yorumlayacağını belirtti.

Bülent Serttaş İngilizce şarkı çıkaracak
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
19 Mayıs 2019 Pazar 11:35

Bülent Serttaş yeni şarkısı Sevda İçerde ile Posta gazetesine konuk oldu. Suna Akyıldız'ın sorularını yanıtlayan Bülent Serttaş, evlilik hayatından müzi kariyerine kadar birçok soruya yanıt verdi. 

Evde kimin sözü geçer sorusuna Serttaş, ''Bizim evde haklı olan herkesin sözü geçer. Kesinlikle bir ayrım yoktur. Herkes birbirine danışır. Eşim emreder, ben yaparım. Kadınlarla inatlaşma olmaz. Elbet vardır bildikleri. Evin patronu karımdır.'' yanıtını verdi. 


Eşinin giyimiyle ilgili de konuşan Serttaş, '' Bir kere Bülent Serttaş’ın eşi neyi giyip neyi giymeyeceğini çok iyi bilir. Bu yüzden benim karışmama dahi fırsat olmaz. Eşim kendini bilen bir kadındır. Kendini bilen bir kadına ne yapacağını söyleyemezsiniz.'' cümlelerini belirtti. 

Suna Akyıldız'ın ''Bana gelecekte rock müzik yapacaksınız gibi geliyor.'' cümlesine karşılık Serttaş, ''Neden olmasın! Yakında İngilizce şarkı okuyacağım ama henüz hangi şarkı karar vermedim. Arada ters köşe yapmak iyidir.Bilmiyorum ama bu İngilizce şarkı okumayacağım anlamına gelmez.'' ifadelerini kullandı. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar