Demet Akalın’dan Ecrin bebek çıkışı: İdam istiyorum

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir aranan 1,5 yaşındaki Ecrin bebeğin cesedi dün ormanlık alanda bulundu. Ölüm haberini duyan şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Demet Akalın’dan Ecrin bebek çıkışı: İdam istiyorum
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
28 Mayıs 2019 Salı 12:18

1,5 yaşında olan Ecrin, Samsun'un Vezirköprü ilçesine bağlı bir köyde kayboldu. Aile, Ecrin Kurnaz'ın bir an önce bulunması için çeşitli programlara başvurarak yardım istemişti.

Cesedine ulaşıldı

7 Mayıs'ta evinin önünde oyun oynarken kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ın, cansız bedenine ulaşıldı. Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, küçük kızın cansız bedeninin, evlerinin uzağındaki ormanlık alandaki dere yatağında bulunduğunu açıkladı.

"İdam istiyorum"

Ecrin bebeğin ölüm haberinden sonra, pop sanatçısı Demet Akalın, sosyal medya hesabından tepkilerini dile getirdi. Akalın, bu tarz olaylara artık idam getirilmesi gerektiğini belirtti.

Akalın, “ Ecrin bebek… Parçalıcak kadar nefret edecek ne yaşattı 1.5 yaşındaki bu bebek… İdam!! İdam!! Yaşamaya hakkınız yok!! İnsan haklarıymış! 1.5 yaşındakinin hakkı nerede!!!” ifadelerini kullandı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar