için kaldı

Hürriyet İstanbul Emniyet Müdürünü tanımadı!

Hürriyet'in Kelebek ekinde İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın fotoğrafının üzerinde Ahmet Yılmaz yazdı. Bu durum, Hürriyet'in İstanbul Emniyet Müdürünü tanımadığı yorumlarına sebep oldu.

Hürriyet İstanbul Emniyet Müdürünü tanımadı!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
5 Aralık 2018 Çarşamba 14:00

Türkiye'nin en önemli futbol takımlarını aynı projede buluşturan Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği, Bizce Yapım ile ortak yürüttüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün desteğini de alarak "Onların Gözünden Futbol Dünyası" konseptiyle; şehit, gazi ve engelli polis ailelerinin çocuklarına yardım eli uzattı.

Hürriyet'in sahibi ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören'in girişimiyle düzenlenen ve İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve birçok iş insanının katıldığı geceye Hürriyet gazetesi de yakın ilgi gösterdi ve geceye dair haber ve fotoğraflar Kelebek ekinde sürmanşette yer aldı.

Ancak gazetede İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın fotoğrafının üzrinde "Ahmet Yılmaz" yazması Hürriyet'in İstanbul Emniyet Müdürünü tanımadığı yorumlarına neden oldu.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar